iubesc un barbat casatorit.....si el ma iubeste.
Raspunsuri - Pagina 4
buburutza spune:
am scris aici nu pentru ca sunt nemultumita de situatia mea....sunt pentru ca IUBESC si sunt IUBITA ci pentru ca vreau sa se stie ca exista si situatii de acest gen.
Sunt o femeie inca tanara am 35 de ani, mi-am petrecut tineretea langa un barbat care nu a stiut ce este bine pentru el, si pe care cred ca l-am iubit in felul meu, o femeie care arata destul de tanara si care este realizata profesional.
Relatia mea cu EL, barbatul pe care il iubesc sper sa dureze foarte mult, imi doresc sa am un copil cu el(nici el nu exclude ideea asta)sper sa fi o mama buna.
Prin urmare am scris ca sa se stie ca si noi cei care nu suntem casatoriti cu certificat de fapt suntem impreuna si suntem binecuvantati de DUMNEZEU cu sentimentele pe care ni le purtam cred ca asta inseamna totul.
vikinga spune:
Cred ca a fost greu sa treci peste asa un moment in viata ta. Te felicit ca ai reusit. Tocmai am citit povestea TOREI97"pt cei ingenunuchiati" o femeie extraordinara cu o poveste demna de luat ca exemplu. Citind raspunsurile date ei, am vazut ca nu singura. Dar cand ai cerut o parere, vorbeai de o relatie cu un barbat insurat. Ce vrei sa spui de fapt, ca drama teribila a fostei tale casatorii te scuza in fata relatiei cu un om insurat? Daca e de judecat sau nu, nu e problema mea. Nimeni nu e perfect, toata lumea face greseli mai mari sau mai mici in viata. Si toti platim mai devreme sau mai tarziu pt acele greseli. Mult noroc!
buburutza spune:
da este insurat, dar am spus cum este casnica lui.
am scris nu pentru ca sunt intr-o dilema, de data asta stiu ce am de facut....iubesc.
Nu consider ca am gresit fata de nimeni iar momentele traite alaturi de acest barbat ne-au facut sa credem ca ceea ce am trait in casniciile noastre nu au fost decat pretul.
vikinga spune:
Am recitit toate mesajele tale pana acum si vad ca incepi intreband ce vina ai ca iubesti un barbat casatorit si termini facand un anunt de genul bravo mie, daca iubesc am dreptul sa iubesc pe oricine! Pai atunci care e intrebarea catre noi...!?
buburutza spune:
daca ai recitit mesajele ai observat ca eu am inceput cu faptul ca iubesc si sunt iubita de un barbat casatorit. Am spus povestea mea nu v-am pus intrebari decat in momentul in care am fost asaltata de voi.
Iti multumesc ca m-ai trimis la povestea Torei97, am facut o paralela intre ce a trait ea si ce am trait eu.
ea a trait un moment de desnadejde alaturi de un copil mic si o mama care a sprijinit-o in momentul greu...felicitari ca a gasit un barbat care....e liber(nu a precizat)....o iubeste...si totul este OK.
Eu am trait 13 ani langa un betiv (ultimi trei ani au fost chiar de groaza), am avut alaturi un copil mare fata de care aveam si mai mari responsabilitati, care nu este al meu dar care s-a dovedit mai mult decat atat, fara o locuinta (am fost date in strada de parinti lui), si fara speranta ca va mai exista o zi de miine.
Am gasit un barbat care traieste ca si mine o drama, pardon a mea este la trecut a lui este la prezent si o traieste de 20 de ani, ani in care s-a dedicat profesiei si nimic altceva.
V-am povestit despre dragostea mea.....am fost nevoita sa o apar camd mi-am simtit-o atacata.
Imi cer scuze daca am deranjat cu fericirea mea....a noastra...a unor oameni care se iubesc si atat.
Nu am primit ca Tora felicitari pentru curajul meu....poate ca eu nici nu le asteptam dar vreau sa stiti ca asa cum exista femei desnadajduite...exista si barbati, iar noi cei care nu ne putem striga fericirea probabil ca primim si mai mult de la DUMNEZEU.
buburutza spune:
va multumesc celor care mi-ati citit povestea si imi cer scuze daca am inceput cu sfarsitul ei cu faptul ca iubesc un barbat casatorit....si el ma iubeste.
Am considerat ca aceasta este partea cea mai importanta a povestii mele.
Ii multumesc din suflet lui Dumnezeu pentru ca am intalnit un asemenea om.
Dana P spune:
"IUBESC si sunt IUBITA" este ceea ce multe femei cauta. Tu ai gasit, asa ca Buburuza draga eu iti urez multa fericire, peste piedici ai sa treci mai usor daca esti fericita si te simti implinita.
Asa ca fruntea sus si mergi inainte.
mihaela_s spune:
Si eu iti doresc fericire alaturi de omul iubit. Nu pot sa zic ca am trecut printr-o situatie asemanatoare, casnicia mea nu a fost un calvar, dar am divortat de un om pentru care nu mai simteam nimic si in viata mea a aparut un barbat, care era casatorit. Dar atunci cand ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt si ca nu meritam sa ne pierdem(si el statea langa o sotie pentru care nu mai avea decat respect)am facut totul ca sa fim impreuna(nu eram in acelasi oras). Acum au trecut 2 ani si cateva luni,iar viata noastra e ceea ce ne-am dorit amandoi.
Numai bine de la cineva care iti admira curajul.Sincer.
mihaela
monicav spune:
e foarte frumos ca tu esti fericita, insa as vrea sa stiu ce se intimpla in aceste momente cu sotia lui. Este internata undeva, cine are grija de ea?
Nu ti-e teama ca daca s-ar intimpla ceva cu tine, daca te-ai imbolnavi, te-ar lasa si s-ar duce si mai carunt si mai trist la alta femeie intelegatoare si iubitoare care apreciaza spiritul lui de sacrificiu?