V-ar placea ?? (in fiecare zi cu Dumnezeu)
Dragele mele,
Ma gandeam ca ar fi bine pentru sufletele noastre sa ne aducem aminte in fiecare zi ca Cineva acolo sus ne iubeste.
Daca vreuna din voi are vreun pasaj din Biblie sau versete sau orice citat care v-a impresionat sau chiar influentat in vreun fel sau altul viata mi-ar place foarte mult sa le citesc...
Pentru azi as vrea sa va scriu unul din versetele mele preferate, care mie imi da multa putere si pe care as vrea sa mi-l reamintesc zilnic:
"Nu va ingrijorati dar de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insas. Ajunge zilei necazul ei."
Matei 6:34
Cu drag,
Elena&Laura
Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.
Raspunsuri
papadie spune:
CREZUL
Cred intr-unul Dumnezeu,Tatal Atottiitorul, Factorul cerului si al pamintului, vazutelor tuturor si nevazutelor.
Si intr-unul Domn Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Unul-Nascut, Carele din Tatal s-a nascut mai inainte de toti vecii. Lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut,nu facut; Cel de o Fiinta cu Tatal, prin Carele toate s-au facut.
Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mintuire S-a pogorit din ceruri si S-a intrupat de la Duhul Sfant si din Maria Fecioara,si S-a facut om.
Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat si a patimit si s-a ingropat.
Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi.
Si S-a suit la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.
Si iarasi va sa vina cu slava, sa judece viii si mortii, a Carui imparatie nu va avea sfarsit.
Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata facatorul, carele de la Tatal purcede,Cele ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si slavit, carele a grait prin prooroci.
Intr-una, sfinta, soborniceasca si apostolesca Biserica.
Marturisesc un Botez, intru iertarea pacatelor.
Astept invierea mortilor.
Si viata veacului ce va sa fie.
Amin.
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai cāstigat!
Reliana spune:
"Caci atāt de mult a iubit Dumnezeu lumea, īncāt a dat pe singurul sau fiu, pentru ca oricine crede īn el sa nu piara ci sa aibe viata vesnica" Ioan 3:16
Angela T. spune:
"Cand vrei ceva, tot Universul conspira ca sa poti obtine ce doresti"
Alchimistul, P.C.
Elena spune:
Pentru ca azi e zi de Sarbatoare, sa fim cu o inima vesela si sa ne bucuram de ea:
"Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul; sa ne bucuram si sa ne veselim in ea."
Psalm 118:24
Elena&Laura
Este mai important sa fii bun decat sa ai dreptate.
adriana spune:
Doamne si Stapanul vietii mele
Duhul trandaviei, al grijii de multe,
al iubirii de stapanire,
si al grairii in desert
Nu mi-l da mie!
Iar duhul curatiei, al gandului smerit,
Al rabdarii si al dragostei,
Daruieste-mi-l mie, slugii tale!
Asa, Doamne, Imparate,
Daruieste-mi ca sa vad gresalele mele,
Si sa nu osandesc pe fratele meu,
Ca binecuvantat esti,
in vecii vecilor! Amin.
bAly spune:
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizia o pauzaste, nu se lauda, nu se trufeste.
Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul.
Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata."
Sf Apostol Pavel
Prima epistola catre Corinteni
(13.4 - 13.8)
AlinaB si Andreea
miruna spune:
Zilnic impodobeste-ti sufletul cu fapte bune crestinesti:smerenie , bunatate , blandete , milostenie , dragoste ...ce apropie pe om de chipul si asemanarea cu Dumnezeu adica nemuritor cu sufletul si plin de dragoste fata de aproapele.Milostenia n-a saracit niciodata pe nimeni , dat betia si desfranarea da.
papadie spune:
RUGACIUNEA COPIILOR MICI
Doamne, Doamne, ceresc tata,
Noi pe Tine Te rugam
Lumineza-a noastra minte,
Lucruri bune sa-nvatam.
Ca Tu esti Stapinul lumii
Si al nostru Tata esti
Si pe toate cele bune
Numai Tu la implinesti!
Amin
Nu conteazä ce-ai pierdut...Conteazä ce-ai cāstigat!
roxy spune:
tot o mica rugaciune pentru copilasi,sc0risa din memorie,deci daca nu, e chiar ca la carte ,nu 6va suparati,eu asa o stiu de la bunica mea
Inger ,ingerasul meu
--------------------
Inger ingerasul meu
Ce mi te-a dat Dumnezeu
Totdeauna fii cu mine
Si ma-nvata sa fac bine
Eu sunt slab
Tu fa-ma tare
Eu sunt mic
Tu fa-ma mare
Si-n tot locul ma-nsoteste
Si de rele ma pazeste
Doamne ingerasii tai
Sa fie pazitorii mei
Amin
Ps :Doamne Doamne sa ne ocroteasca mereu copilasii si celor care-si doresc un bebe mic sa le asculte ruga
Roxy
Roxy
huianur
roxy spune:
scuzati greselile dar am scris impreuna cu baietelul meu si a mai bagat si el niste litere in plus de la el ,sa fie acolo
Roxy
huianur