Produse de epilare
Fetelor va rog cunoaste cineva ce produse se pot gasi pe piata germana (sau romaneasca) pentru epilare in zonle intime si sensibile???
In afara de ceara si de lama de ras. Prespun ca ar trebui sa fie ceva creme epilatoare dar tot ce am vazut eu in magazine nu au indicatii pentru zonele sensibile.Si as vrea sa fie si ceva foarte bun fara urmari (adica infectii,etc)
Va multumesc pentru orice informatii care ma vor ajuta.
Raspunsuri
Ven spune:
Da, buna intrebare, si pe mine m-ar interesa , mai ales ca ma gandesc cu groaza ca vine momentul cand va veni bebe pe lume si, ca si alte fete, as prefera sa merg la spital gata "aranjata', decat sa ma dau pe mana asistentelor........
Ceara.....ma ia cu dureri de burta numai cand ma gandesc, nu cred ca as putea sa mai suport durerea nici pe gambe sa ma fac cu ceara.......iar lama......m-am cam saturat tot la saptamana sa ma fac, creste asa repede si urat dupa.........
Deci, ne da cineva o solutie eficienta si nedureroasa??
Multam!!!
Ven si de 29 sapt. si 4 zile
crinuta spune:
Eu am mai vazut prin farmacii creme epilatiare pe care scria " pentru zone sensibile" , insa eu nu prea am incredere in produsele astea. Cremele sunt ca lama, trebuie sa te epilezi mereu, si unde ajungem asa? Eventual mai iei si un gel pt dupa epilare. Am vazut asa ceva la Sensi Blue, insa nu cunosc detalii.
Off, de ar exista alte solutii.
CRinuta
Crystinne spune:
Offf... nu vreau sa cred ca nu exista solutii... :-((
M-am saturat de ceara... E o auto-tortura care vreau sa o opresc.
Fetelor, va rog... poate va mai ganditi, chiar nu a auzit nimeni?
diana904 spune:
In Romania exista crema Veet pentru piele sensibila. E foarte buna, nu irita pielea. Nu mai tin minte ce culoare are ambalajul, cred ca e rozaliu, dar oricum scrie pe ea. Am luat-o de la Carrefour, dar cu siguranta exista si prin alte parti.
ralucami spune:
Ma bag si eu in subiectul vostru, culmea e ca nu am nici un raspuns dar am o intrebare. Tot vorbim de zone sensibile(de data asta nu intime) : dar pe maini cu ce va epilatzi? Eu cam peste tot folosesc epilatorul(chiar si in zona inghinala, daca tot veni vorba) dar pe maini nu ma pot face. Nu rezist si culmea e ca ma mai si irit
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
crinuta spune:
Pe maini este singurul loc in care ma pot epila cu epilatorul fara sa ma ranesc. Am o piele anormal de sensibila, si imi apar rani, offf
La crema Veet ma refeream si eu, insa eu nu sunt multumita. Singura solutie ramane epilatul definitiv.
pupici
Crinuta
piatra lunii spune:
Eu folosesc ceara si fasiile.Am aparat din ala ca la cosmetica,si parca e mai putin dureros(?!) cu fasii decat cu ceara fierbinte,de fapt si asta e fierbinte,dar e altfel,nu ca sa te frigi,are alta compozitie. Iar ceara rece, din ce am incercat eu, nu merge,mie nu-mi place.
cspeana spune:
Si eu am incercat multe produse pe picioare folosesc epilatorul (m-am obisnuit cu durerea)dar problema mea ramine mustata he eh mi-am facut programare la "definitiva dar mi-au spus ca o sadureze ceva timp adica o sa faca din 3 in 3 luni apoi poate si dupa un an sa mai creasca chestia este ca fiecare tratament costa $200 si acum ma gandesc ce sa fac?
Crystinne spune:
Deci se pare ca pentru zone intime nu s-a inventat nimic mai putin "torturabil" Va trebui in continuare sa ma "automutilez" Recunosc ca pana acum a dat cele mai bune rezultate dar...:-((( Ceara ca este fierbinte sau nu , nu ar fi o asa problema. Dar cum sa o iei fara dureri????
Si cum sa te epilezi acolo "definitiv"???
emoison spune:
Eu am folosit cu succes crema "veet" (facuta in Franta, e drept). Nu pot folosi ceara in zonele sensibile, pentru ca arat ca dupa viol...
Cu bine,
Elena