Mamici de noi-dec 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bai fetele cu cezarienele nu ma speriati acum pe ultima suta de metri cu povesti de ruperi si alte alea de vagin si de alte organe in cazul unei nasteri naturale si cu cordoane ombilicale infasurate in jurul gatului....si mai stiu eu ce alte minunatii!!!!O inima am si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy75 spune:

tu stii cel mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy75 spune:

Sotia mea a nascut pe 25 octombrue o frumusete de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Buna fetelor!
Felicitari georgy75 pentru bebita!
Curaj pt. burticile care sunt in asteptare. Tinem pumnii. Sa dea Dumnezeu sa decurga totul bine pt. toate burticile si sa avem copii frumosi si sanatosi.
Eu sunt decisa sa nasc normal. Asa simt eu ca-i mai bine. Dar dr. mi-a zis ca ne decidem saptamana viitoare, pt. ca bebita e maricica si trebuie sa vedem daca are loc pe unde sa iasa. Vom vedea. Sper sa nu fie nevoie de cezariana.
Va pupicim fetelor si curaj.
Manuela si bebita ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Vikinga, stai linistita ca aici nu te lasa sa patesti nimic cu copil cu tot! Supravegherea e mult mai stricta. Poate ai sa citit sau daca nu, citeste povestile cu nasteri normale ale fetelor de prin alte tari, se naste cu epidurala, se folosesc tehnici noi. De fapt eu cred ca majoritatea cezarienelor din Ro se fac din frica de a nu sta mult si bine pe masa de nastere fara sa-ti dea cineva vreun ajutor.
Asa ca, relax!, nu esti in Ro, oricat de mult ar dura o nastere aici esti non-stop supravegheata, ti se pune epidurala daca vrei, poti sta in apa sa te relaxezi din cand in cand s.a.m.d.
Nu vreau sa starnesc nici o disputa, desi azi am un chef de cearata de mama-mama, am dormit f prost si m-am cam saturat!!! Dar nu ma pot abtine sa zambesc, totusi, cand imi aduc aminte de sfarsitul primei sarcini, cand, ca un facut, primeam tot felul de vesti din astea catastrofale, ba ca nu stiu cine a nascut un copil nu-stiu-cum, ba ca la spitalul cutare nu mai au curent, sau spirt, sau ... mai stiu eu ce s.a.m.d. Acuma sunt imuna, nu vreau decat sa ajung la dr. sa-mi faca odata programarea pt a doua cezariana si gata! De ce nu nasc normal? pt ca nu am rabdare, si cezariana o fac la 38 sapt. Si pt ca oricum am o taietura asa ca... ce mai conteaza...?

Pupici, fetelor, si sa nu va suparati pe mine ca azi sunt cu "codita-n sus" (ascultam cutiuta muzicala 3!). Sarcina usoara!

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna!!
In primul rand bafta si curaj lui bubu!!!!!
Si cred ca putem sa-i spunem Felicitari!!!! Cred ca la ora asta ar trebui sa nasca deja????
Si bun venit pentru primul baietel!!!!!

Eu sunt in mare asteptare, si incerc sa fiu cat mai activa toata ziua, ca poate noaptea se va intampla ceva(nu neaparat in noaptea asta, dar cat mai curand posibil).
Am luat deja fix 15 kg, si cred ca sunt la termen cu ele!!
Talia nici nu stiu, ca deja m-am plictisit sa o masor.
In rest nu mai suport tv, nici patul si nici altceva.
Bine, v-am lasat, am plecat sa ma plimb!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut fetelor!

Cristina, de ce sa ne suparam pe tine? Cred ca si daca ai zice ceva jignitor, intr-adevar, ti s-ar ierta , toate suntem cu fundul in sus. Eu am cu 3 zile in plus la DPN si tot asa de "bine dispusa" sunt. Nu stiu zau cum mai rezistati voi, fetelor care mai aveti o saptamana sau 2.Mie una imi vine sa urlu uneori. Am pus 14 kg pe mine, sunt grea ca un elefant si ma misc ca unul...Am contractii daca umblu prea mult sau daca pe drumurile bune din romania mai prind cate o groapa.
Am niste nervi acuma...m-am tot luat dupa unul si altul si nu am cumparat nimic pentru mine si bebe, ca "nu-i bine".Ce vreti si voi, prima sarcina... Ma hotarasem sa iau doar in noiembrie. Si uite-ma in noiembrie, ca un butoi si abia miscandu-ma, nestiind cum o sa umblu prin atatea magazine...Si pe langa asta, azi am fost la firma unde hotarasem sa facem patutul si aia ne-au zis ca nu mai fac asa ceva...
De aia vreau sa va intreb pe cele care ati mai cumparat de la bebelusultau, ajung lucrurile de la ei in stare buna la domiciliu? Ma tenteaza sa iau de la ei patut. Eu nu sunt din Bucuresti, asa ca patutul ar veni prin posta. Nu-mi aduc aminte cine spunea ca a cumparat de la ei...Please, am mare nevoie de raspuns la asta...
In rest, somn abia daca prind si eu cateva ore pe noapte,mainile si picioarele imi sunt umflate(macar nu sunt diferente mari intre dimineata si seara).
Cat despre cezariana...om trai si om vedea..
, Dana,32s si 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Haideti ca nu-i dracu' asa de negru. Toate ruperile si chestiile neplacute se vindeca si se uita repede. Daca le-am tine minte pe toate nu ne-am mai apuca de al doilea sau al treilea copil.

Eu am luat 12kg, cele mai multe in ultimele 2 luni. Bebe nu-i tare mare, doar vreo 3kg dupa sonograma, daca pot sa-l mai tin un pic in "cuptor" poate mai pune ceva pe el. Acuma stau ca pe ghimpi si mai bine nu-mi spunea dr ca sunt dilatata si am colul scurtat ca mereu ma gandesc numai la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna burtici

Si felicitari la noile mamici!
Eu am un bebe cam mare, spune medicul, pentru 35 de saptamani asa ca voi merge marti la ecografie. Sper sa fie totul o.k.
Spuneti-mi va rog daca vi s-a spus vreodata ceva de genula asta la control.
Mai sper sa nasc la termenul stabilit si nu mai devreme.
In rest, ca si voi, mers de elefant, respiratie de rinocer, dureri de spate...nu ma mai plang,
santate si curaj tuturor,
Z
35s. 4z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

zeeva, da, si mie mi-a spus la Andra ca e mare si intr-adevar asa a fost. Nu cred ca e problema daca e mare, a nascut lumea si copii de 4500 gr pe cale naturala. Din proprie experienta iti spun ca e f bine sa ai copil mare, ai mai putine griji.
Sarcina usoara la toata lumea!

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput