Rog sfaturi, pareri.....urgent

Rog sfaturi, pareri.....urgent | Autor: geo_78

Link direct la acest mesaj

Salutare fetelor,

Sunt extrem de trista pentru ca de 2-3 saptamani am descoperit ca din sanul drept mi s-au scurs cateva picaturi maronii, in acest interval. Ultima oara m-am speriat extrem de raaauuuu sambata,...
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, orice, pentru ca de-abia joi am programare la medic. Sper sa nu fie ceva grav :(

Astept cu nerabdare raspunsurile voastre,

Georgiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Am auzit ca la dereglarile homonale se intimpla frecvent sa curga sanii.
Numai bine,

päpä

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

nu ne-ai zis in ce situatie "hormonala" esti:

-daca esti cumva insarcinata, sunt primele semne de lactatie
-daca iei pilule anticonceptionale, probabil sunt supradozate pentru organismul tau
-daca au aparut modificari la palparea sanilor, e cazul sa fii mai ingrijorata...

Oricum, medicul te poate lamuri cel mai bine.
Sanatate si sa auzim de bine,
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_78 spune:

Dupa cum bine ati sugerat, trebuie sa mai fac cateva precizari:
- nu sunt insarcinata;
- nu iau pastile anticonceptionale pentru ca nu le suport;
- modificari in structura sanului nu am prea observat;

Stiti cumva vreun cabinet medical unde se fac consultatii fara programare, pentru ca nu mai am rabdare pana joi ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Te poti duce la un medic ginecolog, intr-un spital. de exemplu te poti duce la spitalul polizu ,la medicul meu ginecolg,il gasesti in fiecare zii de la 08.00 pana in ora 12.00 laetajul 3 in spital. dr. BRANESCU NICUSOR. daca nu este la etajul 3 la sala de chiuretaje intrebi de el, poate fii la parter la ecograf. poti merge cu incredere este un medic extraordinar, poti vorbii absolut orice cu el,toate discutiile sunt f degajate cu el.si eu am avut probleme cu sanul, dereglari hormonale. succes si sa auzim numai de bine.
daca ai intrebari,iti raspund cu placere.
te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_78 spune:

lulu77 pe Dr. Branescu il gasesc si in seara asta dupa ora 18? :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchi spune:

buna lulu,
dl. doctor branescu are ore si la un cabinet particular?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Dragele mele ,am ramas datoare cu un raspuns.
Doctorul Branescu nu are ora la cabinet particular, cel putin asa stiu eu ,si eu merg la el de 3 ani.este doar in spitalul polizu ,cum spuneam intre ora 8.00-12.30-13.00 zilnic si mai este si cand este de garda ,sta 2 zile non-stop in spital. eu de obicei merg la el ori dupa ora 8.30 dimineata ,ori cand este de garda.
puteti merge cu incredere, este un om extraordinar ,este si f priceput si in ecografie. nr. de tel de la spital 212.89.12 si cereti la cabinetul dr-ului si vorbiti direct cu el sau cu secretara lui si va poate spune cand il gasiti.
daca veti merge o sa vedeti ca nu o sa va para rau,este super si ca medic si ca om,poti discuta absolut orice cu el.
astept vesti de la voi.
succes
va pup

Mergi la inceput