Doctorita Petrache

Doctorita Petrache | Autor: Andruska

Link direct la acest mesaj

A nascut cineva cu ea ? Ce imi puteti spune despre Dansa ? Eu mai mult ca sigur ca voi naste cu cezariana (am deja prima operatie la locul ei ) si as dori si informatii referitoare legate de acest aspect.

Va multumesc anticipat,

Andra cu burtica de 22 saptamani si Andrei (4 ani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Daca e vorba de magda petrache de la medicover/polizu am auzit doar cuvinte de lauda. Am 2 cunostinte care au nascut cu ea fara probleme.O vreme i=am fost pacienta dar intrucat cazul meu (nu ramaneam insarcinata) o depasea m-a trimis la Giulesti, lucru pt care ii sunt recunoscatoare!

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Multumesc f mult. La Giulesti la cine ?

Merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Sa iti traiasca comoara, este tare dragutica !!!!!!!!!!

Si eu daca as fi avut fetita, tot Maria ar fi chemat-o, dar nu am decat baieti.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

la giulesti nu m-a trimis la cineva anume ci la centrul de reproducere umana asistata . Intamplator am ajuns la Dr. Anca Vasilescu Moisa (vazusem la TV un reportaj si se pomenea numele ei). Asta a fost cea mai buna alegere pt ca ne-a aajutat enorm si sa-l concepem pe bebe, si in timpul sarcinii si la nastere.

Multumesc mult pentru urare si sa te bucuri de baietii tai! Si daca iti doresti si o fetita....poate al treilea e cu noroc

nastere usoara!
marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianne spune:

Nu vreau sa te sperii dar dr Petrache era cat pe ce s-o nenoroceasca pe-o prietena de a mea. I-a perforat uterul cand o chiureta (chiuretaj facut la sfatul dr. deoarece era ceva in neregula cu sarcina). Cine stie poate a fost un accident! Oare?! Mai asteapta si alte pareri. Oricum in Polizu erau doctori foarte capabili acum cca 6-9 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Doamna doctor mi-a facut echografiile pe timpul sarcinii.
Dar sa nu vorbesc decat de ultima, am fost la dansa si mi-a scris pe hartiuta ca fatul are capul corespunzator sapt 32, iar restul corpului corespunzator sapt 34.
M-am dus cu hartia la doctorita mea care a inceput au.... ce copil am!!!, ca e in neregula. Doamna, ce pot sa fac acum ? Mai pot face ceva? Nu.
Si dupa 5 zile am nascut o fetita perfect normala la 38 sapt cu dimensiunile unui bebe de 38 de sapt!!!
Vreau sa zic ca-mi creste tensiunea cand imi aduc aminte in ce stres
m-au tinut jumatate de sarcina.

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput