cine ia exluton?

cine ia exluton? | Autor: bobi

Link direct la acest mesaj

buna ziua fetelor?
alaptez si dr mi-e recomandat exluton - antibaby... toate bune si frumoase dar am citit in prospect ca te cam ingrasa. asa e? ia cineva asa ceva?

multumesc mult, pupici multi

bobi si bb andi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

Eu am luat Exluton in perioada de alaptare, timp de doua luni. Nu m-am ingrasat, dar , ce-i drept, nici n-am slabit. In schimb nu mi-a mai venit ciclul pana la aproape o luna dupa ce m-am oprit si chiar ma bucurat aceasta absenta.
tie si lui bb andi

Lumi si Denisa
http://community.webshots.com/user/lumiy si
http://community.webshots.com/user/denisadinescu(poze noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna!
Am luat si eu exluton dupa nastere dar nu a avut nici un fel de efect (adica nici nu am slabit, nici nu m-am ingrasat);insa atunci n-am stiut de existenta unor ovule f bune in perioada de alaptare; se numesc ovule Pharmatex si cred ca sunt o solutie buna! Mai gandeste-te!

iulia si bebe alex

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Eu nu iau inca, dar o sa iau.Spuneti-mi si mie, cele care l-ati folosit, la cat timp isi face efectul prima pilula??
Deci practic daca incep sa le iau azi dimineata la ora 8, la ce interval de timp sunt protejata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Eu nu iau inca, dar o sa iau.Spuneti-mi si mie, cele care l-ati folosit, la cat timp isi face efectul prima pilula??
Deci practic daca incep sa le iau azi dimineata la ora 8, dupa cate ore sunt protejata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Eu am luat exluton ca tratament pt. un chist ovarian acum 3 ani si jumatate, timp de 6 luni. Am pus 2 kg pe mine, dupa care le-am dat jos fara nici un fel de probleme. Cred ca mai depinde si de organismul fiecareia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Si mie mi-a recomandat dr Exluton si am incercat o luna si ceva insa pe linga faptul ca aveam o pofta de mincare f mare aveam si greturi asa ca am renuntat la ele ,si apoi in prospect nu scria nicaieri ca sint indicate in perioada de alaptare ,am insa o prietena care ia si se simte f bine cu ele.Ei farmacista, i-a spus ca abia dupa o luna este garantata contraceptia!!O fi adevarat ,nu stiu!!??
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Eu am luat trei luni si m-am ingrasat foarte tare.De fapt nu am voie sa iau anticonceptionale de nici un fel dar n-am avut incotro cat am alaptat ,iar doctorul mi-a spus ca ma sa am timp sa slabesc...alta data..

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

http://home.intekom.com/pharm/donmed/exluton.html

Fetelor, eu m-am ingrozit cand am citit efectele secundare si precautiile!!!

Groaznic!!!
Oare ce ma fac dupa ce nasc??? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu iau de 2 1/2 luni si sunt foarte multumita. Nu am avut nici un fel de neplaceri.

TIGRESA, esti protejata imediat dupa ce iei si a doua pilula.

Mergi la inceput