Ce vor femeile cu adevarat de la un barbat?
Raspunsuri - Pagina 2
Adela P spune:
[black]Da' cele trecute de 25? Primesc si ele ce mai ramane?[
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Adela P
[black]Da' cele trecute de 25? Primesc si ele ce mai ramane?[
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
Elena cu burtica & sotul AL
loredana_groza spune:
astea sunt versurile unui cantec la care lucrezi si cauti rime si muze printre noi? wow
n-am un raspuns timid ( shy ), dupa cum vezi, pana si fanii s-au obraznicit
batrana si cu nervii la pamant,
Merci mult, unora, pentru simpatia si respectul acordat .....
In fond, nu ma pot astepta sa gasesc vocile mai mature imprastiate pe un forum . Imi pare extrem de rau ca asa se intampla ..Am avut o simpla intrebare ...dar si asta parca numai daca o scriu conform paginilor Academiei Romane de ..Lingvistica o puteti "accepta"..
Ce am vrut eu sa intreb de fapt e daca MAI EXISTA IUBIRE ADEVARATA LA CEI DE VARSTA FRAGEDA (16->24 ani)???
cred ca nu are importanta adresa forumului indiferent de natura sau titlui ei devreme ce ma incadrez in subiect..
cu respect ,Loredana
marius spune:
Loredana,
Nu trebuie sa o iei chiar asa in nume de rau. Aici pe www.desprecopii.com te asigur sunt multe persoane mature, responsabile uneori parca probabil din cauza vietii in sine prea mature. De glumit glumim si noi ca sa mai uitam de cele cotidiene, e posibil ca in timp sa procedezi si tu asa, candva. Si glumitzele sunt o forma certa de simpatie din partea tuturor. Deci bine ai venit pe www.desprecopii.com !
Cat despre intrebarea ta eu ca si barbat nu prea am cum sa raspund dar te asigur ca femeile depasesc cu brio varsta de 24 de ani, deci fii si tu mai intzelegatoare pentru ca varsta aduce experienta, iar experienta intelepciune. Ai ocazia aici pe www.desprecopii.com daca stii cum sa intrebi sa gasesti extrem de multe experiente care sunt o adevarata "mina de aur" pentrui orisicine nu le are. Ai ocazia aici pe www.desprecopii.com sa gasesti persoane pe care poate nu le vei vedea niciodata si care in mod neconditionat te vor ajuta fara nici cel mai mic regret, fara nici cea mai mica retinere. Aici pe www.desprecopii.com poti sa ai ocazia sa simti ca undeva departe si totusi atat de aproape o intreaga lume sta in spatele tau si iti intnde mana doar la cea mai mica solicitare.
Acest www.desprecopii.com suntem NOI, toti cei care iti adresam aceeasi invitatie si tie ca si orisicui - Vino! Aici, daca vrei esti ca si acasa. Daca vrei, TU vei fi NOI, iar NOI vom fi intotdeauna cu tine.
Marius (www.desprecopii.com)
simonab spune:
Cand aveam pina-n 25 ani visam un tip inalt si binefacut, cu bani muuulti (eu una tare sunt materialista), cu vile si masini de lux. Si sa fie tare frumos pe deasupra cu toate ca am realizat ca daca ai un prieten super frumos nu e bine caci toata lumea se uita la el (muream cand vedeam vanzatoarele dand ochii pe spate cand vorbeau cu el !). A desigur .... si mai destept ca mine (ca sa am ce invata de la el !)
flaviutza spune:
no hai ca iti raspunde je ca ma incadrez la varsta...poi..pana pe la 17 ani , trebuia sa fie "mortal" adica vizam pe cei mai aratosi, cei mai musculosi, cei mai cei..(bine sa nu fie prosti ingramaditi)...cei mai "curtati" erau tinta mea favorita..daca mai aveau si pretena era mai dulce batalia..tot pe la 17 ani am realizat eu personal si fara ajutoru' nimanui ca in viata conteaza mult cata carte sti..m-am pus pe toaceala si am schimbat si optiunile in materie de masculi..am deraiat rapid spre tabara olimpicilor (bine sa nu fie prea urati).
acu, la 22 incerc sa gasesc o combinatie intre cele doua variante..da-i greeeeu frate, greu rau de tot!
iren spune:
quote:
Originally posted by loredana_groza
In fond, nu ma pot astepta sa gasesc vocile mai mature imprastiate pe un forum . Imi pare extrem de rau ca asa se intampla ..Am avut o simpla intrebare ...dar si asta parca numai daca o scriu conform paginilor Academiei Romane de ..Lingvistica o puteti "accepta"..
Ce am vrut eu sa intreb de fapt e daca MAI EXISTA IUBIRE ADEVARATA LA CEI DE VARSTA FRAGEDA (16->24 ani)???
cred ca nu are importanta adresa forumului indiferent de natura sau titlui ei devreme ce ma incadrez in subiect..
cu respect ,Loredana
Draga Loredana,n-am reusit sa inteleg de ce "te-ai ofensat" asa,in fond nici unul din raspunsurile date mai sus nu a fost dat cu rautate,iar pe de alta parte nu e vina noastra ca asta a fost formularea intrebarii puse de tine - tre' sa recunoastem ca asta e o "problema" careia nici Freud nu i-a dat de cap ,in plus,credem ca ai destul umor incit sa-ti dai seama ca raspunsurile sint de bun venit,da' asa sintem noi,mai subtile
Iren&Bogdanelu
ruxij spune:
Stii, pe noi ne-a deranjat ca ai pus limita 25 ani si stii ce inseamna asta pentru o femeie. Adicatelea ne-ai facut babe? Femei de luat in considerare sunt doar cele sub 25 ani? Dar nu te supara si tu pe noi.
Cu privire la raspuns, femeile doresc diferite lucruri de la barbati, in functie de educatia, caracterul si mintea pe care le are fiecare. Nu cred ca este un raspuns universal, a zis cineva, dc. nici Freud n-a rezolvat problema asta...
La 16 mintea e cam putina, asa ca "expectations" sunt si ele pe masura. Majoritatea habar n-au ce-i cu ele la varsta aia. Peste 20 ani, in linii mari femeile doresc o combinatie intre "good looks", posibilitatea de a-i asigura stabilitate financiara, o relatie de lunga durata, oferirea unui statut social corespunzator, un tratament cat mai bun si cat mai constant (dragalasenii, flori, atentie). Cam asta imi vine in minte.
Numai bine si sper ca ti-a trecut supararea!
Numai bine!
ruxij