Bebelusi de mai 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

hai fetele, care mai veniti pe chat, sa nu fim numai citeva cu ochii ca melcii.. :))

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hai ca va scriu si eu cateva cuvinte inainte de dodo(somn)
astazi am avut o zi naspa de tot.Robi are bubite pe tot corpul.parca ca astazi nu a fost niciodata la dracu daca eu stiu ce sa mai fac!!!
toata ziua a fost agitat si plangacios...acum s-a calmat.doarme ca un ingeras dar e deja 21,00.Sper ca maine sa fie mai bine...
Tot astazi am fost si la cantar.Avem 6,680kg.Nu e mult dar nici de ignorat!
De cateva zile i-am schimbat marca de lapte.Acum bem similac cu fier.Am decis ca asta sa fie ultima schimbare cu laptele.Se pare ca nu laptele-i de vina.Peste cateva zile incep diversificarea.I-am luat cereale cu orez de la nestle si cu orz de la milupa.Sper sa-i placa si Doamne ajuta sa nu deranjam dermatita daca incepem diversificarea.
Va las,va pupa fata.Luni am primul partial la psihologie.Ma pun pe citit ca e groasa treaba.Sa-mi tineti pumnii.

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

la ce ora intrati pe chat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

ange, las' ca trece ea dermatita aia, ce-i dupa ea?
Azi am intrat la circa miezul noptii ora Romaniei (eu).

dana d, intrebai mai inainte daca ne ajuta si taticii. La noi nu e propriu zis ajutor, ca asa faceam si inainte, cu rindul, si la spalat (mai mult eu) si la gatit (mai mult tati) si la curatenie, dar acum mai multe face tati, ca eu nu mai apuc. Mai fac asa, cind ma simt mai bine si vreau sa ma dau mare si tare.. Eu tare ma mir de voi fetelor, care aveti lapte, cum nu va resimtiti in toate cele de la atita produs.. Sa va tina Dumnezeu sanatoase!

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Mai copii, mai sa va zic cum ne-a fost noua programul asta noapte. Aseara la 21.30 a mancat 200 ml lapte cu cereale si inca 40 lapte simplu si a adormit. Pe la 3 s-a trezit dar nu cu sunetele de foame pe care le are de obicei ci doar ca sa vad eu ca el admira peisajul. Si l-am lasat sa il admire pana la 4 cand era clar ca suzeta nu ii mai foloseste. A mancat 170 ml lapte si somn pana la 6 cand era la datorie. Acum vreau sa ii dau masa de fructe la 9 si uite asa ajungem si noi la 5 mese. Ce bine daca si-ar tine programul asta. Eu incep sa cred ca ei se trezesc si din obisnuinta. Asa facea si cu masa de la 23. Chiar daca nu i-am mai dat o perioada tot se trezea macar sa vada ce fac :)

