Oare...mergem mai departe?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.Ce sa-ti zic?Incearca intai sa vorbesti cu el,sa-i explici situatia,de dragul copiilor.Momentan nu este violent,dar cine stie?Si tot ce se intampla este rau in primul rand pt copii.Niciodata un alcoolic nu isi va recunoaste problema,si voua va va fi greu.El e fericit acolo,in lumea lui,cu sticla lui de votca...Dar voi?
Incearca sa vorbesti cu el.O data,de doua ori,de noua ori...Apoi da-i un ultimatum.Si daca dupa toate incercarile tale de a fi bine nu se schimba,da divort.Macar voi sa va traiti viata cum trebuie.In privinta copiilor,poate te vor invinovati putin cand sunt mici si nu stiu exact ce se intampla,dar cand vor creste vor intelege si vor aprecia ceea ce ai facut.E greu,dar trebuie sa te lupti.Pentru tine si pt copii.
Si eu am trecut prin asa ceva,nu cu tata ci cu "mama".Si e o problema care la ea dureaza de 18 ani(sau atunci am constientizat eu ca exista).Nimic nu a ajutat-o.Bea mereu si nimic nu o opreste.Si pt ca a fost violenta cu mine(eu sunt insarcinata in 5 luni si jumatate)am intrerupt orice relatie cu ea.Macar eu sa traiesc cum trebuie.Eu si copilul meu.
O sa-ti fie greu,dar trebuie sa lupti.Ma voi ruga pt voi.

Mergi la inceput