Ajutor - infectie urinara - Nolicin in sarcina?

Ajutor - infectie urinara - Nolicin in sarcina? | Autor: georgy

Link direct la acest mesaj

Dragelor,

Ieri mi s-a comunicat ca am o infectie urinara! Mi s-a recomandat Nolicin (5 zile - 2/zi)? In prospect nu mi s-a parut ca este nemaipomenit pentru sarcina! Sunt in 28 saptamani? Ce sa fac?Daca nu iau nimic este rau? Sau ce sa iau ca sa nu il afecteze pe BB!

Merci,
Georgy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si eu am luat antibiotice pe sarcina, dar pentru altceva.

Dar am auzit si eu de la medicul meu ca Nolicin este cel mai bun pentru infectia urinara pe sarcina.

Daca ginecologul tau ti l-a recomandat, nu it face griji. Ei stiu mai bine. Si de regula compara riscul netratarii cu potentiale (nu certe!) riscuri ale tratamentului.

Eu am avut de ales intre antibiotice si avort spontan. Asa ca...Dar am verificat toate site-urile si toate prospectele pana am luat ce mi-a dat. Pana acum nu am avut probleme si nici la eco nu parea nimic in neregula.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Eu am luat Nolicin 10 zile cite trei pe zi in saptamina 20 de sarcina tot pentru o infectie urinara. Fetita s-a nascut perfect sanatoasa. Doctorul mi-a recomandat sa iau, deci daca spune doctorul asa trebuie sa faci, infectia e mai periculoasa decit antibioticele. Sanatate!

Ioana

Mergi la inceput