Mamici de mai-iunie 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Irinel spune:
Buna dimineata/ziua/seara :0)) la mamici si bebicii din burtici!
Mai tarziu dar aparem si noi pe forum...
Piatra Lunii . La Multi Ani si distractie placuta (sper sa si poti manca ceva bun...) de ziua ta. Un copil sanatos, o nastere usoara si implinirea tuturor dorintelor tale!
Eu incerc sa mai intru pe forum ceva mai tarziu ca acum sunt tare ocupata (si mi-e un somn...ufffffffff, da' n-am ce face)
Va pupic pe toate
Irina si bebe(ii?) din burtica
Christina spune:
Piatra lunii, la multi ani si sa ti se-mplineasca toate dorintele.
Liliana, pe mine ai uitat sa ma pui pe lista. DPN- 31 mai.
Va pupic.
Irinel spune:
Draga Christina,
Eu, dupa calculele mele sunt in saptamana 6, asta numarand de la data ultimului ciclu. Dar ultima data cand am avut ciclu a fost cam ciudat. A venit la timp, insa vreo 4 zile a fost foarte vag, doar niste pete, apoi cam o zi jumate-doua am avut mai mult, dar parca tot nu la fel de mult cat aveam de obicei. Din cauza asta eu nu am exclus posibilitatea sa fi ramas cu o luna inainte. Insa daca stau si ma gandesc ca nu prea am simptome de mult (nici acum n-am greturi, sanii mi-au crescut dar nu foarte mult, doar ca mie foarte somn), cred ca bb e totusi conceput in septembrie nu in august. Sigur voi sti cand ma duc la doctor. O sa te tin la curent, da mai am si eu o saptamana si 2 zile de astepta pana atunci . Eu nu am sangerari cum a avut prietena ta, sunt curioasa daca imi face sau nu ecograf, ca tare as vrea sa vad si eu punctuletul(ele?:-)).
Eu stiu ca e bine sa faci miscare cand esti graviduta da parca mi se pare cam mult sa faci abdomene pana in luna a 4-a. Oricum, banuiesc ca medicii stiu mai bine. Eu totusi ma feresc de abdomene si de miscari mai serioase, insa fac plimbari mai lungi cu sotul in fiecare seara (asta ma mai ajuta si sa scap de , da azi am luat si miere la niste cereale cu lapte cum ai zis tu, numai ca pentru nu stiu ce motiv mie mi se cam face greata dupa aia).
Pupici dulci
Irinusha spune:
Buna mamici!
Am citit iar in cartea mea despre arsuri si se recomanda sa se manance mese dese si mai putin, sa se evite mancaruri grase sau condimentate, si ca pansament in timpul arsurilor sa se bea - inghitituri lente - iaurt, lapte batut, lapte. Succes! Sper ca ajuta!
Azi am fost la cardiolog ptr. ca luna trecuta am avut probleme cu inima (cred ca v-am mai povestit ca am avut o greseala din nastere, de care am fost operata acum 5 ani) si mi-a spus ca sunt ok si ca nu vede nici o problema sa nasc normal ... si ca probabil au fost probleme de la schimbarile produse de sarcina. Deci mai m-am linistit putin!
Cum va mai simtiti? Eu parca mai bine ... parca nu mai imi e asa de rau ... sau poate doar m-am obisnuit! Cine stie?! Eu oricum sunt in a-10-a saptamana (de la ultimul ciclu)... pe sfarsit! De duminica trec in a 11 a ... si de maine mai am 7 luni de asteptat sa-mi vad "sufletzelul" ... noroc ca trece timpul repede ca deja mor de curiozitate!!! Voi vreti sa stiti inainte ce o sa fie? Si ce va doriti? Baiat sau fata? Eu imi doresc o fetita, sotiorul meu vrea baiat ca sa-i cumpere din prima luna masinute teleghidate ... dar vrem sa fie surpriza. Am inteles ca e nasterea mai usoara ptr. ca esti foarte curioasa ce e si treci mai usor peste dureri ... dar iar nu stiu daca e adevarat ... sper si eu!
Pupici la mamici si burtici!!
O zi minunata si copii sanatosi! :)
clau07 spune:
Piatra Lunii sa ti se implineasca toate dorintele si mai ales multa sanatate
Eu am fost astazi la medicul generalist, care mi-a dat trimitere la ginecolog. Nu mi-a facut nici o analiza si mi-a spus ca daca nu am probleme deosebite si nu ma simt rau , numai la doua luni se face primul examen cu ultrasunete. Eu sunt de abia in 6 saptamani dupa calculele mele. Asa ca o sa mai astept un pic pentru ca , sincer , ma simt foarte bine, nu am greturi, arsuri... Poate vor urma in curand .
Acum va trebui sa ma interesez de un doctor pentru viitor.
Claudia, viitoare mamica
clau07 spune:
Am uitat : mi-a spus ca nu-mi face nici o analiza pentru ca in general medicii ginecologi prefera sa le faca ei chiar daca le ai facut-e deja . Asta ar fi insemnat sa le fac de doua ori.
Claudia, viitoare mamica
Irinel spune:
Claudia si eu sunt tot in a 6-a saptamana si ma simt inca bine, nu am greturi (mi-e doar foarte somn). Insa cica nu e prea tarziu sa inceapa . Oricum mai putem spera ca scapam mai usor.
Cica daca te simti mai bine e baiat... Bine, astea sunt de-ale babelor da uneori se mai nimereste, desi sora mea a avut niste greturi cumplite la primul copil care e baietel si la fetita a fost cu mult mai bine...
Eu daca ar fi sa aleg, mi-ar place o fetita, dar incerc sa nu emit pretentii, ca vreau in primul rand sa iasa sanatos...
Pupici
Irinel spune:
Eryka,
Eu nu prea pot sa dorm bine noaptea de vreo saptamana. Dupa vreo 4- ore de somn normal ma tot trezesc, atipesc, nu-mi gasesc locul, ma tot intorc si parca nici o pozitie nu e comoda (cine m-ar auzi ar zice ca am burta mare ca sunt in luna a 9-a si cand colo la mine nici semnele de sarcina nu sunt inca prea clare). Asa ca de stat cuminte la sot in brate nici nu poate fi vorba, poate doar cateva minute asa, de drag...
Si mi-e asa ciuda la serviciu cand pe la 10 incep sa casc cu pofta si buuuuuuuun ar fi un patut in coltul biroului...
Sigur, si un tv si un masaj...
Hai ca iau razna.
Va pupic pe toate si va mai "vad" maine. Vad ca sunteti tare vrednicute la scris cand e noapte pe aici, asa ca eu cand apuc sa deschid dimineata forumul sunt o multime de mesaje, in schimb cand apar eu lumea face nani deja
Va pupic
eli spune:
Andra M alimentele care contin Magneziu sunt nuci, legume, verdeturi, fructe de mare.
piatra lunii!
Eli de si
madutza spune:
Buna dimineata/ziua burtici si bb-ici,
Cum va mai simtiti azi? Eu iar am bagat somnic la greu si ma intreb daca asa voi fi mereu pe perioada sarcinii. Visez foarte mult in timpul somnului si am niste vise foarte ciudate, parca as fi eroina unui film.
Sunt bucuroasa ca in sfarsit o sa ajung si eu la doctor si la ecografie luni dimineata. O sa vad si eu sufletelul din burticuta. Am foarte mari emotii.
Va doresc o zi usoara,
Madutza