am o sarcina de 3 luni si 2 sapt. si mi s-a depistat un fibrom de 26 mm.Rog pe cele care stiu ceva despre asta sa ma sfatuiasca, sa-mi spuna din experienta daca pot duce sarcina pana la capat si alte amanunte legate de subiect. Multumesc
Mess,
Ieri postasei un alt subiect FIBROM - ajutati-ma sa inteleg.
Ti-am raspuns acolo!!!
Adrianain 24 de saptamani
Si eu ma confrunt cu asa ceva... mi l-au descoperit in ultima luna de sarcina si medicii m-au asigurat ca pentru copil nu reprezinta nici un risc. Creeaza insa probleme in situatia in care vrei sa ramai insarcinata... Eu am nascut acum doua saptamani prin cezariana dar din alte motive...
calm! si eu am avut fibrom in sarcina si a fost ok.fetita mea are acum 5 ani!
cand ai timp citeste la "nasterea pe glob", subiectul "un crampei din viata mea".o gasesti tu pe acolo
ange,mamica de 2 ori
Hai ca eu va intrec pe toate, am trei fibroame si sunt la a doua sarcina. E drept ca mi-au provocat contractii, a doua oara mai devreme din luna a sasea, dar dr m-a pus la repaos partial si niste medicamente (medicamente am luat si prima data) si uite ca mai am 3 saptamani si vine si al doilea bebe.
Sanatate si curaj!
Stai linistita ca bb e ok. In cel mai rau caz iti poate produce contractii. Oricum e mic fibromul tau. Sa nu te sperii, va mai creste in timpul sarcinii, pt. ca hormonii de sarcina ii favorizeaza evolutia, dar dupa ce vei naste va reveni la cat era, poate chiar un pic mai mic. Eu am tinut tot timpul in geanta pastile de NOSPA (sunt niste pastile care tin in frau eventualele contractii premature) in caz de Doamne Fereste. Aveam 25 de ani, prima sarcina, si fibromul meu era de 2 cm. A fost totul ok.
Lumi