LOOK-UL

LOOK-UL | Autor: boubba

Link direct la acest mesaj

FETELOR tot vorbim despre bb-ii nostri,sarcina.soti,bucatarie etc dar problema look-ului nostru nu o punem niciodata.Ce daca suntem cu burticisigrasa]nu avem voie sa fim si frumoase sa ne mai ocupam si de noi ca pe vremuri?Eu zic ca da!!!Hai fetelor sa ne mai lasam sotii si prichindeii olecuta deoparte si sa ne mai facem timp si pentru noi,sa na cerem pareri sa dam sfaturi sa ne facem mai frumoase decat suntem.Eu spre exemplu am o intrebare,am 2 ani de cand sunt vopsita negru dar simt nevoia de o schimbare vreau alta culoare problema e ca peste negru nu prinde nimic si as vrea sa inlatur culoarea dar nu imi place sa merg la coafor.EXISTA VREUN PRODUS PENTRU A INLATURA CULOAREA PE PIATA?va pupici pe burtici!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Salut! Treaba cu eliminatul negrului e una tare complicata. Eu am incercat toate solutiile posibile luand in calcul faptul ca nu voiam decolorare pentru ca imi distrugeam parul, plus ca eram gravida la momentul ala si aveam eu pitici pe creier ca sa nu ma decolorez.
O solutie exista: este vorba de un atenuator de culoare de la Bess, nu mai stiu cum se cheama, scrie pe el "remover", care mai da jos din negru. Dar dupa aceea vei ajunge la roscat. Iar daca incerci sa vopsesti apoi parul in alta culoare, va redeveni inchis la culoare. In schimb daca te avantajeaza roscatul, acela va prinde.
Alta solutie nu exista: eu l-am lasat sa creasca si am strans din dinti un an de zile (nesuportandu-ma cu 2 culori, dar asta e!), si l-am taiat treptat-treptat. Acum am reusit sa scap de negru, slava Domnului! Eu voiam blondut si foarfeca a fost singura solutie.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Eu zic sa astepti pina dupa ce nasti si sa faci experimente cosmetice dupa aia, mai ales ca e posibil sa ai deja o alergie la una din cosmeticele pe care le folosesti. Daca vrei sa schimbi ceva la par, de ce nu te tunzi (de exemplu)?

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

De schimbat culoarea parului din negru e munca grea...Parul meu natural e saten dar m-am vopsit cu negru de la 17 ani de toata lumea ma stia de brunneta. Si cand aveam vreo 22 m-am hotarat sa ma fac blonda! Vroiam cu orice pret! La coafor am fost refuzata din start, mi s-a zis ca e imposibil mai ales ca aveam si parul destul de lung,asa ca am facut singura lucrul asta, cu o amica de a mea. Avand parul f des si lungut mi-au trebuit vre-o zece plicuri de decolorant de la bess(asta era cel mai puternic la vremea aia, ca alea pe baza de plante nu aveau mare efect). Un secret ar fi sa nu deschizi decat cate un plic si dupa ce-l pui uniform il deschizi pe urmatorul si tot asa, pt ca in contact cu aerul isi mai pierde din putere. Dar dupa nebunia asta am iesit cu o culoare tarcata rau de tot...in frunte galben, apoi treptat morcoviu..orange..roscat deschis..inchis..mahon. Si nu-ti mai zic de calitatea parului...ca era sa fac criza..Si dupa asemenea terapie soc facuta parului nu prea e bine sa-l vopsesti imediat, ba din contra tratamente cat mai multe, chiar zilnice timp de o sapt(pe mine m-au ajutat mult alea "babesti" cu ulei de ricin +gabenus de ou+nu mai tin minte ce vitamine de la farmacie). Apoi ca normal tuns o parte sa mai scap din una-doua culori din "degrade" si apoi am mers cateva luni pe nuanta cooper, chiar daca spre varfuri era mai inchis, in timp le mai tundeam si tot asa.. Am mai facut o decolorare din asta puterinca dupa ceva timp si in sfarsit am ajuns blonda. Si iar tuns.. Teribila experienta! Dar am reusit sa scap de negru si chiar cu par in cap:))) Bine eu am avut mare noroc ca am un par des si puternic. Dar oricum in nici un caz nu trebuie sa faci asa ceva cand esti insarcinata!!! Asta e, pe perioada asta infrumusetarea o facem prin make-up si schimbarea coafurii dar in nici un caz a nuantei parului.Si te asigur ca atunci cand vei ajunge in 33-34 sapt nu o sa mai ai chef nici de zilele tale! Un simplu ruj o sa ti se para mai mult decat deajuns.PS: Si eu sunt o mare adepta a stilului cochet, ma aranjez si cand ies cu cainele afara:)) dar sunt ferm convinsa ca femeile insarcinate au un farmec si o frumusete aparte! Asa chiar naturale. Eu sincer, chiar daca acum sunt mare cat China, ma vad totusi frumusica:)))) o in 37 sapt si 2 zile, 18.5 extra kg si talia nici nu mai stiu...oricum maaaare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Draga Boubba,

Eu am auzit o tehnica la o coafeza si cica functioneaza, este mai sanatoasa pt. parul tau, dar trebuie sa ai rabdare. Ea face suvite la casca pe care le decoloreaza, astfel incat o sa fii initial negru cu suvite saten - roscate. Peste o luna te duci si iti mai face un rand de suvite peste alea, si tot asa de 3-4 ori, dupa care te duci intr-un final si te vopsesti cu ce culoare vrei tu, bineinteles, e de preferat un saten sau ceva mai inchis decat blond la inceput. Cu metoda asta nu se distruge parul asa rau si suvitele dau un aer de femeie "aranjata", decat daca ti-ai decolora tot parul odata. A incercat o colega de-a mea si a functioant f. bine, acum este saten deschis.
Success!!!!

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Asa e, am auzit si eu de metoda asta si cred ca e mai bine pt sanatatea parului, decat ce am fost eu in stare sa fac..

Mergi la inceput