lipsa poftei de mincare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligiacobalt spune:

Si eu am avut aceleasi probleme cu fetita care acum are 3 luni si ceva.La un moment dat nu vroia nici san nici biberon (care avea tetina din silicon) Doctorita ne-a trimis la analize si dupa asta am aflat ca avea anemie.In urma analizelor pediatra i-a dat sa ia Ferrum Hausmann picaturi .I-am schimbat si tetina cu o tetina de latex (0-4 luni) si acum merge mai bine.Nu mamanca prea mult dar este mult mai bine. San nu mai vrea si ca urmare m-am muls cu pompa si i-am dat cat am putut , normal ca facand asta cantitatea de lapte se reduce acu nu mai am aproape deloc. Sper sa isi revina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavius spune:

da, e exasperant
acum suge doar de la un sin, si se opreste tot pe la 40 ml de masa...
altfel este vioaie, parca prea agitata totusi...

Mergi la inceput

la sfatul medicului am internat-o pe micuta in spital pentru investigatii complete. la prima vedere si cei de acolo au incercat sa ii dea biberon, cu lingurita, sa vada cum este alaptata... si au vazut ca se agita si refuza totul. nu se pot inca pronunta nici macar in privinta urechiusei, daca este sau nu iritata... pina una alta au pus-o la glucoza sa nu se dezhidrateze... neplacut, groaznic, sa o vezi asa... dar asta e. speram ca se lamureste problema. suntem cu nervii la pamint, mai ales maica-sa... si doctorii au spus ca nu e in regula ca in primele doua luni sa ia 1kg, respectiv 800 gr. iar acum cind aproape au trecut trei luni sa nu ia nici 200 gr.... e nasol...
este posibil ca toata reactia asta sa fi plecat de la laptele mamicii? sau de la vaccinul din luna a doua, sau de la Vigantol? eu continui sa intreb. va multumesc daca incercati sa raspundeti din propria experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Flavius,

bafta multa si sa fiti tari. trebuie sa-i gaseasca doctorii cauza, mai ales acum ca acum i se fac investigatii, nu? va doresc multa sanatate si liniste!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Flavius, sa va ajute Dumnezeu sa gasiti cauza si rezolvarea problemei printesei voastre. Ma gandesc mereu la voi si va tin pumnii. Sa ne tii, te rog, la curent!
Victoria si minunea mea Daria

http://community.webshots.com/user/tangorezu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Tudor n-a acceptat niciodata nici un fel de alt lapte decat cel matern. Am incercat toate formulele existente pe piata, dupa un an am incercat si Dorna sau Brenac sau Cedra fara succes. Acum, la aproape 2 ani am reusit sa-l pacalim cu Humana 3 - ne-a recomandat un medic sa incercam Similacul sau Humana pentru ca au o formula foarte apropiata de laptele matern. Bea in continuare foarte putin si numai in somn cand in loc de biberonul cu ceai - dupa care e disperat - ii dam un biberon cu lapte. Se prinde ca nu e acelasi lucru, dar il accepta. Am ajuns la performanta de 200 - 250 ml/zi ceea ce inseamna un progres fantastic. Incercati cu Similac sau Humana. Pentru colici noi am folosit Sab. Multa sanatate si pofta de mancare pentru puiut!

Mergi la inceput

incurajarile voastre ne prind bine.
adevarul este ca suntem ceva mai linistiti stiind-o pe micuta sub observatie. deocamdata stim ca este anemiata, si asta poate inca de la nastere, si ca ORL-ul este ok... urmeaza si alte analize si probabil administrarea celor necesare: fier, vitamine etc... tot ce dorim e sa ii revina pofta de mincare si sa accepte biberonul... adevarul este ca si in spitalul de copii vezi atitia bebelusi cu probleme de genul asta incit te intrebi ce naiba se intimpla cu noi in tara asta si te intareste gindul ca medicii chiar au experienta si isi dau interesul (cel putin aici la Brasov unde este acum si catedra de medicina si au aparut si profesorii in domeniu)

Mergi la inceput

micuta este de miercurea trecuta in spital. toate analizele i-au iesit ok, la fel ecografiile. este insa anemica si are calciu si potasiu prea mult... si tot nu maninca. de fapt, are momente... simbata a mincat iar duminica deloc. astfel iar a ajuns la perfuzia cu glucoza. ba mai mult, a si varsat chiar nemincata fiind... a varsat lichid gastric, bila... si asa i-au introdus o sonda pe nasuc pina in stomacel ca sa ii scoata ce era acolo, afara... acum cica i-ar fi gasit in sfirsit si o forma de otita... "ceva cu t...". azi a fost putin mai linistita si cu chiu cu vai, cu lingurita, cu biberonul, cu sinul, a acceptat putin laptic. a facut putina febra dar si-a revenit... interesant este ca duminica si mamica s-a simtit tare rau, nu a mincat, a varsat, a fost tare deranjata la stomac desi nu mincase nimic aiurea... se poate sa fie vreo legatura pentru aceasta zi de duminica infernala. bine ca a papat micuta ceva fiindca altfel o alimentau cu o sonda direct in stomacel, pe gurita... in afara de anemie, chestia cu calciul si posibila otita..."ascunsa", doctorii nu au gasit inca nimic. dupa ce simbata ne-au spus ca luni ar fi fost posibil sa o luam acasa, daca ar fi fost la fel ca in ziua de simbata, iata ca iar s-a intors...
e groaznic... sa stii prin cite trebuie sa treaca, cite perfuzii, sonde, cita durere despre care nu ne poate impartasi nimic. iar noi astia din jurul ei nu mai suntem nici noi buni de nimic. dar asta chiar nu mai conteaza...

Mergi la inceput

micuta este de miercurea trecuta in spital. toate analizele i-au iesit ok, la fel ecografiile. este insa anemica si are calciu si potasiu prea mult... si tot nu maninca. de fapt, are momente... simbata a mincat ceva iar duminica deloc. astfel iar a ajuns la perfuzia cu glucoza. ba mai mult, a si varsat chiar nemincata fiind... a varsat lichid gastric, bila... si asa i-au introdus o sonda pe nasuc pina in stomacel ca sa ii scoata ce era acolo, afara... acum cica i-ar fi gasit in sfirsit si o forma de otita... "ceva cu t...". azi a fost putin mai linistita si cu chiu cu vai, cu lingurita, cu biberonul, cu sinul, a acceptat putin laptic (cam 70 ml.la o masa). a facut putina febra dar si-a revenit... interesant este ca duminica si mamica s-a simtit tare rau, nu a mincat, a varsat, a fost tare deranjata la stomac desi nu mincase nimic aiurea... se poate sa fie vreo legatura pentru aceasta zi de duminica infernala. bine ca a papat micuta ceva fiindca altfel o alimentau cu o sonda direct in stomacel, pe gurita... in afara de anemie, chestia cu calciul si posibila otita..."ascunsa", doctorii nu au gasit inca nimic. dupa ce simbata ne-au spus ca luni ar fi fost posibil sa o luam acasa, daca ar fi fost la fel ca in ziua de simbata, iata ca iar s-a intors...
e groaznic... sa stii prin cite trebuie sa treaca, cite perfuzii, sonde, cita durere despre care nu ne poate impartasi nimic. iar noi astia din jurul ei nu mai suntem nici noi buni de nimic. dar asta chiar nu mai conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Draga Flavius, m-am gandit mult la voi. Sa stii ca va tin pumnii si ma rog pentru puiul vostru asa cum ma rog pentru puiul meu! Multa sanatate mamicii si puiului iar tie rabdare si putere ca sa-ti incurajezi si sa-ti sustii fetele!
Sa va ajute Dumnezeu sa treceti mai repede de perioada asta grea! Multa sanatate!
Victoria si minunea mea Daria

http://community.webshots.com/user/tangorezu

Mergi la inceput