pentru cei ingenunchiati!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Draga Tora, incerc sa-ti exprim toata simpatia mea si sa iti spun ca inca o data mi-ai dat o lectie de curaj. Am cunoscut si eu un divort dureros, dar stiu ca experienta ta e infinit mai insuportabila datorita tradarii persoanei iubite! Si ca a lua-o de la zero este traumatizant, mai ales cand ai un copilas la o varsta frageda; cand nu iti permiti sa depui armele si esti singura pe baricade...

Nu te-ai dat batuta si iata ca viata iti surade si iti trimite un dar minunat. O sa imi aduc mai des aminte, datorita tie, ca exista intotdeauna speranta chiar cand totul pare pierdut! Si ca nu dureaza o vesnicie a fi ingenunchiat. Desi inclin sa cred ca acesti 5 ani ti s-au parut nesfarsiti!

Respira fericirea prin toti porii caci inteleg ca ai platit tribut greu pentru ea! Iarta-ma ca nu gasesc decat aceste cuvinte banale.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

nu am cuvinte, e pur si simplu minunat! Ma bucur pt voi, sa va dea Domnul toata fericirea din lume, ca o meritati din plin!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Ma bucur din inima pentru voi 3,sa dea Domnul sa va iubiti si sa va respectati pina la adinci batrineti
Aaaa, si ce ziceti de un fratior/o surioara pentu Teodora ?

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Tora, !
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Sa aveti parte numai de bucurii !

Piatra lunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Ma bucur din suflet pentru fericirea ta.
Fii sigura ca ai partea ta de "contributie" pentru redresarea ta.
Nimic nu vine asa pur si simplu.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Multa intelegere si dragoste !!!!!!!

Raluca si Ilinca (1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Eu si BB-le meu cred ca suntem in situatia in care ai fost tu .... adica stam si privim uimiti superficilitatea si indiferenta celui care ar fi trebuit sa ne stea alaturi.

Sper ca intr-o zi cu soare sa fim si noi rasplatiti cu o bucurie adevarata.

Ai spus asa de frumos povestea ta si contine atat de mult adevar si greutate incat chiar merita sa spui intregii lumii ca "te-ai ridicat si mergi mai departe"

Bravo !!! sa fie intr-un ceas bun!!!!!

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput