Mamici de mai-iunie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Irinel, daca ai alifie de galbenele incearca sa te masezi acolo cu ea.Ca rau n-are ce sa faca,dimpotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Bine v-am gasit fetelor. Azi de dimineata mi-am facut testul si am
o a doua liniuta de toata frumusetea. Deci sunt o viitoare mamica de iunie.
Deocamdata n-am nici un simptom decat sanii tensionati. Dupa calculele mele am trecut de 3 saptamani de la conceptie. Trebuie sa citesc ce-ati mai scris pe aici ca sa imi dau seama cand sa ma duc la medic.
V-am pupat.
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'neata fetelor!

Bun venit Anacami si Getuta sa aveti sarcini usoare si bb-i sanatosi!

Eu azi am fost sa-mi refac urocultura si SPER din tot sufletul pana maine sa am un rezultat negativ. Maine la 4 am rezultatul si deja imi tataie fundul de nerabdare ...

Aseara m-am simtit ciudat, epuizata si mi-e teama de nu se poate sa nu fi racit si eu. Mi-a facut sotiorul un ceai cald, cu miere si lamaie si am intrat direct sub plapumioara unde am ramas pana azi dimineata.

Irinel, nu cred ca e cazul sa iti faci probleme, poate fi glanda mamara care acum sufera modificari sub influenta afluxului de hormoni care se produce in organismul tau. Nu te panica, ci asteapta pana mergi la medic sa te vada...Iti doresc din tot sufletelul sa nu fie nici o problema!

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna mamici!

Bine ai venit Geta! Ti-ai calculat DPN-ul? Sarcina usoara, bebelus sanatos si sper sa te simti bine printre noi!

Natalia iti tinem pumnii sa ai un rezultat negativ! Ai grija de tine in continuare!

Irinel, din pacate nu scrie nimic in cartulia mea, cica desteapta! Dar azi vreau oricum sa ajung al biblioteca, poate gasesc ceva mai bun ... asa ca ramane inca valabil. Nu-ti fa griji, intreaba totusi doctorul ca sa stai linistita!
Eu una am experiente proaste cu vaccinul antigripal... l-am facut acum cativa ani (de gura doctoritei de familie, ca vezi Doamne eu oricum am sistemul imunitar slabit de la colita) si m-am chinuit ... rau de tot chiar. M-a trantit o gripa asa de rau la pamant ... a fost mai rau ca niciodata, asa ca mi-am jurat ca nu o sa mai fac niciodata vaccin antigripal. Asa ca-i mai bine Irinel ca nu ai voie sa-l faci!
Eu una m-am gandit sa adaug la vitaminele prenatale si vitamina C, plus ca iarna o sa avem la indemana (plus pofta) portocale si mandarine ... deci sper sa fiu mai "teapana" in fata unei gripe!

Maine am urmatorul control. De abia astept sa-mi vad "sufletzelul" si sper ca-i bine si ca a mai crescut un pic. Daca reusesc sa-i mai "smulg" doctoritei o poza, o scanez si o adaug la albumul meu. Vreau sa o intreb si de durerile/intepaturile din burta ... ca sunt ciudate rau de tot. Apar cand fac o miscare grabita (ca atunci cand ma ridic de pe scaun), cand casc (deci imi umflu burta) sau cand e vezica plina. Apropos vezica: voi tot asa de des urinati? M-am saturat sa ma scol in fiecare noapte de minim 3 ori ... cand o sa inceteze chestia asta?

Pupici la mamici si burtici!

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Scuze, am uitat ceva!
Pomenise Laura de ceaiul de maces ca ar avea vitamina C. Asta nu mai stiam (multumesc ptr. informatie Laura), dar stiam ca e si un usor laxativ ... asta pentru fetele cu probleme de . Cu miere si lamaie ajuta in doua feluri ... contra constipatiei si contra gripei! Succes!
Eu de cand ma indop de ceai antigripal cu miere am ajuns iar la problemele inaintea sarcinii ... adica scaune multe si apoase (de fapt simptomele colitei). De cand sunt insarcinata scapasem de pacostea asta ca cica ar fi buni hormonii din timpul sarcinii ... dar se pare ca m-am bucurat prea devreme! Of!

Pupici din nou!

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Dupa calculele mele DPN 17 iunie.
Trebuie sa incep sa ma gandesc la doctor, la spital etc.
Aveti ceva propuneri? Am vazut pe forum ca spitalul Giulesti si
Municipal este foarte apreciat. Dimineata o prietena mi-a zis de un doctor Secara de la Cantacuzino. Sunt complet in ceata, dar ma descurc.
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna tuturor si felicitari noilor venite!

Am fost ieri la ecograf si mi-am vazut copilul (care are aproape 8 saptamani ). Are deja activitate cardiaca si se misca tare haios.Sunt fericita si medicul mi-a spus ca totul este in regula. Si ginecologul mi-a calculat DPN tot pe 27 mai.
Mi-am facut si analizele de sange, dar nu prea imi dau seama daca rezultatele sunt bune (nu m-am intalnit cu medicul). Voi ce analize ati facut?Mie mi se pare ca mi-a facut cam putine (doar calcemie, glicemie, sumar de urina, uree, RBW, leucocite si transaminaze -astea din urma pentru ca le-am cerut eu). Ce mi-a iesit mai dubios au fost corpi cetonici in urina si asistenta de acolo m-a intrebat daca mi-e rau (ce-i drept am niste greturi urate).

Referitor la baie calda la picioare eu nu ti-as recomanda. Mie mi-a sps medicul sa fac numai dus (in nici un caz baie calda) si destul de repede. Cica apa fierbinte ca si sauna ar provoca contractii.

Eu o sa nasc la maternitatea Filantropia (acolo am nascut si prima oara). Fetele din Bucuresti, voi unde o sa nasteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lil spune:

Buna fetelor,azi fac 9 sapt de sarcina.Cu doua zile in urma am facut prima ecografie si se pare ca totul est in regula.Cu o luna inainte fara sa stiu ca sint insarcinata m-am bronzat la solar,iar la o petrecere tot in aceea perioada am baut doua berii.I-mi doresc foarte mult acest bebe,si traesc cu speranta ca nu am pus in pericol viata bebelusului.Voi ce credeti?A m-ai trecut cineva prin asa ceva? Va pupic!!lil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Nu prea mai pot intra de la serviciu pe net, asa ca o sa incerc sa va scriu seara de acasa, daca reyist pana la ora 22:00.
Eu o sa nasc tot la maternitatea Giulesti, la dr. Cristescu. Am fost deja la primul control cu el si mi s-a parut bun. Peste doua saptamani nasa mea tot acolo o sa nasca, asa ca proba o face ea.

In rest nimic nou...Incerc si eu sa ma feresc de raceala, ca abia au dat astia caldura aseara si pana acum am murit de frig.

O zi buna tuturor,

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Toate cele bune la toate fetele inclusiv noilor venite!

Ne inmultim vertiginos. Adaugati-va pe ultima lista fiindca eu ma pierd intre atitea nume, iar cind cineva isi descrie simptomele/problemele, ar fi bine sa le asociem cu DPN-ul. De exemplu, cind Eryka a zis ca i-au trecut simptomele de greata, am stiut DPN-ul ei si m-am gindit ce norocoasa este ea. Sper sa te simti bine in continuare!

Natalia, eu stau linga Birmingham in zona Midlands care este la mai mult de 200 km distanta, de prietena ta, din pacate. Deci situatia este mai delicata. Multumesc foarte mult pentru raspuns. Ea nu este membra a D.C.? Am putea comunica initial, poate, prin email.

Sa auzim numai vesti bune.

Liliana

Mergi la inceput