primit pe mail, placut si nu stiut unde sa postez

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Ada, stiu ca este trist, asta la inceput, dar te face sa reflectezi la bucuriile marunte ale vietii si sa te bucuri de viata in fiecare clipa, sa nu lasi ce e mai bun pentru tine si apropiatii tai pentru mai tarziu. Tarziul poate fi niciodata...

Si uite asa ajungem la Paulo Coelho...cand constientizarea reala a mortii te face sa iti doresti cu ardoare sa iubesti viata! Idee foarte bine redata in "Veronika se hotaraste sa moara", carte care mie mi-a placut fff mult.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Va scriu si eu o poveste pe care am auzit-o demult de la cineva, nu-i cunosc provenienta reala, poate unii o stiti, dar eu cred ca merita pentru cei care nu o stiu.

"Intr-o noapte am avut un vis ciudat. Se facea ca mergeam pe o plaja, si alaturi de mine mergea Dumnezeu. Si pe nisip, in urma noastra, ramineau doua perechi de urme de pasi, alaturi. De la o vreme, m-am mirat: intotdeauna cind aveam greutati si priveam in urma, vedeam pe nisip o singura pereche de urme de pasi. Si atunci m-am razvratit, si am strigat: 'Doamne, unde esti? De ce ma lasi intotdeauna singur cind imi este mai greu?...' Si Dumnezeu mi-a raspuns: 'Fiule, tu vezi o singura pereche de urme de pasi cind iti este greu nu pentru ca Eu te parasesc, ci pentru ca in momentele acelea Eu te duc pe brate!...'"

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

O placere sa citesti, sa inchizi ochii si sa te bucuri…
Multumim,

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput