Rog sfaturi, pareri.....urgent
Salutare fetelor,
Sunt extrem de trista pentru ca de 2-3 saptamani am descoperit ca din sanul drept mi s-au scurs cateva picaturi maronii, in acest interval. Ultima oara m-am speriat extrem de raaauuuu sambata,...
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, orice, pentru ca de-abia joi am programare la medic. Sper sa nu fie ceva grav :(
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre,
Georgiana
Raspunsuri
papadie spune:
Am auzit ca la dereglarile homonale se intimpla frecvent sa curga sanii.
Numai bine,
päpä
mitub spune:
nu ne-ai zis in ce situatie "hormonala" esti:
-daca esti cumva insarcinata, sunt primele semne de lactatie
-daca iei pilule anticonceptionale, probabil sunt supradozate pentru organismul tau
-daca au aparut modificari la palparea sanilor, e cazul sa fii mai ingrijorata...
Oricum, medicul te poate lamuri cel mai bine.
Sanatate si sa auzim de bine,
Boga
geo_78 spune:
Dupa cum bine ati sugerat, trebuie sa mai fac cateva precizari:
- nu sunt insarcinata;
- nu iau pastile anticonceptionale pentru ca nu le suport;
- modificari in structura sanului nu am prea observat;
Stiti cumva vreun cabinet medical unde se fac consultatii fara programare, pentru ca nu mai am rabdare pana joi ????
lulu77 spune:
Te poti duce la un medic ginecolog, intr-un spital. de exemplu te poti duce la spitalul polizu ,la medicul meu ginecolg,il gasesti in fiecare zii de la 08.00 pana in ora 12.00 laetajul 3 in spital. dr. BRANESCU NICUSOR. daca nu este la etajul 3 la sala de chiuretaje intrebi de el, poate fii la parter la ecograf. poti merge cu incredere este un medic extraordinar, poti vorbii absolut orice cu el,toate discutiile sunt f degajate cu el.si eu am avut probleme cu sanul, dereglari hormonale. succes si sa auzim numai de bine.
daca ai intrebari,iti raspund cu placere.
te pup.
lulu77 spune:
Dragele mele ,am ramas datoare cu un raspuns.
Doctorul Branescu nu are ora la cabinet particular, cel putin asa stiu eu ,si eu merg la el de 3 ani.este doar in spitalul polizu ,cum spuneam intre ora 8.00-12.30-13.00 zilnic si mai este si cand este de garda ,sta 2 zile non-stop in spital. eu de obicei merg la el ori dupa ora 8.30 dimineata ,ori cand este de garda.
puteti merge cu incredere, este un om extraordinar ,este si f priceput si in ecografie. nr. de tel de la spital 212.89.12 si cereti la cabinetul dr-ului si vorbiti direct cu el sau cu secretara lui si va poate spune cand il gasiti.
daca veti merge o sa vedeti ca nu o sa va para rau,este super si ca medic si ca om,poti discuta absolut orice cu el.
astept vesti de la voi.
succes
va pup