Un HOP in viata noastra?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ufff..de-ar fi asa usor...uneori pic intr-o stare aiurea..de tristete si melancolie..si imi spun k nu e bine..k trebuie sa merg mai departe..si asta fac..usor nu e..dar am alta alternativa?
uneori imi vine sa mor..dar deja sunt din ce in ce mai rare momentele astea..am mai zis-o...timpul le vindeca pe toate..pana si cele mai adanci rani ale sufletului..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna Mirela!
Tocmai am terminat de citit povestea ta! Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva, pt ca nu e usor, dar FRUNTEA SUS SI MERGI INAINTE! si mai e o vorba, ata rupta chiar daca o inozi, ramane nodul!
aceeasi poveste am avut-o si eu dar cu fosta mea iubire! am fost impreuna 6 ani dar nu ne-am casatorit ( tot din cauza lui "mami" lui) si motivul despratirii a fost cica " esti prea buna pt mine"! am crezut ca nu aud bine! au urmat nopti si zile de plans, mergeam la cursuri si in timp ce scriam plangeam, a venit sesiunea in care am avut cele mai dezastruase note, pot sa spun ca atunci am simtit ce inseama cu adevarat sa te doara sufletul si pot sa continui lista! si totusi cand ma intalneam cu el intamplator, radeam si-i vorbeam cu atata indiferenta incat nici mie nu-mi venea sa cred! Dumnezeu cred ca ma facea asa puternica in prezenta lui! au urmat doi ani in care am fost singura! mi-am canalizat toata atentia pe invatat si am reusit sa obtin si o bursa in alta tara! si sa sti ca e adevarata vorba ca timpul le vindeca pe toate!
eu intre timp, am cunoscut un om minunat care azi imi este si sot! m-a cucerit prin faptul ca m-a facea tot timpul sa rad! pot sa spun ca la mine pana la urma tot raul a fost spre bine!
Asa ca eu zic sa-ti concentrezi atentia asupra ta, mai ales asupra problemelor de sanatate, asupra carierei si sunt convinsa ca vei reusi! Din cate am vazut esti o fata cu capul pe umeri care poate judeca la rece chiar si cand o doare inima! e bine ca accepti situatia si ca nu te minti singura! poate gresesc, dar tu ai dat o sansa relatiei voastre cand v-ati impacat, dar el in loc sa profite de ea a excelat in greseli!
Noi, fetele de aici suntem toate alaturi de tine!

Curaj si sa fii tare!
Bia

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

frumos spus Bia...multumesc

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Mirela multa sanatate!Ma bucur ca te-ai hotarat sa rupi cu trecutul si sa-ti refaci viata!Dar mai intai de toate ai grija de sanatatea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

N-am mai intrat de vreo 2 sapt pe net, dar am dat fuguta sa vad ce mai faci. Si vad ca faci din ce in ce mai bine.
Nici nu stiti cat ma bucur sa vad femei care nu vor sa-si mai plece fruntea, sa vad determinare si voita, sa vad pe cineva ca se uita in spate, dar mai intoarce si capul, nu ramane asa in durere si amaraciune. Stiu ca inca mai suferi, Mirela, dar faci progrese si asta-i bine.
Te admir din simplul motiv ca stiu ca daca, Domane fereste, mi-e de maine mi s-ar intampla sa nu mai am o viata langa sotul meu, cred ca as claca, cred ca n-as putea face fata, cred c-as deveni o leguma.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Draga Mirela,am citit si eu povestea ta.
I-mi pare sincer rau pentru ceea ce ti se intampla dar ma bucur ca esti o persoana puternica.Esti hotarata ,stii ce vrei de la viata.Pentru asa o persoana tot respectul si admiratia mea.Esti un exempu pt.toate femeile sau cel putin ar trebui sa fii.
Atunci cand simti ca te lasa puterile ,arunca cate un ochi aici ,si noi te v-om sustine atat cat ne sta in putinta.
Ai grija de sanatatea ta.Tot binele din lume ti-l doresc si nu uita ca noi simtim alaturi de tine.

Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

""ufff..de-ar fi asa usor...uneori pic intr-o stare aiurea..de tristete si melancolie..si imi spun k nu e bine..k trebuie sa merg mai departe..si asta fac..usor nu e..dar am alta alternativa?
uneori imi vine sa mor..dar deja sunt din ce in ce mai rare momentele astea..am mai zis-o...timpul le vindeca pe toate..pana si cele mai adanci rani ale sufletului..""
In urma cu trei zile am ajuns de unde am plecat(septembrie), cu starea sufletesca. Am spus nu, putin mai usor, dar destul de greu.

Mergi la inceput

tunad, cum iti e acum? ce face copilul? mai sti ceva de ea? poate te putem ajuta cumva..

MirelaV

Mergi la inceput