Va place Solenza?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Nu-mi place Solenza.In tara conduc o Skoda,in Japonia un VW Beetle.
"Visuri" n-am,pentru mine masina-i doar un obiect util.Din punctul meu de vedere daca are climatizare,geamuri si oglinzi electrice,se misca iute cand e necesar,are ABS si airbag-uri,testele de crush spun ca nu crapi daca te busesti,e OK.Probabil ca daca n-as fi cumparat VWBeetle acum 2 ani si jumatate,as fi cumparat acum un Beetle decapotabil.Imi place Beetle pen'ca-i tare dragalasa,iti da senzatia de masina "masiva"(cand inchizi portierele,etc.).E foarte silentioasa chiar si in conditiile in care ei povestesc ca cea cu motor de 2000cmc(cum e a mea) e cea mai galagioasa dintre ele..Dupa aproape 3 ani nu pot spune decat lucruri bune despre ea.
Dupa ce va mai creste Andrew, vreau o masina decapotabila gen BMWZ3,Z4..acum e imposibil,pentru ca e doar pentru doo persoane,deci nu-i loc pentru baby-seat.
Nu-mi plac masinile mari,gen Toyota Crown(Lexus in afara Japoniei),Lincoln Continental(avem unul superextramegadestept si interesant, care vede lumina zilei o data pe an doar pen' ca-i vaca),etc.Imi plac 4WD(Toyota Land Cruiser,etc.),care-s probabil masinile cele mai bune pentru Romania,in conditiile in care drumurile nu-s grozave.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,
As vrea sa-mi spuneti, daca ati avea 6000 Euro, ce masina ati cumpara? Ca eu m-am tot gandit si rasgandit si tot la Solenza am ajuns...

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Eu conduc un Opel Astra diesel si sunt foarte multumita.
Ruxandra cu banii astia mi-as lua o masina la mana a doua, dar buna .Eu am dat pe Opel 6000 $ la 143000 Km, motorina, 1700 c si sunt f. multumita.

Cum verifica japonezii daca inchiderea masinii este etans ? Introduc o pisica in masina si daca dupa 24 h o gasesc moarta, inchiderea este etans.
Cum verifica romanii la masina Dacia, daca inchiderea este etans?
Introduc o pisica in masina si daca dupa 24 H n-a reusit sa iasa pe nicaieri, atunci inchiderea e etans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mazarica, cand ti-ai luat masina? Din ce an este?

Mersi

P.S si eu as vreau un opel astra/ vectra, mi-e teama insa sa nu iau teapa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Masina e din 97 ,am cumparat-o anul trecut, e pe motorina, am luat-o de la un prieten, dar la pretul pietii, erau destule in targ. Cel mai bine e sa mergi cu masina la un bun mecanic in care ai incredere, inainte de a o cumpara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by puskin

Buna,
As vrea sa-mi spuneti, daca ati avea 6000 Euro, ce masina ati cumpara? Ca eu m-am tot gandit si rasgandit si tot la Solenza am ajuns...

Ruxandra

Am un vecin care a cumparat un Opel Astra cu geamuri electrice, ABS, samd cu DOAR 5300 Euro si, va spun eu, nici tata lui Solenta nu se compara cu ea... (e second hand, dar asta nu conteaza - chiar daca o sa bage ceva piese, vor fi de calitate !!!)

Iar Solenta, ce sa zic, am trei cazuri pe care le stiu (m-am plimbat si eu cu ele...): picura inauntru, trage pe la geamuri in spate de gen "mai, ai inchis geamul acela ???", portbagajul se inchide dupa 3-4 troscanituri...

Cine vrea, poate sa incerce - cine stie, poate nimereste una buna !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Buna fetele, baietii. Dupa cum v-am mai spus, noi cu Solenzoasa nu avem probleme, chiar azi am dus-o la revizie si e ok, am rezolvat si prob. cu plouatul.
Darael, voiam sa-ti spun ca la noi porbagajul se inchide astfel: apropii usa porbagajului, apesiputin, face click si asta e. Din cate stiu, daca o trintesti, se strica. Si eu o tranteam la inceput, pana mi-a explicat sotul meu ca nu asa se face si tare m-am mai minunat!
Pupici!

http://community.webshots.com/user/alina_constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Solenza , da imi place , mie imi plac masinile , desi nu conduc ,are caroserie faina, arat super din vitrina cind o vad in magazin sau pe strada

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu ma gandesc sa imi iau la anu' o masina si ma cam indrept spre Solentza Clima. La banii astia nu prea am multe optiuni...
Nu sunt super-incantat de cum arata, dar costa ceva mai putin intretinerea si la drumurile astea nici nu prea merita nici Solentza ! In 2 luni mi-am rupt de doua ori rotile, o data chiar doua roti simultan (gropile cu apa...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu imi place....nu as conduce-o nici daca ar fi singura masina pe pamant!

AniS

Mergi la inceput