Mamici de martie-aprilie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

am si eu o intrebare: cum sunt pantalonii de gravide? ce sistem au sa se mai largeasca in talie? ca mor de curioasa si nua ma ajuns sa ma uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza si bine-ai venit printre noi Roxana .
Diana, unde-i complexul asta Sir? Ca am inteles ca ar fi pe la lujerului, dar nu prea stiu zona.......
Ca week-endul asta vreau nu vreau, tre sa-mi pun la punct garderoba, ca deja sunt pe culmile disperari...saptamana asta m-am imbracat zi de zi cu aceasi pereche de pantaloni, singura care ma mai incape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Din cate stiu eu, Malina, exista mai multe tipuri de panataloni: uni care in talie au un elastec slab si care se intinde usor, altii cu shnur, si altii care " se petrec" in talie si se regleaza in functie de cum vrei.
Micky, Sir este aprox. la intersectia Virtutzii ci Iuliu Maniu. Mai exact in zona Militari, in intersectia mare a Lujerului unde se afla si Mega Image si Romstal. Acolo este statia de tramvai 41 sau vii cu metroul si cobori la statia "Armata Poporului". Depinde de unde vii.
Daca ma gandesc, desi nu sunt de aici,stiu Bucurestiul mai bine decat jumate din Bucuresteni!!!! Hihihi!!

pupici,
Diana

Mergi la inceput

am vrut sa scriu "unii care...." cred ca mi-e foame de am mancat un "i"...

Mergi la inceput

Heee...pai nici eu nu's din Bucuresti, dar am pretentia ca ma descurc chiar bine.
In schimb, marea mea problema este ca merg cu masina, asa ca de fiecare data cand cineva incearca sa-mi explice cum se ajunge intr-un loc (diana, sorry, nu fac referire la tine, tu ai mai adaugat si alte puncte de reper, si deja stiu unde vine sir-ul ), o face folosindu-se doar de mijloacele de transport in comun, ba la capatul tramvaiului X, ba in statia nu stiu care de la autobuzul Y, ba pe linia troleului Z. Asta ma enerveaza cel mai tare, gasesc de 10 ori mai repede un loc in Bucuresti daca-mi dai Strada si un punct de reper eventual (o cladire, ceva), decat daca-mi explici ca tre sa merg 5 statii in stanga, de la statia cutare mai fac 10 pasi si o iau pe prima la dreapata, si tot asa!
Cunosc cartierele si strazile principale din Bucuresti, asa ca prea mare problema sa gasesc o adresa nu e. Despre Sir am intrebat pentru ca desi stiu intersectia de la Lujerului, sunt de-o comoditate crunta, si daca nu-mi parchez masina chiar langa magazin, e tragedie, bomban toata ziua a tre sa merg pe jos. Ori acolo e o ditamai intersectie, cu o gramada de drumuri plus pasaj, asa ca daca o iau intr-o directie aiurea, ma invart in cerc juma de ora pana nimeresc din nou strada pe care trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Malina, daca vrei, poti sa adaugi si la mine ca e prim sarcina, sa stii.
Am fost ieri prin Cocor fetelor, ca trebuie sa-mi cumpar ceva de imbracat pt cununia mea de peste 2 saptamani, si m-am uitat si la hainele de gravidute. Nu stiu voi ce parere aveti... dar mie mi s-au parut ... dezgustatoare. Aratam ca un pinguin in ele. Si nu gaseai nimic sub 1.milion. Acum nu ca ar fi scumpe, dar macar sa arate bine. Deci, nu stiu in ce o sa ma imbrac.... As prefera o salopeta de blugi dar n-am vazut pe nicaieri. Ati vazut voi pe undeva...???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Buna dimineata!
Fetelor, vreau sa va intreb ceva: voi aveti probleme cu carcei si chestii din astea? Eu de vreo saptamana am in fiecare noapte probleme (culmea e ca doar noaptea!) - mi se pune cate un carcel de ma trezesc din somn ca nu mai pot de durere. Si doar in aceleasi locuri: la muschiul din spate al gambei, cand la un picior cand la altul. Azi-noapte a fost culmea - de doua ori m-am trezit din cauza asta .
Voi stiti care ar putea fi cauza sau vreun remediu, ceva?

Soleil
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume..."

Mergi la inceput

Micky, si eu tot cu masinutza ma plimb de colo-colo, dar pentru ca n-am stiut cum ajung tu, ti-am dat cat de multe date am putut. In plus pot sa iti spun ca magazinul are parcare, insa, de regula, este extrem de aglomerata. Magazinul se afla pe o latura a pasajului Lujerului, iar in cazul in care nu ai unde parca, du-te pe latura cealalta a pasajului und este sens unic (o ia spre Crangasi) si o parchezi putin pe bordura, eu acolo gasesc loc mereu.
pupici la mamici cu burtici.

Mergi la inceput

Soleil, s-ar putea sa fie de la lipsa de calciu, nu neaparat de la sarcina, dar cel mai bine intrebi un medic. Si eu aveam frecvent carcei, inainte de sarcina, si dupa ce-am luat mai multe vitamine pe baza de calciu, au trecut.

La mine au aparut alt gen de dureri, si nu stiu daca sunt normale, dar sunt destul de rare si slabe ca intensitate, asa ca nu-mi fac probleme prea mari deocamdata. Ma doare vaginul sau colul, habar n-am care-i diferenta intre ele....simt niste contractii in zona destul de nasoale, dar din fericire sunt rare. Am citit ca deja incep sa apara un soi de contractii false depe la 4-5 luni, dar eu inca nu am atat de mult, si apoi contractiile cred ca ar trebui sa fie ale uterului, nu ale colului.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Carceii sunt o alta mare "bucurie" a sarcinii. Ca remedii nu stiu ce sa-ti, masaj, sa intinzi piciorul, sa-l tii linistit (la mine asta functioneaza), vezi si tu care este metoda care merge la tine. Nu cred ca exista medicatie, dar calciul banuiesc ca face bine si nu cred ca e contraindicat.

Eu mi-am cumparat ieri de la Victoria niste pantaloni bleumarin inchis(750mii) care cred ca or sa-mi vina bine vreo 2 l;uni de acum incolo. Sunt marimea 50 si sunt pantaloni normali, nu de gravide, ca aia de la gravide nu mi-=au placut de nici o culoare.

Mergi la inceput