Casatorie

Casatorie | Autor: Ron1002

Link direct la acest mesaj

Salutare,
Daca cineva cunoaste persoane dispuse pt o casatorie de convenienta (sex feminin)va rog dati-mi de stire urgent!!(Sau poate chiar o casatorie pe bune-mai stii?Pana la urma nu sunt un tip de lepadat).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Pai as fi eu disponibila ca tot ma plictisesc. De luni pana vineri ca barbate-meu e ocupat. Sambata si duminica daca vrei o sa le facem in familie(toti 3) Chiar voiam sa imi maresc familia si nu stiam cum: mi-am luat un catzel, acum mai imi iau un sot si tot asa

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ralu..poate omu' vorbea serios..ii spulberi visele..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Initial creeata de Ron1002

Salutare,
Daca cineva cunoaste persoane dispuse pt o casatorie de convenienta (sex feminin)va rog dati-mi de stire urgent!!(Sau poate chiar o casatorie pe bune-mai stii?Pana la urma nu sunt un tip de lepadat).

Omule primesti o mostenire mare daca esti casatorit?
:-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ai venit in marea familie DC si sper din tot sufletul sa-ti gesesti pereche,caci nu e boala mai grea decat singuratatea si batranetea (nici o aluzie la tine)vorbeam in general.

Poate ar trebui sa ne dai mai multe detalii,cu privire la varsta,Kg,si stare prospera,ca sa stim cu cine te cuplam,ca nu se stie niciodata de unde sare iepurele.
De curiozitate am intrat la profil si am citit in mare fuga si daca am inteles bine,doresti o persoana care e din strainatate sau nu numai?Vei revenii in Romania sau acea persoana o sa fie cheia de stabilire afara?
Multumesc pentru raspunsuri,sper sa fie sincere.

Si daca tot veni vorba,intermediarul ce i-a la afacerea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Shi care ar fi avantajele partzii feminine

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cred ca vrea o casatorie in strainatate. Partea feminina primeste niste bani de obicei. Nu stiu care e pretul pietei. Se fac des lucruri din astea.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Succes, dar ca sa termini medicina, si sa vrei orice 'afara' ..e de gandit.Pret Austria pt casatorii de convenienta:7.000 euro, plata pe loc, se otin toate drepturile, dupa 3 ani de casatorie ai dreptul sa depui actele pt cetatenia austriaca, si dupa 1 an jumatate maxim totul e al tau, poti divorta.Sotul meu are un coleg ce si-a 'luat' chinezoaica astfel..doar pentru actesi munceste saraca sa acopere plata....).

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by Babee

Succes, dar ca sa termini medicina, si sa vrei orice 'afara' ..e de gandit.Pret Austria pt casatorii de convenienta:7.000 euro, plata pe loc, se otin toate drepturile, dupa 3 ani de casatorie ai dreptul sa depui actele pt cetatenia austriaca, si dupa 1 an jumatate maxim totul e al tau, poti divorta.Sotul meu are un coleg ce si-a 'luat' chinezoaica astfel..doar pentru actesi munceste saraca sa acopere plata....).

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

E putin 7000 euro.

Adela & Julia (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

deci.. io k barbat iti recomand pe aceasta doamna finutza si dragutza, bebi o keama si are si o fetitza super scumpa gata facuta.

contacteaz-o pe PM la nick-ul BEBI, bafta

p.s. "bebi: iote ca mi-am gasit sotz pe forum "

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Cary

Bine ai venit in marea familie DC si sper din tot sufletul sa-ti gesesti pereche,caci nu e boala mai grea decat singuratatea si batranetea (nici o aluzie la tine)vorbeam in general.

Poate ar trebui sa ne dai mai multe detalii,cu privire la varsta,Kg,si stare prospera,ca sa stim cu cine te cuplam,ca nu se stie niciodata de unde sare iepurele.
De curiozitate am intrat la profil si am citit in mare fuga si daca am inteles bine,doresti o persoana care e din strainatate sau nu numai?Vei revenii in Romania sau acea persoana o sa fie cheia de stabilire afara?
Multumesc pentru raspunsuri,sper sa fie sincere.

Si daca tot veni vorba,intermediarul ce i-a la afacerea asta?

Pai uite aici:

Nume utilizator: Ron1002 Nume real: I Fl Locatie: Pitesti, Arges
Romania Starea civila: Necasatorit Sex: Masculin Ocupatia: Medic
Mai multe despre mine Bio: 28/182/80
saten, ochi caprui Hobiuri: Muzica, dans, sport Stiri de ultima ora: Vreau sa plec!!! Slogan favorit: Unde-s multi puterea creste

Bebi, eu ma ofer sa-ti fiu nasa!
Ron, bine ai venit si multa bafta!
Claudia

Mergi la inceput