Sefii suntem noi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Simonna, pai fa-l pachet si da-l incoace! Noi il asteptam! Oana, nu numai ca tolereaza baietii, dar se si intelege bine-bine si cu cei mici-mici, si cu cei mari-mari. Tocmai ne-a propus sa mai facem unul caruia i-a gasit deja nume.
Are si pe ce sari, si avem si Olynth. El sa vina cu trailerul.

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Elenasa-tzi traiasca puiutzii si sa fiti mereu fericitzi

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Si io care ziceam ca viata mea cu unul singur e agitata...Daramite cu doi...e chiar FUN :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aba spune:

Buna,

"Sefii sintem noi" - oare?

Am si eu 2 "sefuleti", un baietel de 4 ani si o fetita de 1 an ( vezi poze in curind).
Nu-i rasfat prea mult, incerc sa ma impun, dar... e greu! Si asta cind sint amindoi acasa, adica dupa ce-l aduc pe de la gradinita, la prinz. Ori stau "en garde" cu ochii pe ei, ori sint si mai fac cite ceva prin casa + "mama, Monel vrea suc!", "Monel vrea biscuiti cu ciocolata!" etc., etc., etc.
(Numai eu vorbesc cu copii romaneste. Incerc sa ma ocup mai mult de partea gramaticala - ca doar romana nu-i o limba asa usoara, mai ales pt. copii care vorbesc in paralel 2 sau mai multe limbi...).
Fetita are incercari de a merge singura, iar fratele ei o impinge cind o vede in picioare, asa ca ea se aseaza repede cind el vine spre ea! Si altele... intr-o zi l-am surprins pe "cavaler" cu vreo citeva mingiute in mina ii arunca "domnisoarei" in cap sa vada daca o nimereste (noroc ca n-a incercat cu alte jucarii, asa mingiutele fiind f. usoare era chiar distractiv)!

In rest e mare iubire intre ei ! Si intre noi...

Si care-i "sefu'" cind zici "Toata lumea la culcare!" si ti se raspunde "Pune pe Danit (pe fetita) la culcare ca eu Monel nu e obosit!", bine si tu zici "Hai ca dupamiaza mergem in vizita" sau "Vine cutare pe la noi", nimic! Hotarirea e luata!
Ca sa nu mai zic ca Monel (Shimon) e la virsta lui "NU" si "NU VREAU", cind nici nu stie prea bine ce vrea...

Si eu ma sfatuiesc cu voi, mamicilor care aveti doi copii (si nu numai) cum sa-i "multumim" noi pe "sefuletii" astia mici, ca daca incepi cu explicatiile s-ar putea sa primesti tu replici de nu mai stii ce sa mai aplici...si nici pedepsele nu ajuta mereu, mai ales cind "seful" considera ca nici tu nu esti "cuminte" si trebuie sa treci "la colt"!

Eu va doresc toate cele bune si crestere usoara a "sefuletilor",
Camelia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

zic mamicile????
micuti sefi!

Eli de si

Mergi la inceput