Frate, al meu bebe (Andrei, 1 an si 1 luna) nu a vrut biberon, suzeta, nu si-a baga degetelul in gurita..., de citeva zile insa arata ca un mic castorash, isi baga buza de jos in gurita si suge de ea... 

Mi-e teama sa nu-si strimbe dintisorii de sus..., ba citeodata il prind ca si in somn face asta. Cum Dumnezeu sa-l dezobisnuiesc? Ii trag de ea in afara, dar efectul dureaza fix 3 secunde, pina se prinde ca nu mai are "bunatatea" in gurita...
A mai trecut careva prin asta?!
DAAAAA! Noi acum trecem prin faza asta! ...Si Rares care are abia 5 luni si o saptamina! Nici el nu accepta suseta, insa isi savureaza cu o deosebita placere minutele!!! De vreo 2 saptamini si-a descoperit gustul buzei de jos. Sotul meu ride de el si-i zice ca din cauaza ca nu are dinti care sa-i tina de bariera "ii cade" buza de jos in gurita.
Sint solutii pentru asa ceva?
Vrem si noi sa stim!
Ana-Maria si Rares
Fetita mea, care acum are 7 luni, bea lapticul cu biberonul inca de la 2 luni, suzeta tot pe la 2 luni a primit-o, iar pe la 4 luni a inceput sa-si suga buza de jos, nu mult, doar cateva secunde. Acum nu mai are nici o treaba cu buza, avem treaba cu jucariile, toate au un gust fooooarte bun.
Mirona si BB Andrada
Hop si noi cu buza de jos!!! Dar problema este ca accepta si suzeta si pumnul si degetul si tot...
Dar de pe la 2 luni, acum are 3 si o sapt., isi sugea buza de jos de credeam ca o rupe... Acum nu am mai observat, eu cred ca trece de la sine, e un alt lucru nou descoperit!
ROMANA&BB MATEI
si Nathalie la fel! aceepta si suzeta si pumnuletul si.. jucariile ca .. toate trebuie gustate.. dar .. e si buza de jos.. !! de fiecare data cind o prind incerc sa-i dau sa bea ceiuc....si bea! Incerc sa-i distrag atentia! de vre-o saptamina se intimpla sa o vad cu buza tot mai rar!
succes! sper sa le treaca la toti!
Ma gindesc ca distrasul atentiei de la buza cu altceva.. e cel mai bun!
Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/