BAIAT sau FATA???

BAIAT sau FATA??? | Autor: boubba

Link direct la acest mesaj

Sunt gravida in 28 de saptamani si voi avea un baietel.Eram foarte curioasa sa stiu ce este si intr-o zi am citit o metoda chinezeasca pentru a afla sexul lui bb inca din primele zile de sarcina,am facut-o si eraacelasi rezultat ca al doctorului.M-am gandit sa v-o dau si voua:din 49 scade-ti varsta pe care o aveti aduna-ti 19 plus numarul lunii in care ati avut ultimul ciclu.Daca rezultatul este impar este baiat daca este par este fata.EXEMPLU:49-21(VARSTA)=28+19+4(LUNA APRILIE)=51-BAIAT. SPOR LA CALCULE FETELOR!!!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

hi hi Cred ca-i doar o coincidenta. La mine nu iese.
68-28-9=49 si am o fetitzaaaa de toata fromosetea.
am pus direct 68=49+19

Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

mi-ar conveni sa iasa fetita
49-30+19+6=44...aflu pe 28 octombrie
dar cu primul bebe-baietel nu se potriveste
49-28+19+10=50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Nici la mine nu se potrivestesi eu as fi vrut sa am o fetita ,dar la eco mi-a iesit baietel,si in calcul este fetita
49-27=22+19+3=44
hai ca mai pus pe ginduri acum,ce ar mai fi sa fie fetita si eu am terminat camera albastra plus toate cele necesare pentru baietel
La tabelul chinezesc care la facut Flower a iesit baietel inainte ca eu sa stiu ce aveam in burtica...cu toate ca mi-am dorit o fetita,dar poate data viitoare va fi fetita.
O zi placuta.

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Ciudat fetelor pentru ca la toate persoanele carora le-am facut ,,testul,,a iesit bine inclusiv mie care voi avea un baietel.Or fi chinejii tari la mate dar erori mai exista.Aproros ADELA as vrea sa stiu in ce oras esti in ELVETIA eu sunt in FRIBOURG.VA PUPICIPE TOATE SI PE BB-II VOSTRI NUMAI BINE SIMONA(mamica)si BEBE ETHAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

buna fetelor,
la mine se verifica calculele:49-29=20+19+4=53: am baiat!
Boubba sa inteleg ca tu tot in aprilie l-ai conceput pe BB?
layla-28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Si eu, si eu ...
Tot in aprilie l-am conceput, si tot baietel este. Dar doar daca socotesc ca acum am 34 de ani si eu in 13 dec. implinesc 35 de ani. Deci se pune virsta din momentul conceperii ?

Diana - 28 saptamini

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

RECTIFICARE!!!SCUZE fetelor tocmai azi de dimineata am inteles de ce nu v-a iesit calculul.Pentru ca se aduna luna in care a avut loc conceptia(tinand cont ca are loc in a 14-a zi a ciclului),probabil voi ati avut ultimul ciclu la spre sfarsitul lunii.Da DIANA se pune varsta din momentul conceperii.Da LAYLA tot in aprilie!HAHAHADeci sunt trei in 28 de saptamani++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Nu iese!Ar fi trebuit sa fie baiat dupa calcule si e fetita.Mai conteaza?Sanatosi sa fie

Claudia&Laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by boubba

RECTIFICARE!!!SCUZE fetelor tocmai azi de dimineata am inteles de ce nu v-a iesit calculul.Pentru ca se aduna luna in care a avut loc conceptia(tinand cont ca are loc in a 14-a zi a ciclului),probabil voi ati avut ultimul ciclu la spre sfarsitul lunii.Da DIANA se pune varsta din momentul conceperii.Da LAYLA tot in aprilie!HAHAHADeci sunt trei in 28 de saptamani++

Mie imi iese!
49-27=22+19+4=45

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

nici la mine nu iese. eu zic ca nu e adevarata chestia, poate fi uneori coincidenta doar. si nu vad care-i logica la chestia asta, adica ce legatura poate sa fie intre cifrele 49 si 19 si cu varsta noastra..Si tocmai chestia cu varsta e interpretabila, ca daca faceam testul asta din ian pana acum, am 25 de ani, dar exact sambata fac 26 asa ca se pot schimba datele problemei.oricum sanatosi sa fie ei:)

Mergi la inceput