Mamici de noi-dec 2003 (10)
Raspunsuri - Pagina 2
Ven spune:
Dana, si al meu sughite zilnic cate o repriza, chiar si 2!!! Asta e, nu-i putem ajuta cu nimic deocamdata :)
Si eu tot peste 2 sapt. (pe 5 nov.) merg la Cluj la control. De-abia astept. Sper sa fie totul ok.
Cristina, noi dupa ce am zis o data Markus, m-au apucat pe mine indoielile, mi se parea ca nu-mi mai place, ca vreau unul romanesc etc., am facut iar lista, l-am pus pe sot sa taie, am taiat si eu si.........surprise!!! Tot Markus a ramas....... :) Si cred ca va ramane!! Dar mai stii ce ma apuca???!!! :)
Bebe ma loveste foarte tare de aseara incepand, parca vrea sa-mi faca zob toate organele interne. Cateodata mi-e frica cand se agita asa, ma tot gandesc daca nu-i e bine acolo bietu, sau are ceva.......Ei, ganduri de gravida , ar zice sotul meu, maica-mea si soacra-mea, atotstiutorii !!! :) El n-a trecut prin asta, iar mamele au uitat bietele cum e ......:)
Va pupam. Mergem sa terminam mancarea :)
Ven si Markus - 31 sapt.
tinatache spune:
hehe, si noi tot pe 5 nov. avem eco! Mersi, Ven, il trec pe lista!
Cat despre agitat, al meu se agita mai tare cand beau cola, cafea, cioco, chestii din astea, de aia incerc sa nu ma mai ating de ele, mai ales seara. ma duc ca ma cheama datoria! pupici!
Cristina, mamica cu burtica
Ven spune:
Cristina, cu placere!!
Eu am fost in vara in Germania, si acolo, intr-un magazin, o mamica l-a strigat pe baietel Markus, si atunci mi s-a pus pata !! :)
pagurschimag spune:
Buna burticutelor. Nu v-am mai scris de mult timp dar nu ca nu as fi vrut ci pt ca am fost internata in spital cu diagnosticul de "amenintare nastere prematura". Am stat internata in spital 4 zile cu tot tratamentul de rigoare si se pare ca acum sunt mai bine dar trebuie sa fac repaus total la pat...Imi este cam greu dar trebuie sa stau cumintica daca vreau ca bb sa fie sanatos si sa se nasca la termen. Citind ce ati scris si voi se pare ca nu sunt singura care a avut probleme cu sarcina in ultima perioada.Oare de ce...Suntem mai sensibile acum spre sfarsitul sarcinii?
In legatura cu sughitatul sa stiti ca si baiatul meu are reprize de cate 20 de min de sughitat...uneori incepe sa ma sperie dar se pare ca sunt normale.Ce sa va mai spun de miscari...Am zis ca va fi gimnast la cate flik-flak-uri si tumbe face in burtica
Azi am iesit putin din casa si se pare ca nu mi-a facut bine deloc.M+am intors acasa cu dureri de burtica si de mijloc. De acum in colo nu mai incerc nici o evadare doarece risc sa mi se declanseze nasterea.
Fetelor eu va urez sanatate la toate si rabdare ca mai este putin si ne vom intalni fata in fata cu copilasii nostri mult doriti ...
Magda 34 sapt si 3 zile
Claus spune:
Tina, mie imi place foarte mult Gruia sau Lucas insa eu astept o fetita si cred ca Viviana este un nume frumos dar mai duc munca de lamurire cu sotul meu care nu prea e de acord.
La bebelusultau.ro exista o lista cu nume de fete si baieti, poate gasesti si acolo ceva.
Claus spune:
Dragele mele,
Este adevarat eu am mai trecut prin asta insa poate tocmai de aceea imi este atat de frica. STIU ce ma asteapta. La prima este mai usor, astepti si iar astepti sa vina" greul" si te vezi cu bebeul langa tine insa la a doua nastere...
Claus spune:
Multumesc tuturor de incurajari
Stiti ce ma mai linisteste cand nu mai pot? O baie calduta!
Stiu ca nu este voie sa faci baie fierbinte, asa cum imi placea acum 9 luni dar calduta si plina ochi vana este super !De-as avea un bazin in apartament cred ca as sta toata ziua.
Va pup pe toate si poate ne mai intalnim la noapte. Eu am program liber de la 2 la 4 noaptea si apoi pe reprize. Voi?
Zeeva spune:
Salutare burtici,
Ma bucur ca sunteti bine.
Eu astept sa merg la controlul medical de vineri sa pot discuta cu medicul despre contractiile B-H. Parca au devenit mai blande dar nu vreau sa...nasc mai repede.
Mama inca nu a primit viza de intrare de la ambasada si mi-ar fi tare greu fara ea. Sper sa primeasca un raspuns pana la jumatatea lunii noiembrie.
Mitzi cum te simti? Ai intrat in concediu sper.
O intrebare: cam cate costumase de bebe ati cumparat si ce modele ?
santate tuturor,
Z
34s si 3z.
Laura Takacs spune:
Zeeva, cum simti tu contractiile alea? Ca eu am de aproape trei luni incoace, dar sunt din astea de pre-term labor, am luat si medicamente. De o sapt incoace s-au intetit dar nu stiu daca-s alea de dinainte sau BH. De maine oricum nu mai pot lua medicamente, asa ca ce-o fii o fii.
Eu am cumparat la bebe 6 costumase/salopete grosute (material de prosop) cu picior, nu iau din alea fara pt ca altfel e tot cu "labutele" goale, stiu de la primul. Am luat si un "bunting", o salopeta-saculet in care sa-l aduc acasa de la maternitate, si mama i-a facut un costumas din lana (pulover si pantaloni) care sa i-l dau peste salopeta cand il scoatem din spital.
Sanatate la toate!
Laura 36 sapt
vikinga spune:
Stiu tinatache ca mi-ai raspuns dincolo ca si eu ti-am raspuns tot acolo la ..raspuns, (m-am plans de frig si vant..)Mersi de ajutorLegat de nume, eu am primit cadou o carte si ti-o recomand si tie:"Das neue große vornamenbuch" , F.-W. Weitershaus.(Herkunft und Bedeutung von 8000 Vornamen). Eu zic ca dac nu o ai, poate o sa te ajute cu ceva.PS:poti sa-mi trimiti add ta prin pm, pt ca exact acum chiar vb cu sotu' si mi-a zis ca e un sh aici si sigur am sa gasesc ceva sa ajut si eu pe saracutii aia. Scuze ca am raspuns aici, da' sunt pe fuga rau de tot. Eu intru pe net de la sot de la birou pt ca inca nu e gata casa