Doctorita Petrache
A nascut cineva cu ea ? Ce imi puteti spune despre Dansa ? Eu mai mult ca sigur ca voi naste cu cezariana (am deja prima operatie la locul ei ) si as dori si informatii referitoare legate de acest aspect.
Va multumesc anticipat,
Andra cu burtica de 22 saptamani si Andrei (4 ani)
Raspunsuri
Marina spune:
Daca e vorba de magda petrache de la medicover/polizu am auzit doar cuvinte de lauda. Am 2 cunostinte care au nascut cu ea fara probleme.O vreme i=am fost pacienta dar intrucat cazul meu (nu ramaneam insarcinata) o depasea m-a trimis la Giulesti, lucru pt care ii sunt recunoscatoare!
marina
Andruska spune:
Multumesc f mult. La Giulesti la cine ?
Merci,
Andruska spune:
Sa iti traiasca comoara, este tare dragutica !!!!!!!!!!
Si eu daca as fi avut fetita, tot Maria ar fi chemat-o, dar nu am decat baieti.
Pupici
Marina spune:
la giulesti nu m-a trimis la cineva anume ci la centrul de reproducere umana asistata . Intamplator am ajuns la Dr. Anca Vasilescu Moisa (vazusem la TV un reportaj si se pomenea numele ei). Asta a fost cea mai buna alegere pt ca ne-a aajutat enorm si sa-l concepem pe bebe, si in timpul sarcinii si la nastere.
Multumesc mult pentru urare si sa te bucuri de baietii tai! Si daca iti doresti si o fetita....poate al treilea e cu noroc
nastere usoara!
marina
Dianne spune:
Nu vreau sa te sperii dar dr Petrache era cat pe ce s-o nenoroceasca pe-o prietena de a mea. I-a perforat uterul cand o chiureta (chiuretaj facut la sfatul dr. deoarece era ceva in neregula cu sarcina). Cine stie poate a fost un accident! Oare?! Mai asteapta si alte pareri. Oricum in Polizu erau doctori foarte capabili acum cca 6-9 ani.
CristinaT spune:
Doamna doctor mi-a facut echografiile pe timpul sarcinii.
Dar sa nu vorbesc decat de ultima, am fost la dansa si mi-a scris pe hartiuta ca fatul are capul corespunzator sapt 32, iar restul corpului corespunzator sapt 34.
M-am dus cu hartia la doctorita mea care a inceput au.... ce copil am!!!, ca e in neregula. Doamna, ce pot sa fac acum ? Mai pot face ceva? Nu.
Si dupa 5 zile am nascut o fetita perfect normala la 38 sapt cu dimensiunile unui bebe de 38 de sapt!!!
Vreau sa zic ca-mi creste tensiunea cand imi aduc aminte in ce stres
m-au tinut jumatate de sarcina.
3 ani !!! pe 14 februarie