Fantezii
Am intrat aici ca am vazut ca aici sint cele mai putine subiecte si am si eu o intrebare pe care insa nu o pun numai barbatilor. Toata lumea poate sa vina sa raspunda daca vrea.
Ce fantezii aveti, voi, femei si barbati de toate virstele ?
Cele care locuiti in Franta mi se pare ca sinteti mai deschise poate e din cauza ca francezii sint ei un popor mai deschis si le place sa incerce lucruri noi si sa nu fie in rind cu lumea. As vrea sa se vorbeasca deschis si aici dar sa nu se sara calul.
Fantezia mea incepe sa fie in ultima vreme acea de a trai 2 femei impreuna cu un barbat. Nu pot sa spun ca nu mam mai gindit la asta si cred ca pentru multi barbati e un vis neimplinit .
Ce ziceti, vreti sa vorbiti despre asta sau alte fantezii ale voastre?
Raspunsuri
Marina spune:
Mi se pare mie sau o luam de la capat Catherine? Sex in 3 nu era si ideea mesajului tau anterior?
nadina spune:
LA ora actuala cea mai grozava fantezie a mea este sa dorm neintoarsa o noapte intreaga, urmeaza aceea de a ma teleporta cu tot cu mobile in noul apartament, care sa fie gata amenajat si pot s-o tin asa la nesfarsit, dar cred ca nu la asta te refereai.
By the way,esti femeie sau barbat?
PA,
nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
cl spune:
quote:
Originally posted by nadina
LA ora actuala cea mai grozava fantezie a mea este sa dorm neintoarsa o noapte intreaga, urmeaza aceea de a ma teleporta cu tot cu mobile in noul apartament, care sa fie gata amenajat si pot s-o tin asa la nesfarsit, dar cred ca nu la asta te refereai.
By the way,esti femeie sau barbat?
PA,
nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
Nadina, eu cred ca-i barbat. Dar cine stie? Se mai inseala omul.
Fantezii? DA, o noapte intreaga de somn, vorba Nadinei! Probabil ca o sa mi se implineasaca cand voi fi pensionara. Alte fantezii? O viluta cu un etaj si piscina. Iar ca masina...offfff, mai bine ma opresc. Iar chestia cu doua femei si un barbat, pentru mine seamana a cosmar. Probabil nu sunt open mind!
,
Claudia
dede spune:
quote:
Originally posted by Marina
Mi se pare mie sau o luam de la capat Catherine? Sex in 3 nu era si ideea mesajului tau anterior?
Marina
Marina, unde vezi tu sex in trei ??? Numa' asta ai in cap ???
Nadina si Cl, si voi de ce nu intelegeti ca pentru a dormi o noapte intreaga, neintoarse, trebuie sa mai introduceti o femeie in familie ?!?
Marina spune:
quote:
Originally posted by dedequote:
Nadina si Cl, si voi de ce nu intelegeti ca pentru a dormi o noapte intreaga, neintoarse, trebuie sa mai introduceti o femeie in familie ?!?
Yap, dadaca nu?
cl spune:
quote:
Marina
Dede, de ce inca o femeie, sa se transforme totul in cosmar? Mai bine inca un barbat . Chiar cu riscul de a nu mai dormi deloc noptile.
Claudia
nadina spune:
quote:
Marina
Aha DD, am inteles...sa mai fac o mandarina. Si crezi ca voi dormi mai bine? :))
Nadina
cl spune:
quote:
Originally posted by nadinaquote:
Marina
Aha DD, am inteles...sa mai fac o mandarina. Si crezi ca voi dormi mai bine? :))
Nadina
Nadina, nu la copii s-a gandit dede .
Claudia
Catalina spune:
Da, fantezii?
Bebele meu, ce spun eu bebele, bebelushii (5) , mai multe ore acasa cu iubitul meu sotior, abolirea prafului, a rufelor murdare, a zilelor ploioase si a celor care te suna duminica intre 3 si 5 sa te intrebe ce mai faci.
Catalina, o viitoare mamica
papadie spune:
quote:
Marina
Tztztz nika nu stii:-)))
Aici e vb de ceva mai rafinat Caterine, cu Jons, cu Maicäl si cu Daglas! Of...n-aveti pik de imaginatie. Bei lumea bunä e pliktisitä de mioritice Umblä la finetsuri ...
Draga Catherine sa ne povestesti neaparat, da' neaparat, cum fu!!! nebunatico[;-)] scarleta o'hara forumului (ca s-o intelegi p-asta iti recomand lecturarea "Anna Karenina- varianta happy end"