cat costa eco la dr. Pop???

cat costa eco la dr. Pop??? | Autor: diana76

Link direct la acest mesaj

eu trebuie sa ma duc miercuri la dr. Pop sa imi vad bb-ul pentru ca am trecut acum de 3 luni si sa ma conving ca e totul ok, m-am programat. Ideea e ca nu stiu cat costa o ecografie acolo la noul sediu. Din unele surse am aflat ca er fi foarte scump acolo unde era inainte , parca la Olimp, ceva in jur de 1,5 milioane. Va rog sa imi spuneti , care ati fost la sediul nou si cat costa exact, n-as vrea sa am bani insuficienti la mine.
mercic pentru eventualele raspunsuri.
diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Papusa draga, din cate stiu eu costa cam 1.700.000 lei.Asta era acum o luna. Sper sa te ajute si sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttt?????? Doamne fereste. Dar ce ecografie e aceea de costa in halul asta?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Si eu stiu tot de 1.700.000 de lei. Exact atat am dat eu la Centrul Medical Unirea, la dr. Iosup.
Crinuta, stiu ca este f. mult, dar merita! Este vorba de ecografie tridimensionala si aparatul este mult mai performant decat un ecograf normal. Mie, de ex., mi-a descoperit un fibrom care nu se vazuse la nici o ecografie normala anterioara. Deci, cred ca pretul oricat de mare ar fi merita efortul.

Diana de ce nu suni la Diagnosis. Fetele de acolo iti pot spune sigur cat costa acum o astfel de ecografie.
Nr. de tel sunt: 2316741 sau 2316742.

Succes si sa ai un copil sanatos!
Adriana in 22 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

MULTUMESC DIN SUFLET!! Asa stiam si eu ca e un eco tridimensional si ca poate vedea mult mai multe decat unul clasic. Eu vreau sa stiu ca e totul bine si cu bebe si cu mine si consider ca indiferent ca e atat de scump, merita, mai ales pentru cele care isi permit sa dea acesta suma la un ecograf. Eu si sotul meu consideram ca nimic nu e prea scump atata timp cat aceste cheltuieli previn eventualele probleme. Fereasca Dumnezeu, insa pentru linistea noastra ma duc acolo, tocmai pentru ca sunt la inceput.
Adriana , mercic mult si pentru numerele de tel. pe care mi le-ai dat.
Sanatate mamicilor cu burtici si bebeilor .
Sarcina usoara si sa auzim numai de bine.
Diana si meu de 13 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

eu am fost in iulie si august si am platit 1250000 prima data iar a 2a 750000 desi secretara mi-a zis ca tot 1250000 costa.

Mergi la inceput

Adriana, e posibil sa ai fibrom si sa nu se vada la o ecografie normala? Tu de ca re ai facut, abdominala sau intravaginala? Eu stiam ca la cea intravag. se vede foarte bine.
Poate ma lamuriti si voi.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Buna, Crinuta!
Inainte de ecografia tridimensionala am facut trei ecografii normale, nu intravaginala. Dr. mea nu mi-a recomandata asa ceva si oricum stiam de doua luni ca voi merge la tridimensionala, probabil a asteptat-o pe aceasta.
Despre ecografia intravaginala nu stiu nimic.
Sper ca te-am lamurit!

Pupici.
Adriana in 22 de saptamani

Mergi la inceput

Merci mult Adriana. Iti doresc o sarcina usoara.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Acum 2 ani si jumatate era un milion.Acum nu stiu dar sa nu uiti sa-ti iei si caseta video sa-l traga pe bb,eu nu am stiut si nu mi-am luat.A fost cea mai buna eco din sarcina.Dupa aceasta eco am devenit f.linistita.

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnicol spune:

Acum trei saptamani o eco morfologica la dr. Pop m-a costat 1700000, pret in care intrau si trei poze. Dar, cum spui tu nimic nu e prea mult pt. sanatataea ta si a lui bb.
Succes!

Manuela, 30 de saptamani, dr. Doru Pana, Spit. Giulesti

Mergi la inceput