Un HOP in viata noastra?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mi-e drag? NU..IL IUBESC! dar pe cine iubesc eu oare? pe el sau pe cel ce l-am crezut a fi? pacat...se pare ca m-am inselat..
si daca el se gandeste la el...daca el are nevoie de timp... asta am sa fac si eu..am sa ma gandesc la mine..
deja incep sa ies cu fetele..si..ce o fi..o fi..
astazi ne-am vazut..5 min..parea trist..debusolat..dar ce pot sa zic? e alegerea lui...tot a lui tre sa fie si aia de a se intoarce..
si indiferent cat il iubesc....n-am sa stau sa plang si sa chitai in casa...in timp ce el cine stie ce face..
multumesc de incurajari fetelor..voi fi bine! stiu asta..veti vedea!
va promit!

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mirela, bravo, esti o femeie puternica si inteligenta! Sper din suflet sa se rezolve problemele voastre cat mai repede si sa fii fericita.

Cu drag,
Lia

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Bravo Mi! Esti mult mai puternica decat am crezut!!! Imi pare bine ca privesti viata asa, nu uita ca totul e scris undeva sus, iar casatoria e "o loterie" la urma urmei. Nu dispera, e plina lumea de barbati frumosi, celebri...si care mai sunt si destepti pe langa toate astea. Urmeaza-ti sufletul si...nu uita sa zambesti. Iar noi iti multumim ca ai atata incredere in noi...si te iubim...ce naiba, nu suntem noi SURORI DE SUFERINTA???
La bine si la rau, vom fi impreuna!!!!!!!!!!
Multi pupici,

adar

Mergi la inceput

barbati celebri? sa fie la voi..mie nu-mi trebuie..
si da..sunt o luptatoare..mereu am stiut ce vreau de la viata..
acum doar n-o sa stau sa plang dupa un barbat..chiar daca il iubesc atat de tare..nu-i vreme de lacrimi..viata se cere cu salbaticie traita!

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Nebunatico, viata trebuie cu salbaticie traita
Bravo, iesi si te distreaza!
Sa fii fericita si iubita! Cu salbaticie

Mergi la inceput

aaaaaaaa...nu-i cinstit..voi cititi printre randuri..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Mirela, sa shtii ca de obicei, nu raspund la rubrica 1/2. Mi-a placut insa atitudinea ta shi am vrut sa te felicit shi sa te incurajez!

quote:
Originally posted by MirelaV

mi-e drag? NU..IL IUBESC! dar pe cine iubesc eu oare? pe el sau pe cel ce l-am crezut a fi? pacat...se pare ca m-am inselat..
si daca el se gandeste la el...daca el are nevoie de timp... asta am sa fac si eu..am sa ma gandesc la mine..

bine faci! daca nu te gindeshti TU in primul rind la tine shi la fericirea ta - nimeni n-o s-o faca in locul tau!

astazi ne-am vazut..5 min..parea trist..debusolat..

ei, shi ? crezi ca el s-a gindit vreun moment ca te-a lasat trista shi debusolata ?! itzi imaginezi ca tzi-a plins cumva de mila?! dupa modul infantil de a se comporta - ma-ndoiesc!

dar ce pot sa zic? e alegerea lui...tot a lui tre sa fie si aia de a se intoarce..

Ba potzi shi chiar trebuie sa zici, ca doar e viatza ta ! El a ales o data - atunci cind te-a parasit! A doua oara trebuie sa alegi tu!

ALEGEREA TREBUIE SA FIE A TA! TU TREBUIE SA HOTARASHTI DACA EL SE MAI POATE INTOARCE SAU NU, DACA VREI SA MAI FACA PARTE DIN VIATZA TA SAU NU!

In fond shi la urma urmei, de ce trebuie sa hotarasca altcineva pentru tine?!

Incearca, totushi, sa fii cit mai obiectiva shi sa judeci la rece situatzia; nu face compromisuri, caci mai tarziu se vor intoarce impotriva ta!

si indiferent cat il iubesc....n-am sa stau sa plang si sa chitai in casa...in timp ce el cine stie ce face..

Nu trebuie sa te mai intereseze ce face el; prioritatea ta trebuie sa fie fericirea shi linishtea ta - nu razbunarea!

multumesc de incurajari fetelor..voi fi bine! stiu asta..veti vedea!
va promit!

promite-ti TIE, CU ADEVARAT!

Mergi la inceput

mi-a confirmat ca s-a mutat la parintii lui..m-am enervat..atat..
pana aici..mie imi ajunge..
de azi imi vad Doar de viata mea..
sunt alt om..trebuie sa pot..
s-a dus sa planga in sanul mamicii? avea nevoie de laptic cald dimineata si nu avea cine sa-l incalzeasca? ehhh...

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by MirelaV

mi-a confirmat ca s-a mutat la parintii lui..m-am enervat..atat..
pana aici..mie imi ajunge..
de azi imi vad Doar de viata mea..
sunt alt om..trebuie sa pot..
s-a dus sa planga in sanul mamicii? avea nevoie de laptic cald dimineata si nu avea cine sa-l incalzeasca? ehhh...

MirelaV

Bravo, Mirela! O sa vezi ca, in curand, o sa gasesti un barbat care sa te merite!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Draga Mirela, daca esti intr-adevar tare, nu te injosi... lasa-l in poala maica-sii. A facut-o acum, cand sunteti practic la inceput de drum, fii sigura ca daca se va intoarce o va mai face de cate ori ii vin gargaunii la cap. Daca tu crezi ca el e sanatos mintal, incearca sa iti refaci viata ca esti tanara si poti. Daca e bolnav (eu inclin sa cred ca este - asta stii numai tu) incearca sa il ajuti fara sa te bagi totusi peste parintii lui.
Sunt sigura ca pana la urma tu esti singura care vei lua decizia cea mai desteapta pentru ca stii exact ce se petrece intre voi si daca relatia merita sa continue sau nu.
Bafta multa indiferent ce vei alege - esti o adevarata luptatoare.
Mamamariana

Mergi la inceput