Mamici ian-feb 2004 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Fetelor, nu pot sa merg manine la Prisma, ca e cam incurcat programul. E posibil ca ai mei parinti sa plece maine dimineata sau pe la pranz si trebuie sa ii conducem etc. Dar, va rog frumoas, sa va uitati la niste preturi pt.: body cu maneca lunga, salopeta intreaga, port-bebe (sau ceva de scos din spital bebicu). Ei, daca vedeti ceva interesant pt. bebei, scrieti-ne si noua.
Va pupicesc, distractie placuta maine si weekend super!
Lia 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna Burticute!
Mie nu mi-a mers internetul de acasa spre marea mea dezamagire si va scriu in graba de la birou.
Nikkido -mia sorela- bine ai venit! chiar ma gindeam cand o sa te inscrii. Liviu chiar a facut misto credea ca vii special in Bucuresti pt. vreo intilnire a "congresului gravidelor".
Chiar asa fetelor nu a mai propus nimeni nici o intilnire. Ce ziceti de weekendul viitor?
hai ca va las ca am treaba,
Layla-cu BB " Dulci"- 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Ce faceti dragi burticutze ? Mai dar ce harnicute sunteti voi, ca mi-a luat mult timp sa citesc tot ce ati scris !!!

Sa raspund si eu:

Carnet de garvidutza nici eu nu am: dr ginecolog are fisa lui iar dr de familie intocmai, INSA dr de familie nu scrie prea multe acolo, decat ce mi-a mai dat dr gine + greutatea deci banuiesc ca fisa de la dr de specialitate conteaza, nu ?

Ra sa iti traiasca nepotelul , sa te bucuri de el si multa sanatate surorii tale .

Adriana - tocmai am vorbit cu ea la telefon si din pacate nici sotul ei nu mai poate fi maine SOFER - are treaba cu serviciul, asa ca poate mergem in Prisma saptaman viitoare - poate luam si banutii pana atunci sa avem ce sa cumparam daca ne face ceva cu ochiul

Andra sa stii ca ieri chiar m-am odihnit: ne-am trezit la 10.00 si ne-am culcat de pranz la 15.45 cand am dormit pana la 18.30. Ce bine a fost !!!

Voi fetele care lucrati, pana cand vreti sa veniti la birou ?

Referitor la marci de biberoane/tetine & Co. cel mai bun biberon pe care l-a avut Andrei a fost unul CHICCO de sticla - se spala f usor, singurul incovenient pe care i l-am gasit, era destul de greutz. Tetine - NUK de cauciuc cu forma anatomica (forma sanului) Andrei s-a inteles f bine cu ele si cred ca de data aceasta tot asa am sa cumpar - oricum sper sa il alaptez si pe bb cel putin cat l-am alaptat pe Andrei - adica 9 luni

Lili iti transmit din tot sufletul o imbratisare virtuala si toate gandurile mele bune. Trebuie sa crezi si sa speri ca totul va fi asa cum iti doresti

Noi suntem bine, miscam tot timpul - ffff tare iar azi noapte avea chef de fotbal si nicidecum de . Pana la urma, a adormit si el si eu...Noi ne-am hotarat la nume - Matei Daniel si sunt f fericita ca am ales 2 nume frumoase (dp nostru de vedere, of course).

Am mai primit vesti de la Scuffy care este bine - se pregateste de examene si inscrierea la Faculta - are probleme din cauza vizei, ea are viza de turist- si isi asteapta parintii. S-a ingrasat 12-13 kg , ia prenatale si se simte mai bine. A fost mirata de faptul ca i s-a simtit lipsa insa ii este greu sa scrie - are f multe chestii pe cap. Am sa o tin la curent cu tot ce se intampla si daca mai corespondam, va dau de veste.

Apropos de vaccin - eu sunt f hotarata sa nu il fac si ma rog la Dumnezeu sa tina departe de noi raceala aceasta impertinenta

Cu lista ptr bb, inca nu am nimic concret DAR stiu sigur ca trebuie sa vad ce am pe acasa si abia dupa sa vad ce ne mai trebuie. Oricum vreau sa cumpar lucruri de 1 luna sau chiar 2 luni, ca oricum creste tare repede si plus de asta noi pe Andrei l-am tinut aproape 2 saptamani cu scutece ca pe vremuri ptr ca de la Pampers ii sangera buricutzul si nu ii puteam pune. Dupa care, l-am imbracat cu camasute petrecute si pantalonasi mai mari + manusi (pe care si le scotea anyway). Deci, vom vedea...

Va pupam pe toate, ca vede lumea ca nu fac nimic si dupa aceea nu este bine , va asteptam la vorbe dulci si scumpici,

Pupici la burtici ,

Andra cu burtica de 25 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor,
Cred ca avem ghinion . Nu cred ca vom putea nici noi merge in Prisma. Acum un minut am vorbit cu sotul meu care mi-a spus ca maine de dimineata trebuie sa mearga la o firma (problema de servici). Chestia asta a aparut acum .
Poate ne programam pt. saptaman viitoare. Ce ziceti?

Lili nu pot sa-ti spun decat ca imi pare tare bine ca lupti sa-ti revii. Cu siguranta vei reusi sa treci peste momentul asta atat de greu si in curand soarele va veni si pe strada ta! Noi am fost toate cu gandul si inima langa tine, dar din pacate in astfel de momente nimeni nu poate sa te ajute decat cu ganduri bune. Sa-ti dea Dumnezeu multa putere, sanatate si curaj. Te pup si ma bucur ca ai revenit printre noi !

Adriana in 25 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna gravidutelor,
Andruska eu am acum 26 de saptamani si vin la servici pana in 14 noiembrie ,ceea ce inseamna pana la 29 de saptamani.Din 14 pina la sf lunii voi fi in concediu de odihna si de la 1 decembrie voi intra in concediu prenatal.

Azi ma duc la dr. ginecolog la echo si daca confirma ca e baietel il v-a chema Matei. Am scris asta pt ca am vazut ca se vor naste multi "Matei".

Lili sa fii curajoasa si sa nu renunti la acest minunat vis. Noi cu gandul si sufletul suntem alaturi de tine. Ai langa tine o prietena adevarata pe Adlemi si mai multe virtuale care se gandesc la tine.
Va pup si va doresc un weekend minunat.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Bine v-am gasit, dragi burticutze...

Abia acu' am ajuns la birou, tare as fi vrut sa va mai scriu...
Multumesc inca o data pt. felicitari, azi am vorbit cu surioara mea, era inca la reanimare, s-a cam chinuit saracutza pt. ca i s-a rupt apa, a intrat in travaliu si practic era "pregatita" pentru o sarcina normala...Cum spuneam acu cateva mesaje, referitor la bordeie si obiceie, medicul ei stia ca copilul nu e angajat, statea in funduletz, si ca in mod normal trebuia sa fie cezariana...Cum toate stim, astfel de interventii se cam programeaza din timp, pe ea NU a programat-o, chipurile copilul se poate intoarce si in timpul travaliului, lucru ce binenteles ca nu s-a intamplat. Si s-a chinuit de la 2 dimineata pana la 9, cand i-au facut cezariana, pt. ca erau in pericol si mama si bb-ul.
Eu am stat pe capul ei sa-si programeze cezariana din timp, dar s-a lasat pe mana medicului! A zis ca stie mai bine, ea nu e la curent cu toate "povestile" de pe forum si normal ca degeaba i-am povestit din experientzele altor fete! Pe copil nu l-a vazut decat de la distanta, nu i l-au adus, nici pe sotz nu l-au lasat sa intre, cica nu e zi de vizita...(se pare ca nici cu o mica atentie n-a mers...)
sta cu calmante perfuzabile, are insa telefonul cu ea si incerc sa-i ridic moralul de la distanta!!! (Repet, ea e la Tg. Mures, eu in Buc.) Vestile nu sunt tocmai roz, insa e bine ca si ea, si copilul sunt bine! Cand aflu mai multe, va spun!

Andra, ai dreptate cu ciocolata. Aseara am papat niste bomboane Heidi si l-a apucat tropaiala pe micutz, am si remarcat chestia asta, l-am facut atent si pe sotzul meu, ne-am amuzat! Reactioneaza bine la ciocolata! In rest, la fel, isi face programul dupa mine, eu noaptea cel putin odata merg la toaleta (pe la 3) si se trezeste odata cu mine...
Gata cu zugravii? Cred ca esti bucuroasa, acum urmeaza curatzenia (te rog sa fii "bibelou", nu te fortza) si gata...
Eu nu am camera copilului, dar ma bucur cand aud de aceste pregateli!

Adlemi, nu-ti face griji cu miscarile, in timp le vei smti din ce in ce mai dese si mai puternice!
Multu curaj pentru Lili, sper din tot sufletul sa-si revina si psihic cat mai bine si saaibe putere sa o ia de la capat!