Korinna cat mai putina febra.
Ramona sa vezi cu ce viteza isi trage tot ce are in picioruse ca sa le poata baga in gurita :))
Dana eu ii dau la masa de fructe si suculetul si abia mai tarziu daca ii mai trebuie ii dau laptic. Dar nu intotdeauna vrea si lapte si pediatra mi-a spus ca e ok, inseamna ca ii ajunge. Iar la masa cu piureut de legume ii fac laptele cu zeama de la supica, ca asa chioara nu prea o vrea. Si seara la culcare ii dau cereale. In rest la 18 si dimineata bea numai laptic. Si noaptea cand se trezeste desi tare as vrea sa nu se mai trezeasca pentru laptele ala. Am incercat sa il amagesc cu ceai sau cu suzeta da nu tine decat sa mai aman un pic masa. Ca de trebuit tot ii trebuie.
Eu acum ii dau branzica cu mar si para. Deocamdata nu ii bag alte fructe. Si i-am mai dat borcanele dar le mai las pentru la iarna cand nu o sa gasesc fructe proaspete.
Carnita de pui mie doctorita mi-a spus ca pot sa ii dau dupa 5 luni da o sa mai astept un picut. Acum cu plecarea asta nu vreau sa ii schimb nimic in alimentatie ca sa nu pateasca ceva.
Fetelor cum puteti sa va descurcati si cu lectii? Si cand mai aveti timp si de tv? Ca eu sunt numai pe forum :))
Lumy si Dorian si din cate am vazut si Paul au mancat mai putin dupa vaccin vreo doua zile.
Adita am citit pe undeva de pete si cica sunt unele care intradevar trec. Da ce si cum zau ca nu stiu. Sper sa ii treaca Elenei.
Ange spor la invatat si sanatate lui Robi.
Fetelor pai la ora la care intrati voi pe chat eu dorm zdravan :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Azi noapte am stat pe internet pana la 4 dimineata.Am copiat un antivirus care parca nu se mai termina, dar si cand l-am pus in functiune, mama, mama. Aveam calculatorul plin de virusi. Mai bine zis un singur virus, dar intins peste tot.M-am bucurat ca in timpul asta am stat pe chat si am mai vorbit cu cateva mamici de mai.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Adita vreau si eu programul de antivirusi! Te rog frumos!!
Pina vine sotul din voiaj va trebui sa ma lupt si eu virusii asstia !
Multam!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna fetelor, cum ati dormit cele care ati dormit? Eu nu prea am simtit ca dorm, pur si simplu am pus capul pe perna, apoi am auzit-o pe Ilinca scancind, am prestat, apoi am auzit ceasul lui Alexa sunanda, am atipit iar pana m-a sculat sa o pieptan ( cred ca o sa o tund), apoi au plecat, tati si cu fata, si am mai pus capul jos o ora, bineinteles dupa ce am prestat iar laptic in botic mic si nesatul.
Parpalak si Adita, imi cer scuze ca am parasit sedinta asa fara sa-mi iau ramas bun, dar m-a deconectat si am incercat e de cateva ori sa mai intru sa va spun macar "la revedere" dar nu puteam sa ma mai conectez si modemul tiua asa tare ca credeam ca se scoala tati suparat ca mai sunt inca la calculator la 3 noaptea. Asa ca am renuntat si am aterizat direct in pat.
Adita, stai linistita cu petele alea, si Alexa a avut intre sprancene si pe pleoape, cica de la pozitia presata in uter. Se intampla mai ales la copii mai mari si trece cam pana la un an. La Alexa se mai vedea si mai tarziu cand plangea si se inrosea putin. Deci a stat cu funduletul infipta in coastele tale, Alexa a stat cu fruntea in oasele bazinului. Nu are nici o legatura cu nasterea, noi am nascut prin cezariana. Ilincuta nu a avut nici o pata, acum ia iesit o alunita pe fundulet, o sa fie chic cand o sa poarte tanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

am apasat din greseala trimite, si am trimis si cu greseli.
Lumy, ce mai face Francesca, mai are febra?
Mai, eu m-am devirusat de virusul ala Ms Blast, dar tot ma anunta antivirusul "Virus alert" ca cica mai am virusul, dar nu se mai manifesta, cumnatul mei zice ca nu-l mai am, dar ce bate campii si antivirusul asta?
Parpalak, tu stii cum se transforma un Cd in MP3? Ca am eu "Cutiuta muzicala 3". hai ca timpul meu s-a terminat, tre ca plec sa o iau pe Alexa de la scoala dar mai intai sa-i dau iar papa Ilincutei, sa o imbrac...si la 1 tre sa fiu la scoala.
Pa, pupici, si sa ne mai intalnim pe chat ca tare mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Ce-mi pare rau ca nu v-am prins aseara pe chat! Eu m-am tot invirtit dar nu v-am vazut! Ramine pe alta data!

Dana Francesca e bine ...Numai are febra , are scaun normal ..Si-a revenit! O sa fie o enigma pentru mine ziua de ieri mai ales ca a papat numai sin fara nici o lingurita de suculet macar!!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput