iubesc un barbat casatorit.....si el ma iubeste.
Raspunsuri - Pagina 8
alba spune:
quote:
Originally posted by korinna
Tot eu....
Daca nu ai nimik altceva de facut..iubeste-l bre in continuare!
Dar nu striga asta ca pe o mare reusita avietii tale..ca si cum ai incuraja lumea catre adulter!
Lupul moralist!
KORINNA mamika x 2
Korinna,am vrut sa scriu ceva la chestia cu "lupu moralist",dar am citit regulamentu DC... si m-am abtinut
Buburutza, sa fii iubita !
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78
Danna spune:
Buburutza draga, faptul ca tu in acest barbat ai gasit alinare si consideri ca este iubirea vietii tale, este un lucru frumos, asa ca nu pune la suflet o parte din „rautatile” care s-au scris aici. Toti avem dreptul la viata si la fericire.
Lasand la o parte povestea ta, eu daca as afla ca sotul meu iubeste o alta femeie, nu m-as pune sa o fac bucati nici pe ea si nici pe el, ci as sta si as analiza ce si unde am gresit in relatia mea cu sotul meu. Nimeni nu iese dintr-o relatie din prea multa fericire si dragoste.
country girl spune:
De ce putine persoane accepta faptul ca o relatie se va sfarsi inevitabil intr-o buna zi? Totul pe lumea asta se schimba permanent, chiar si relatiile. Asa cum relatia lui cu sotia s-a schimbat si poate se va termina, la fel de transformabila e si relatia atat de fericita in acest moment cu buburutza.
Lasati, fratilor, oamenii sa se bucure de aceste momente fericite!
Singurul aspect cu care nu sunt total de acord e trambitzarea acestora in public/pe forum/mica publicitate/"Din dragoste" s.a.m.d.
Dupa parerea mea atat publicitate distruge misterul necesar relatiei si intimitatea.
Nicky spune:
Buburutza draga, iti inteleg durerea si disperarea.Nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni, oricare dintre noi se poate indragosti de cineva care nu e "liber". Numai cine a trecut sau trece prin asta iti poate intelege durerea, dar spune-mi : el ce zice ? cum se impaca cu sotia lui ? Ce are de gand cu tine ? Pentru ca la urma urmei, n-ar fi nici primul si nici ultimul care ar divorta, nu ? O viata avem si macar pe aia sa o traim asa cum vrem.
tora97 spune:
nicky scumpa, micsoreaza fontu puiuleee, ca ne dor ochii si pierdem sensul a ceea ce ai scris,
cl spune:
quote:
Originally posted by country girl
Haoleo, ce fonturi ai ales!!!! sa ne scoti ochii, nu alta
Country girl, fii si tu mai indulgenta, e incepatoare.
Claudia
Tia spune:
cand eram tanara..eheee.. m-am indragostit rau de tot de un barbat insurat, cu 17 ani mai mare ca mine... cred ca si el ma placea, mi-a fost frica sa aflu mai mult, poate si el era indragostit, avea uneori o privire ca mi se inmuiau picioarele.. si mereu imi veneau in cap doua lucruri... unu: nu poti sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altuia (sau alteia) si doi: oare nu s-ar repeta istoria dupa aceea? asa cum a facut-o o data, o poate repeta, nu?
am lasat lucrurile sa curga de la sine, dar n-am facut nici un pas, nici eu, nici el, si pana la urma mi-a trecut... cam in 2 ani...
nu cred ca exista sfaturi in chestiuni atat de delicate, dar exista fapte care ne ajuta sa tragem concluziile care ne avantajeaza.
ai grija!
buburutza spune:
va mutumesc dragele mele prietene virtuale ca ati avut rabdare sa-mi cititi povestea si pentru ca ati avut puncte de vedere cu privire la povestea mea de dragoste.
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by buburutza
va mutumesc drele mele prietene virtuale ca ati avut rabdare sa-mi cititi povestea si pentru ca ati avut puncte de vedere cu privire la povestea mea de droste.
felicitari ... ai creat un subiect......de subiect