AJUTOR!MA MANANCāāāāāāāāā!!!!!!!!!!!

AJUTOR!MA MANANCāāāāāāāāā!!!!!!!!!!! | Autor: boubba

Link direct la acest mesaj

Fetelor care poate sa-mi raspundā la problemā?De vreo douā sāptāmani mā mananca pielea de mor am ajuns sa ma scarpin panā mi-am fācut rani si am dat de sange,pe burtā si sani imi dau cu o cremā specialā pentru vergeturi iar pe restul corpului cu lapte de corp pentru copii.Am incercat si cu ulei de māsline cāci am auzit cā,calmeazā dar degeaba.O fi oare ceva hormonal din cauza sarcinii???A MAI PāTIT CINEVA CA MINE??????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Poate sa fie o dermatita alergica de la cremele pe care le folosesti.Eu am patit-o de la ulei de bebei Johnson.Ar trebui sa vorbesti cu un doctor si in primul rand cred ca ar trebui sa opresti folosirea acelor creme.
Pupicei si sanatate maxima!
nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Mergi de urgenta la medic. Poate ai o alergie sau o intoxicatie.
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

In primul rand NU TE SCARPINA. Tin minte ca si pe mine ma manca pielea de pe burta in ultimile luni, cu toate ca m-am dat cu crema incepand cu luna a treia .... Am citit undeva ca nu e bine sa te scarpini ca mai rau faci.
Mi-a fost totusi de ajutor crema speciala pentru gravide de la Vichy.

Daca tot nu-ti trece intreaba-l totusi si pe medic.

Adela & Julia 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

E normal sa ai mincarimi pe piele, in special in trimestrul trei de sarcina. Dar e posibil ca la tine sa fie agravate de produsele pe care le folosesti. Incearca sa nu te mai scarpini si nu-ti strica cu nimic sa vezi un medic.

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

In trimestrul 3 de sarcina si eu am avut mincarimi de piele. Cica sint cauzate de albumine. Mi s-a recomandat sa o raresc cu sarea si, drept sa spun, mi-au trecut imediat. Eu am avut si preeclampsia si e posibil ca si proteinele din urina sa fi determinat aparitia mincarimilor. Incearca, totusi, sa gasesti o crema, recomandabil fara cortizon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

mai am si eu manacrimi de piele, mai ales pe maini de la coate in jos si pe burtica, dar nu asa extreme cum zici tu. In cazul asta trebuie sa intrebi dr. E posibila si o alergie la cremele folosite. Eu de ex am facut pe picioare sus si pe solduri niste puncticele si am schimbat tot: si gelul de dus si crema si uleiul folosit. Am luat de la farmacie toate astea pt piele sensibila. Si farmacista care era si ea insarcinata mi-a zis sa le iau pt piele uscata, ca sa-mi fie de ajutor cat de cat impotriva vergeturilor. Si chiar asa ca fapt dives, chiar daca am pus cam multe kg, nu am facut pana acum vergeturi pe burta sau fund ci observ doar pe pieptul stang niste dungute rosii.Cred eu ca alea nu se mai trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Si eu am mancarimi de piele de la coate in jos dar nu asa abundente, si dr meu mi-a recomandat crema Dr.Fisher e speciala ptr gravide eu de cand o folosesc nu mai am probleme.

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

Stai linistita a si eu am avut mincarimi atat de rau ca imi venea sa ma scarpin de numai ( presupun ca esti graviduta nu?)Nu te mai scarpina fa orice dar nu te mai scarpina si cremele care le folosesti ai grija ca mi-au spus ca poate afecta baby,in rest incearca sa umbli cu haine numai 100% bumbac si trebuie sa nu te scarpini ca iti faci mai rau.

Mergi la inceput