bebe miscacios

bebe miscacios | Autor: clara

Link direct la acest mesaj

ciudat titlu, dar n-am stiut cum altfel sa-i spun.
voi la cite saptamini l-ati simtit pe bebe miscind in burtica?
al doilea bebe - caci cica - la al doilea bebe se simte mai devreme decit la primul.
si inca o intrebare.
mi-au zis colegele mele -caci cica- nu e bine ca nasul de botez al primului copil sa-l boteze si pe al doilea.
eu nu stiam de chestia asta, cunosc familii unde acelasi nas a botezat 2,chiar 4 copii. voi ce spuneti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oani spune:

Clara, nu stiu ce sa-ti raspund la prima intrebare, insa in ceea ce priveste botezul copilului nici eu nu stiu de chestia ca nu-i bine sa il boteze acelasi nas. Eu am botezat pana acum 4 finutzi, dintre care 2 surori, si le merge bine, nu s-a intamplat nimic rau. Oricum, sunt o gramada de "vorbe" dc ne luam dupa toate...
, Oani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Io pe mititica mea am simtit-o pe la 20 saptamani, dar se pare ca la al doilea e mult mai devreme...oricum, sa-ti traiasca bebele miscacios .

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Clara,

Noi romanii avem (de altfel banuiesc ca si alte popoare au) tot felul de superstitii. Nasitul e un fapt religios si nu cred ca daca il intrebi pe preot iti va spune ca e rau ca nasul primului copil sa il boteze si pe al doilea (chiar nu va motivul...) Eu cred ca e o simpla superstitie cum e si aceea de a nu cumpara nimic pentru bebe inainte de a se naste ca nu ii merge bine.
Eu sunt la prima sarcina si e inca mica asa ca la prima intrebare nu stiu sa raspund :))

Cu drag,

Irina si bebe(ii?) din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Clara...eu sunt inca la primul bebel

...despre bebe miscind in burtica eu tot ce iti pot spune este ca al meu prichindel a miscat din saptamina 17.Acum sunt in saptamina 33 si de cind bebelul meu a inceput sa miste nu am avut si eu o noapte lnistita sa pot dormi normal, asta din cauza caci nu are stare deloc dar pentru mine sunt cele mai frumoase saptamini din viata mea.
...iar despre nasul de botez asta depinde cred de traditiile fiecaruia, la noi in familie sa tinut acelasi nas la botez(noi fiind 5 frati).

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Clara.....Eu sunt la prima sarcina
iar bombonica mea a miscat prima oara in sapatamana 17.
Sa-ti traiasca bebele miscacios

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Eu l-am simtit prima oara la 16 saptamini, dar am citit ca e posibil sa-l simti chiar si la 14!!!

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu la 18 sapt. Pot sa iti spun ca me mine si me sor-mea ne-a botezat aceeasi pereche si pina acum ne merge f. bine...astea sint superstitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

mercic pentru raspunsuri.
miscaciosi si sanatosi
clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si eu, si eu! Cam tarziu cu raspunsul, dar sa stii ca si eu ma simtit la 16 saptamani desi era prima sarcina. Si ce galopeaza acum (la 24 de saptamani)!

Sa iti traiasca BB-ul si sa fie sanatos si sa nu fii ca mine suparacioasa cand te "boxeaza", ca nenea doctorul mi-a zis ca un copil activ este un copil sanatos.

Rox

Mergi la inceput