Apropo de celalalt subiect"acneea si sarcina",va intreb ce parere aveti despre Diane .Eu am probleme cu tenul din timpul sarcinii,iar acum doctorul mi-a spus sa iau Diane.Am inceput tratamentul de 2 zile .Ce parere aveti ?A facut careva tratament pt. asa ceva cu Diane?
Ce-mi amintesc eu din prospectul de la Diane (am vrut sa iau si eu o data, auzisem ca combat pilozitatea excesiva - aveam impresia ca am cam mult par, dar pb. a disparut ca prin minune odata ce am ramas insarcinata!!) e ca e bine sa nu prea stai la soare cand le iei, ca iti apar pete din alea maronii pe fata, care nu se mai duc.......cere si tu un prospect de la o farmacie, sau da un search pe Google.......
Bafta!
Ven si de 31 sapt.-maine :)
Da, am facut eu tratament cu Diane 35, acum vreo 2 ani...Am luat cam un an si ceva...Aveam o iritatie pe fata, nu era foarte severa...insa nu-mi trecea...Cand eram la ciclu se agrava...si tot asa. Dupa vreo 3-4 luni de tratament cu Diane, tenul mi s-a curatat...Am luat insa in continuare, pentru ca azisem ca, daca intrerupi tratamentul, iar ai probleme...Am luat un an si ceva, aveam un ten alb si curat...mama-mama! Apoi am zis sa intrerup, ca vroiam un ...Am zis sa fac pauza cateva luni...iar apoi sa raman...E adevarat, sa stii...Am intrerupt tratamentul si, dupa cateva luni, am inceput sa am iar probleme!
Mai usoare, intr-adevar...Dupa ce am ramas gravida, am mai avut ceva probleme, insa, prin luna a 5-a, tenul s-a curatat! Prin luna a 8-a aveam un ten de ma invidia toata lumea! Acum am 5 luni si ceva de la nastere si nu mai am nici o problema! Nici macar un cos nu mi-a mai aparut!!
_ella