FAINA FARA GLUTEN ?

FAINA FARA GLUTEN ? | Autor: cici

Link direct la acest mesaj

Stie cineva daca se gaseste in Romania faina fara gluten?
Am o prietena care dupa 30 de ani de chinuri si suferinta
a primit in sfirsit diagnosticul real:intoleranta la gluten.
Asa ca s-a dus cu piinea si altfel de cereale, in afara de orez si malai
Desi arata ca si cum a inviat e foarte deprimata din cauza alimentatiei stricte la care e supusa.
Daca cineva stie amanunte as dori sa-mi spuna si denumirea magazinului din localitatea respectiva.va multumesc anticipat!!

cici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetita mea a avut alergie la glutene, si a avut voie, o perioada lunga de timp, sa manaince numai paine din secara, si produse din faina de secara, care, din cate stiu eu, se gaseste si in Ro.
Toate bune,
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

stiu un baietel din timisoara cu aceeasi problema si stiu ca ia astfel de faina de la cantina spitalului de copii....deci este, trebuie doar sa intrebe...

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Cici, daca ai rabdare cateva zile, poate chiar ii facem rost prietenei tale de asa ceva. Deocamdata nu stiu sigur, dar promit ca fac tot ce pot sa fac rost. Revin sper cu vesti bune.

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

ADAR,MULTUMESC,PE LINGA O VIATA CITEVA ZILE SUNT NIMIC.ASTEPT.

MIRUNDA,PROBABIL LA EA E MAI COMLICAT CA NU ARE VOIE NICI SECARA(Si eu i-am spus ca nu cred ca o moara daca o data pe luna papa piinita .raspunsul ei a fost dezarmant:BA, DA ,FAC CANCER !)

VA MULTUMESC INCA O DATA!

cici

Mergi la inceput