Pupicei pe buricutze,
Ra (maine intram in sapt. 28) si bb-ic care tocmai da fortzos din toate cele! Fie-ti mila de ficatul meu!!!

Cat despre intalnirea de maine, poate fi lasata si pe WE viitor, bine-ar fi sambata, ca duminica ne odihnim cu toate mai mult! Asa cred! Oricum mai vorbim! Multumesc fetelor ce s-au oferit sa ne "conduca" (pardon, era si sotzul Adrianei...)! Pupicei si mai sunt zile, n-au intrat in sac!

Helen, multumesc pentru ajutorul cu Lidia, imi place sa spun lucrurilor pe nume, o fi si asta un defect? Tu cum te mai simti? Erai racita intr-o perioada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Fetelor, voi chiar vreti sa fim campioane la capitole scrise ? Vad ca scriem cate un capitol pe saptamana

Noi ne facem siesta - am papat echilibrat la pranz, ca sa nu ne mai simtim umflate si balonate, si ne simtim mai bine. Voi aveti senzatia ca va este cald si ca ati bea lichide non stop ? Eu asa sunt L-am exasperat pe sotul meu cu toate geamurile deschise ...dar ce sa fac, daca simt ca nu am aer !??? Mai ales ca acum ma supara niste musculite in bucatarie - sunt din acelea betive si nu mai stiu ce sa fac sa scap de ele... daca aveti vreo idee, va raman recunoascatoare/veci !!!

Bb misca TOT TIMPUL si mami este tare bucuroasa ca il simte acolo cum creste si isi arata puterea lui de barbatel...imi vine sa il pup zau, dar nu pot...

Layla
apropos de intalnire - poate mergem (cum s-a vorbit) pana in Prisma si ne vedem mai multe- ce ziceti ? Si Ra - sa stii ca ai dreptate, sambata este mai bine. Parca iti ramane ideea ca oricat te-ai obosi, a doua zi esti HOME si dormi...

Va pupam si ne mai auzim pe forum,

Andra cu burtica de 25 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

[blue]Andruska,[/blue, sa-ti spun sincer, eu abia astept sa intru in prenatal ptr ca nu prea mai am stare pe scaun. A devenit tare incomod desi este ergonomic!!!
Da, Ramona,e asa de bine sa stiu ca s-a terminat operatiunea "zugravit". Mai este curatenia ce se va face in week-end-ul acesta si apoi....gata.Nu voi putea sa stau degeaba, voi fi foarte ocupata cu "indicatiile", dar sa dai din gura nu presupune prea mare efort.

Pupicei si week-end placut la toate burticile si mamicile,

Andra-in sapt 27 & bebe baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Andruska, de graviduta ce sunt am uitat sa spun de fapt esentialul. Vreau sa intru in prenatal pe 1 decembrie (de fapt, pe 2 dec, ca 1 este zi libera).

Andra- in sapt 27 & bebe baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Andruska, incearca sa depistezi cauza: acele musculitze "betzive" au aparut ca urmare a unui mediu in care apare un proces de fermentatzie...Poate ai fructe in fructiera, ceva ce s-a stricat, etc...Mie mi se intampla sa nu observ ca anumite fructe in fructiera de pe bufet sunt "ciupite" si incep sa se strice...si uite cum incep si "zburatoarele"...Cum elimin cauza, in scurt timp dispar si ele (au viata ffff scurta)...

Chestia cu sambata e clara la mine: de obicei prefer ca in aceasta zi sa ma preumblu si sa fac treaba, pt. ca duminica suntem cu toti acasa, mai un papa de duminica, mai vizite, mai pregatirile pentru luni (baie, etc...). Era parerea mea, ma bucur ca suntetzi de acord cu mine!

Andra, asa e, daca-ti mai si place sa dai din gura, sa tot dai indicatii! Da' ce te faci daca ele nu sunt intocmai respectate?

Eu nu stiu cand intru in prenatal, teoretic pot intra cand e legal, insa practic voi veni cat mai mult la serviciu...nu as putea sta acasa (decat Doamne fereste sa am probleme si atunci nici nu stau pe ganduri, repaos scrie pe mine)...pana prin decembrie inclusiv cred ca imi voi legana cu mandrie burtica ce creste, creste, creste...

Pupicei, Ra

Mergi la inceput