Mamici ian-feb 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

adriana e deja acasa!speram sa ni se alature cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

'Neata, dragi burtici!

Am tras cu ochiulpe la "vecini" si m-am gandit ca va intereseaza:
Extras din Adevarul de azi:
"Indemnizatia pentru mame, 85 la suta din salariul mediu brut

Camera Deputatilor a adoptat, ieri, ordonanta de urgenta prin care se plafoneaza indemnizatia pentru cresterea copiilor de pana la 2 ani la doar 85 la suta din salariul mediu brut pe economie. Astfel, incepand cu 1 ianuarie 2004, indemnizatia va fi de circa 6,2 milioane lei, a precizat deputata PSD Smaranda Dobrescu, presedinta Comisiei de munca din Camera Deputatilor. Deputata PNL Mona Musca a afirmat insa ca acest act legislativ este de sorginte comunista, intrucat afecteaza clasa de mijloc a societatii, si a anuntat ca PD si PNL vor protesta, prin initierea unei motiuni simple. Guvernul a respins, ieri, propunerea PD si PNL de a se reveni la vechiul sistem de calcul al indemnizatiei, care, initial, reprezenta 85 la suta din salariul parintelui care intra in concediu de crestere a copilului. Executivul a explicat ca aceasta indemnizatie "reprezinta o prestatie noncontributiva si, de aceea, se aloca in cuantum fix".

Dragele mele, si eu am arsuri, in general dc. mananc normal, mai nou mananc cate putin dar mai des, de fapt asha si e bine, in aceasta perioada.
Pentru cele care au contractii (ma numar si eu) si iau utrogestan, am citit cum ca progesteronul contribuie la "lenevirea" stomacului, pt. a lasa ragaz copilului sa "extraga" prin placenta, nutrientii de care are nevoie. La asta se ma adauga pozitia schimbata a stomacului, adica inghesurirea lui in sus, etc...Acum nu stiu cat de adevarat este cu cresterea parului copilului, probabil exista si aici o legatura!
Asha ca m-am invatat minte si in loc sa mananc doua sandwichuri odata, le mananc pe rand, la un interval de 2-3 ore! (la 10 am, la 13, etc)

Intr-un fel mi-ati dat motive de ingrijorare, mie mi se intareste burtica mereu, mai ales cand stau in picioare sau merg, si eu sunt sub tratament (Utrogestan - 2/zi, no-spa si scobutil la nevoie, acum...la inceput am luat 2/zi din fiecare), insa merg la serviciu.
Nu am alte simptome, sper sa nu fie problema cu colul! Abia astept sa ajung la medic (cam peste doua sapatamni)

Va pupicesc si va astept!
RA (sapt. 24)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare !
M-am intors acasa .
O sa va povestesc azi experienta mea la spital! Acum trebuie sa ma intind.
Va pupic si ma bucur mult de tot ca ne-am regasit.
Mu tumesc pentru gandurile voastre bune si va doresc multa sanatate tuturor.
adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

'Neata burticutzelor,
Am si eu 2 intrebari:1) ce simptome ai cind e colul deschis? Simti tu ceva fizic, sau numai medicul iti spune dupa ce te consulta, daca e ceva in neregula?
2)Mi se intareste burta, dar miscarile care le simt sunt aceleasi cu cele obisnuite ale bebicului. Acestea pot fi definite ca virgula contractii?
Misuca-23 sapt
ps.Pentru fetele ce acuza arsuri la stomac. Mincati o banana si trec instantaneu...e verificata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Dragi burticute,
din cate vad foarte multe sunt cu contractii, sper din tot sufletul sa va reveniti si sa puteti duce la bun sfarsit sarcina.
Ariana ma bucur mult ca te-ai intors acasa din spital si ca esti mai bine.Cu spitalul asta e trebuie sa suportam orice , merita sa facem un efort pt. puiutii nostri.
Georgy draguto te rog sa asculti sfatul medicului si sa faci cat mai putin efort.Lasa calculatorul si fuga, fuga in patut la caldurica.
Corina ieri am citit in graba mesajul tau si cred ca am inteles gresit ce m-ai intrebat in legatura cu medicul la care merg, merg la dr MICU ROMEO la Gine I . Tu unde mergi la Provita?Eu azi la 5 o sa fiu in Zorilor daca vii si tu poate ne intalnim acolo.
Nici noi nu prea am dormit azi noapte tot din cauza durerilor (arsurilor)la stomac. Oare asta sa fie perioada in care creste parutul?

O zi minunata si bb sanatosi

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Cris, eu nu cred ca voi ajunge azi la 5,(azi incepe scoala la studenti, avem deschiderea noului an si voi fi obosita) dar ne mai intelegem si poate ne intalnim data viitoare: sa-mi spui cum a fost azi!!!!

Va doresc la toate burticutele o zi SUPER!

Corina si bb Bogdan de 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dragi burticute,
Dupa cate vad, astazi ati fost foarte harnicute. Eu abia acum am apucat sa va scriu din cauza treburilor de la serviciu.
Cred ca ma pandeste o raceala fiindca am cam stranutat astazi. Abia astept sa ajung acasa ca sa dau in ea cu niscai ceai de lamaie, astfel incat sa nu-si poata face de cap.
In rest, zbenguieli de ici colo in burtica mea si se pare ca bebe are predilectie ptr ore foarte matinale, asa ca ma trezeste pe la 5-6.
Adriana, bine ai revenit si stai cumintica!!!!
In ceea ce priveste contractiile, eu am postat azi un subiect despre cele care se numesc Braxton-Hicks, dar nu am avut prea mare succes in a primi informatii. Oricum, daca va intereseaza si stiti engleza, dati o cautare pe Google ca o sa gasiti foarte multe informatii, eu am nimerit chiar si pe un forum de gravidute din SUA.

Va pupicesc,

Andra- 23 de spatamani (azi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Fetelor, eu am avut vreo 2 saptamini arsuri ca nu mai stiam ce sa fac. Si am inceput sa maninc multe mere. Ei bine, nu mai am arsuri.

Pupicei.

Diana si bebelushul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara burticutzelor
Am lipsit cateva zile si vad ca ati fost foarte harnicute.Adriana bine ai revenit.
Arsurile ma omoara omoara si pe mine,in rest bebita mea nu prea ma lasa sa dorm e foarte activa.Pupicei la toate burticutele

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Diana eu am inercat cu mere si na avut efect nu mai stiu ce sa mai incerc.

anita

Mergi la inceput