dilema
Buna fetelor,
Am o intrebare care ma macina de mult timp si n-am avut curaj s-o rostesc.
Ce v-ati face daca sotul, pe care il iubiti foarte mult, devine impotent?
Mai concret, in urma unui diabet galopant, sotul meu nu mai are erectie.E cert ca in viitor va depinde in mod sigur de medicamente contra diabetului, deci relatie sexuala n-o sa mai avem si ma doare foarte mult, mai ales ca il iubesc si mi-e tare greu sa rezist langa el, cand ii simt corpul, respiratia, e greu.
Asta e.
Raspunsuri
vivi.chiriac spune:
Salut!Draga Tismana, exista multe moduri de a va iubii.Important este sa nu-i dai de inteles ca te va deranja faptul ca nu va mai putea face dragoste cu tine.Si eu am trecut print-o perioada "asemanatoare" cind eram si timp de 6luni nu am avut nici un contact sexual,insa iubindu-ne f. mult doar prim mingiieri ne simteam minunat.Important e ca va aveti unul pe altul!Daca nu ar mai fi... ce ai face?!Viata poate fi traita si fara sex.Imi pare sincer rau,dar fruntea sus.Bafta!
isabela spune:
Doar voi doi sunteti in masura sa hotarati cum se va desfasura relatia voastra in aceste conditii.
Tu vei putea sa traiesti alaturi de el fara a avea o relatie sexuala? Dar el? Depinde de cati ani aveti amandoi, de cat timp sunteti casatoriti,cat de stabila este casnicia voastra, de cat de mult va iubiti. Nu va fi usor, dar poate ca situatia nu este ireversibila, poate ca este o reactie la medicamente, poate ca in timp starea lui se va remedia. Ati vorbit cu medicul? Noua medicul ne-a spus ca, din cauza medicamentelor, va avea probleme cu erectia, ca va fi posibil sa devina impotent. In mare parte asa a fost, dar uneori, reuseam sa facem deagoste.
Pentru ca fostul meu sot suferea de ciroza, am trecut printr-o astfel de situatie si poti sa-ti spun ca nu a fost usor.De ce? Pentru ca el a devenit gelos, pentru ca, dupa parerea lui o femeie de 29 ani nu putea trai fara sex. Astfel situatia a devenit extrem de incordata. Din puctul meu de vedere nu a fost o problema pentru ca nu sunt genul de femeie pentru care sex-ul reprezinta un lucru esential intr-o relatie.
Exista si alte metode de a va simti bine impreuna, dar, parerea personala, nu se compara cu relatia normala.
radu_tud spune:
nasol moment!
la mine abstinentza din timpul sarcinii sotiei mele nu mi-a priit deloc. Doctorul ne-a interzis sexul in sensul ca nu aveam voie ca zburatoarele noastre sa stea pe aceeasi craca.
Bai, a fost un calvar!
Daca as fi stiut ca nu se poate de acum incolo, e cu totul altceva!
Important e sa gasiti calea de va impartasi sentimentele, sa vorbitzi despre asta, sa tratazi chestia asta ca pe ceva normal pentru voi. Cu sigurantza ca veti gasi si calea.
Intreaba-te ce se fac aceia care constata ca au boli incurabile si ca zilele le sunt numarate? Se sinucid? Nicidecum! Viata se scurge in continuare.
Multa bafta si felicitari pentru curajul de a cere ajutor pe o tema delicata!