Un dentist extraordinar la Bucur Obor, Shtefan cel Mare:
Draghescu Cornel - 21 24 958
Tanar, dragutz, cu o rabdare extraordinara, il recomand pentru copii in special. A stat cu nepotzica mea o jumatate de ora numai sa o convinga sa deschida guritza. 
Eu ash fi renuntzat de mult, imi venea sa o bat ![]()
Ina
In Drumul Taberei-Cabinet Jolident :Dr.Daniela Avieritei
Str.Cetatea Histria nr7,vis-a-vis de policlinica de copii Cetatea Histria,in prima scara,la parterTel.726.58.74
Un dentist bun, tanar si neciubucar, am si eu. Am portelane in gura facute de el .. si e bune. A lucrat la Stomasan, acu' e pe cont propriu in Berceni.
Cine e interesat, vorbim pe PM.
Nu am inteles pt. ce cartier vrei o recomandare de dentist, dar iti spun si eu: pe N. Titulescu, la Dentexpert, unde toti doctorii, doctoritele, asistentele, etc. sint tineri si f. priceputi. Lucreaza cu materiale bune, cu anestezie la cererea ta, etc. Una peste alta, e f. f. bine! Trimite-mi un mail, sa-ti dau nr. de telefon, daca vrei.
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
si eu am unul bun, tinar, cu mina ff usoara, blind, etc...
daca te intereseaza zona PIATA VICTORIEI, da mi de stire
dentistul meu este super. un foarte bun anestezist, chirurg..si lista poate sa continue. face aceasta meserie din pasiune. daca ar avea bani, ar face-o gratuit. are cabinetul in Pt. Amzei- romana-chiar in centru. daca te intereseaza, anunta-ma.

Dar prin zona Dristor cunoaste cineva un dentist bun si nu foarte scump?
V-as fi profund recunoscatoare daca m-ati ajuta, pentru ca mama mea are probleme cu dantura.
Va pup.
IULIA