iubesc un barbat casatorit.....si el ma iubeste.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by korinna

Tot eu....
Daca nu ai nimik altceva de facut..iubeste-l bre in continuare!
Dar nu striga asta ca pe o mare reusita avietii tale..ca si cum ai incuraja lumea catre adulter!
Lupul moralist!

KORINNA mamika x 2

Korinna,am vrut sa scriu ceva la chestia cu "lupu moralist",dar am citit regulamentu DC... si m-am abtinut

Buburutza, sa fii iubita !

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Buburutza draga, faptul ca tu in acest barbat ai gasit alinare si consideri ca este iubirea vietii tale, este un lucru frumos, asa ca nu pune la suflet o parte din „rautatile” care s-au scris aici. Toti avem dreptul la viata si la fericire.
Lasand la o parte povestea ta, eu daca as afla ca sotul meu iubeste o alta femeie, nu m-as pune sa o fac bucati nici pe ea si nici pe el, ci as sta si as analiza ce si unde am gresit in relatia mea cu sotul meu. Nimeni nu iese dintr-o relatie din prea multa fericire si dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

De ce putine persoane accepta faptul ca o relatie se va sfarsi inevitabil intr-o buna zi? Totul pe lumea asta se schimba permanent, chiar si relatiile. Asa cum relatia lui cu sotia s-a schimbat si poate se va termina, la fel de transformabila e si relatia atat de fericita in acest moment cu buburutza.
Lasati, fratilor, oamenii sa se bucure de aceste momente fericite!
Singurul aspect cu care nu sunt total de acord e trambitzarea acestora in public/pe forum/mica publicitate/"Din dragoste" s.a.m.d.
Dupa parerea mea atat publicitate distruge misterul necesar relatiei si intimitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky spune:

Buburutza draga, iti inteleg durerea si disperarea.Nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni, oricare dintre noi se poate indragosti de cineva care nu e "liber". Numai cine a trecut sau trece prin asta iti poate intelege durerea, dar spune-mi : el ce zice ? cum se impaca cu sotia lui ? Ce are de gand cu tine ? Pentru ca la urma urmei, n-ar fi nici primul si nici ultimul care ar divorta, nu ? O viata avem si macar pe aia sa o traim asa cum vrem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Haoleo, ce fonturi ai ales!!!! sa ne scoti ochii, nu alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

nicky scumpa, micsoreaza fontu puiuleee, ca ne dor ochii si pierdem sensul a ceea ce ai scris,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by country girl

Haoleo, ce fonturi ai ales!!!! sa ne scoti ochii, nu alta

Country girl, fii si tu mai indulgenta, e incepatoare.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

cand eram tanara..eheee.. m-am indragostit rau de tot de un barbat insurat, cu 17 ani mai mare ca mine... cred ca si el ma placea, mi-a fost frica sa aflu mai mult, poate si el era indragostit, avea uneori o privire ca mi se inmuiau picioarele.. si mereu imi veneau in cap doua lucruri... unu: nu poti sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altuia (sau alteia) si doi: oare nu s-ar repeta istoria dupa aceea? asa cum a facut-o o data, o poate repeta, nu?

am lasat lucrurile sa curga de la sine, dar n-am facut nici un pas, nici eu, nici el, si pana la urma mi-a trecut... cam in 2 ani...

nu cred ca exista sfaturi in chestiuni atat de delicate, dar exista fapte care ne ajuta sa tragem concluziile care ne avantajeaza.

ai grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburutza spune:

va mutumesc dragele mele prietene virtuale ca ati avut rabdare sa-mi cititi povestea si pentru ca ati avut puncte de vedere cu privire la povestea mea de dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by buburutza

va mutumesc drele mele prietene virtuale ca ati avut rabdare sa-mi cititi povestea si pentru ca ati avut puncte de vedere cu privire la povestea mea de droste.

felicitari ... ai creat un subiect......de subiect

Mergi la inceput