Bebelusi de mai 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor! E clar ca kk moale si plin de mucozitati a fost de la vaccin...acum a trecut a revenit la normal dar alta boacana...nu mai vrem papa! S-a trezit el frumos pe la 7,30 dar abia daca a supt 30 ml lapte...cu inima in dinti l-am pus in patut. Pe la 10 s-a trezit domnisorul meu dar aceeasi poveste, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam masa de ora 14. Acum se maraie ca nu-l baga nimeni in seama! Voi cat mai stati cu bebeii pe afara? Abia daca reusesc sa-l mai scot 2-3 ore! Vad ca Toto al Korinei are 8 kg...la mai mult Kori, al meu are doar 7,200...oare e destul? Ai vostri cum mai stau la capitolul asta! Fetelor voi intrati pe chat la miezul noptii ora Ro.? Daca e asa o sa incerc si eu sa intru! Va pup ca am circoteca cu cel mic! Se cere afara vorba lui Parpalak!

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ma da precoci copii astia ai vostri care se cer afara deja :)))Lasa ca va vad eu cand or incepe sa ceara masini...si alte alea. Alycia si mancatul mai putin tot de la vaccin se poate trage sau e puiul in perioada de stagnare. Stai linistita ca isi revine el. Si cu kg e in regula nu te mai agita.
Korinna eu dupa o noapte de asta nedormita abia mai pot sa gandesc coerent da sa fac si lectii...fetelor zau ca va felicit pentru cum reusiti.

Mergi la inceput

Fetelor ori eu sunt obsedata ori astuia i se vede un dinte jos. Ma chiorasc de 10 minute si nu ma pot hotara daca mi se pare sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna, fetelor! N-am mai vorbit de 2 zile...M-am luat cu una, cu alta...Mi s-a spus si mie ca odihna este ultra-necesara pentru fabricuta de laptic...Nu cred insa ca e o regula...Cred ca tine mult de organismul fiecarei femei...Daca e sa ai, ai, daca e sa n-ai, n-ai...Eu ar fi trebuit sa raman fara lapte din prima luna, la ce oboseala am indurat...Sau, hai, dintr-a doua...ca Emma, saraca, la ce colici a avut...si, mami, saraca, la cat o tinea in brate pana la 3 noaptea si se plimba cu ea prin casa...Si ochii i se lipeau de somn...Si Emma urla... De-abia se potoleau colicile si Emma si cu mami adormeau, epuizate,cand...dupa asa de putin timp...iar urlete! De data asta de foame, iar mami daca apuca sa doarma 3 ore pe noapte era fericita! Nu exagerez, fetelor! Prima luna a fost criminala! Ziua nu mai apucam sa dorm, caci trebuia sa mai fac una, alta prin casa...Iar daca inchideam si eu un ochi, legea lui Murphy facea ca atunci sa se puna Emma pe urlat!! Eram fantoma ambulanta!! Si totusi am avut lapte! Mult! La 2 zile schimbam cearsaful, caci era plin de lapte...Imi curgea ca la robinet! Si a doua luna a fost grea, nu ca prima, insa tot nu dormeam ca lumea...Adica in loc de 3 ore dormeam 4 sau, in cel mai fericit caz, 5!!! Uneori chiar 6!!!Va dati seama ca atunci ma simteam super-fresh! De mancat insa am mancat...Chiar prea mult...Probabil asta o fi compensat lipsa somnului...
Acum dorm in medie 7-8 ore pe noapte...Insa asa as dormi 12!!...Lapte am, ma gandesc ca am avut nororc...Nici nu mi-am pus problema ca nu o sa am, sau cum o fi sa n-am...Noaptea inca da p'afara! Asta daca nu se scoala Emma sa pape! Ziua am sanii mai moi, intr-adevar, nu mai e ca pe timpuri...Nu mai imi tasneste laptele din ei, asa, din senin, ca in primele 2 luni...Emma papa mult ziua.
Ma gandesc sa incerc sa-i bag si eu cereale...Pana acum nu i-am dat decat putin suc de fructe... Fetelor, care ati incercat cerealele Hero? Opt cereale...Am inteles ca au si lapte incorporat si ca sunt primite foarte bine...Pe 13 implinim 5 luni, iar mami vrea sa inceapa si ea diversificarea...Oricum, laptele ramana baza...Insa sunt tare nehotarata cu ce sa incep...Aud pareri si pareri...Ma gandeam sa incep cu piure de fructe sau cereale...
Va pup! Aaaa! Ce ziceti, ne intalnim pe 12?

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Aalina, !!!

_ella

Mergi la inceput

Nu va bucurati inca mai ci mai bine explicati-mi ca la prosti ce tre sa vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

auziti... voi cand mai aveti grija de bebelusi? ca vad ca numa' pe forum stati si umpleti pagini intregi ca n-am timp sa citesc...

pt dintisor: pune destu' si vezi de-i tare locul, si zîmtzat ca un fierastrau... atunci sigur e dinte.

io pe messenger-s ochisor.

io-am gätat productia de lapte :( asta e... am inchis pravalia. Dar nici diversificarea n-am inceput-o. Vedem ce zice azi tanti doctor ca avem vizita. Plus vaccin... la amandoua fetele. AOLEU!!!

Bisous,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eu am folosit cereale Hero la baietelul mai mare.Le-a primit foarte bine.Acum am luat cereale Bebelac,pt ca foloseam laptele praf bebelac.
Insa nu sunt deloc dulci cerealele de la Bebelac.Am de gand sa incerc si cereale Nestle,ca am auzit ca-s dulci.
Daca nu o sa incerc si am sa-i dau iara si la Toto tot Hero.
Al meu baloseste tare de tot I-or iesi dintii?Lui Mihai cel mare i-a iesit la 4 luni..asa ca nu m-as mira
Ubitelor....vedeti ca treaba merje mai iute cu messengerul?Multam ca m-ati bagat la adresele voastre.
Eu nu am mai dat lapte de la tatica de la 2 luni.
AAaaaa..am uitat sa va spun..ca iar mi-a recoltat puroi operatia de apendicita si iar am pus aloe si a spart.Acum am o gaura in burta de vreo 2 cm adancime si de un diametru cam de jumate de cm.Ce a iesit de acolo nu va mai spun...Oare de ce mi-a copt iarasi operatia la atata timp de la nastere????

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Aalina, daca e dinte se simte cand pui degetul.
Elena a adormit papand supica cu biberonul. Nu-i prea place, dar ii era foame.
yahoo id:adrianacalin

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Dori: hai dintisoru, hai dintisoru!!!!

oLo, pai unii dintre noi n-au decit cite unul, nu doi, ca altii dintre noi :) Si ala unul mai si doarme din cind in cind..

ange, uite-asa face: uuuuuuuaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu.. :))) Si nu mai vrea nici pe burtica nici in fundulet nici in leagan nicaieri... Parca-i o bagheta magica aia cu iesitul afara..

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput