Cat de des primiti(oferiti) flori?

Cat de des primiti(oferiti) flori? | Autor: Sobo

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca am postat subiectul unde trebuie, dar un mesaj pe care-l citeam mai devreme la aceasta rubrica m-a facut sa ma gandesc la aceasta tema.

De exemplu, sotul meu are grija sa-mi aduca flori doar in zilele "special destinate" acestui lucru: ziua de nastere, aniversarea casatoriei, 1 si 8 martie si cam atat.

Se lasa adesea sa se inteleaga ca un sot daca-ti daruieste ceva fara motiv a "calcat stramb" sau are altceva de ascuns.
In spatele acestui leitmotiv isi ascund multi dintre noi indiferenta sau comoditatea in a oferi cadouri.

Nu pot sa zic ca ma urmareste prea des gandul asta, insa uneori simt ca as dori sa vina cu o floare fara sa fie "neaparata nevoie".

In final, doream sa fac un fel de sondaj de opinie in legatura cu subiectul.

Sobo si BB Dragos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

zimbesc si stii de ce? mie nu mi plac florile, de fapt nu mi place sa le vad cum mor... de aceea eu prefer o legatura de patrunjel sau ceva mai practic. bun, am inteles tu te referi la un gest cald, la un "ceva" indiferent ca este o floare, un cadou, ori o legatura de patrunjel... nici o sansa, nu am prea auzit de asemenea gesturi, fara vreo motivatie... si cred ca asta tine si de educatie

a, si apropos ca nu mi plac florile, teodora este topita dupa ele.. cind mergem in piata imi cere sa i cumpar flori, iar la refuzul meu vine replica ei "uf, niciodata nu mi iei flori, macar una.. las ca am sa cresc si mi voi cumpara singura flori cite vreau"

ieri i am cumparat un aranjament cu flori artificiale, tare dragutz, este adevarat, m a costat mai mult decit o simpla floare... Doamneee cit de incintata a putut fi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Imi plac florile si mai ales lacramioarele. O luna pe an am casa plina de laramioare. Sotu'(nu-mi place cum suna cuvintul asta)imi cumpara orice fel de floare, ma pindeste sa vada unde imi poposesc ochii si imi ia. Cind ne-am mutat in alt apartament am avut o mare problema cu nenumaratele ghivece, iarna e jale, ferestrele si geamurile sunt pline de ghivece.
Stii ce mi se pare ciudat, totdeauna uita zilele importante il vezi ca intra pe usa si ia o mutra... si apoi o sterge usurel daca mai poate sa recupereze, daca nu, mai tragem inca o sarbatoare ziua urmatoare.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mie imi aduce bomboane, ciocolata si inghetata ca stie ca imi plac.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Sotul meu imi cumpara "trandafiri" sau "flori de cimp" foarte des si o face pentru ca stie ca iubesc floriile enorm de mult ,,,fara sa calculeze cit a trecut de cind mi-a cumparat ultimele florii,de multe ori casa este plina de florii si el vine cu bratul plin de flori.

Iar de oferit flori, ofer de cite ori am ocazia sa merg in vizita la cineva !

Elena cu burtica & sotul AL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

...de cand eram in Romania ,sotului meu i-a placut sa imi ofere flori...fara ocazii speciale...pur si simplu...nu stiu cand am primit cele mai multe flori,pentru ca o perioada am fost in Canada si primeam flori prin curier,buchete sau aranjamente florale comandate pe internet, iar acum ca suntem impreuna, mi le aduce el... stie ca imi plac florile de sezon si cum ii place sa ma rasfete...as zice insa ca florile sunt o permanenta declaratie de dragoste...si fiecare barbat isi manifesta dragostea diferit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu primesc flori fara ocazii speciale..noi si acum..sarbatorim lunar ziua in care ne-am cunoscut..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Si eu ca si tine, Mirela, serbam fiecare zi de 13 a lunii- data casatoriei noastre, chiar daca au trecut ani buni de atunci... si primesc foarte foarte des flori, mai ales trandafiri. daca gaseste albi, preferatii mei. Nu e barbatul perfect, dar am primit atatea flori de la el cate n-am primit in viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ador florile,dar mor atat de repede!Asa ca mai nou fac urat cand primesc.Uneori le primesc cu motiv alteori fara;...si mai nou nu mai primesc chiar asa des;oare pt.ca fac mutre de fiecare data?Sau pt.ca se stie ca-n loc de flori as prefera altceva?
Da' cum sa fac un barbat sa-nteleaga ca trandafirii rosii nu-s chiar asa extraordinar de speciali incat sa aduca numai din aia?(poate-aude cine trebuie!)

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Al meu n-aduce flori nici mort!!!Mai repede inghetata...madlene..si alte dulciuri..sau de ce sa mint,alune!
Dar nici nu prea sufar din cauza asta..mai repede din cauza ailalta..ca ingrasa!
Sunt frumoase ce-i drept..dar eu am balconul plin de flori de glastra..cred ca am peste 20 de sortimente..asa ca la mine in balcon e ca-n gradina...ursului!!!

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Fara sa ma laud... cumpar flori pentru sotie ori de cate ori trec prin piatza, am florareasa mea, care imi da flori si pe gratis...
Nu conteaza ce flori, cu sau fara o zi speciala...

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput