Un HOP in viata noastra?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

adar iubita..nu ma-ndur sa o vand sau sa o fac cadou..tin la ea..ptr ca eu inca sustin ca ptr mine a insemnat ceva tot timpul petrecut langa el..si daca ptr el nu a insemnat nimik..e treaba lui..
uite ca am dat-o jos de sambata seara si o am aici in fata mea..mereu..adika langa monitor..obsesia mea.. si cu fiecare zi ce trece..parca ma doare mai putin..sa nu ma credeti de piatra..dar eu imi impun!

MirelaV

Mergi la inceput

ahhh..cat despre barbati..calm baby..nu-s omul..pot sa raman toata viata fara..ca de un barbat insurat nu m-as apropia in veci..
si stiu ca a fost o gluma..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Mirela :

Incercand sa privesc putzin obectiv lucrurile... imi dau seama ca poate Zeta are dreptate. E posibil, chiar foarte, sa aiba, sa-shi fi gasit ... pe altcineva. Din pacate tre' sa recunosc, shi acu' poate o sa-mi pun totzi barbatzii in cap, ca sunt multzi barbatzi care din cand in cand (din plictiseala, monotonie, din dorintza de a-shi verifica talentele de macho, etc...) mai cauta shi astfel de senzatzii tari. Daca intr-adevar e vorba de o alta femeie ... atunci se pare ca e totushi vorba de ceva destul de serios, nu doar de o aventura de o noapte.
Orice ar fi ... imi pare tare rau pentru tine ... se pare ca l-ai iubit mult shi incerc sa-mi imaginez (cu toate ca spui ca vrei sa-tzi traieshti viatza, ca nu-l mai vrei , etc...) ca de fapt inca mai suferi tare ca a plecat. Sentimentele de dragoste nu le putem shterge atat de ushor pe cum am vrea...

Sper ca, totushi, soarele sa revina cat de repede shi pe strada vietzii tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Si al meu ..... (nu stiu cum sa-i spun) are criza asata de cand o viziteaza pe sokata de ma-sa si astfel si-a dat seama ca a obosit. Este in pauza. Dar daca discut cu el mai repede s-ar sensibiliza un perete decat persona absenta din fata mea. oricum eu nu il las in voia lui cum il prind cum i-o trag cat pot bine. Poate ca daca i-as da un ciocan in cap sa-si revina . Poate ca voi reusi sa-l aduc cu picioarele pe pamant dar sa vezi dupa aceia viata dulce ce ii ofer. Mama lui de nesimtit.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

nu neg ca sufar..asa e..sentimentele nu pot disparea peste noapte..adevaratele sentimente..la asta ma refer..dar realizez situatia si incerc sa-mi fac viata mai usoara..atat..
ioana..ufff..sorry ptr ce aud..tine bine de el..voi aveti un bebe..noi nu avem nimik de impartit iubita..si asta imi face situatia mai usoara..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mirela scumpi, suna-ma cand poti.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Am citit toate subiectele si stii de ce mi-a adus aminte situatia ta? De mama mea. Si ea a mai fost casatorita inainte de a se casatori cu tata. Iar soacrasa o tampita. Era asa de tampita incat a si batut-o pe maicamea. Vezi mama fata cu bun simt la fel ca tine Mirela, sa nu ma bag lasa-l sa se duca ca e masa etc etc. si alte prostii pe care le facem din dragoste pt barbati.(oare?)Si pasul care a fost? Divort pt ca nu s-a mai putut pana si f***urile i le dicta lu fiusu.Asa ca nu ai ce regreta . Acum poate fi si varianta pe care o spun fetele are o c****lita si mamaica face pe alibiul. Oricum situatia e tare aiurea suntem alaturi de tine

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Nu ca as fi eu o puritana, dar nici macar in situatii neplacute cum e cea prin care trece acum Mirela, nu cred ca limbajul colorat in care "canuta-om-sucit" intelegi sa-ti exprimi opinia isi are locul pe acest forum.
Inteleg libertatea de exprimare dar nu pana dincolo de limita bunului simt. Nu gasesc normal sa ne cenzureze administratorii limbajul dar macar noi singuri putem fi mai decenti.

Mergi la inceput

veste proasta: azi mi-au venit musafirii..punct 28 zile..deci nu e bebe..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Mirela, eu zic ca e veste buna, nu proasta, un bebe cu asa un tata nu stiu daca ar fi fost prea bine---iarta-ma, iti inteleg dorinta de a fi mamica, si iti tin pumnii, si iti doresc din suflet, sa ai un bebe mai incolo, cu un barbat care sa te merite...eu cred ca tot raul este spre bine, asa un om nu te merita!
Te pup, Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput