Mamici ian-feb 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana Co. spune:
Chiar Cris de unde ai cumparat patutul pt ca si pe noi asa ceva ne intereseaza si in plus pretul e super bun, chiar m-am uitat azi pe bebelusultau.ro si cand am vazut preturile m-am speriat.......
Pupici la burtici,
Ioana si bb 21 saptamani
Ioana Co. spune:
Scuze Cristina tocmai am vazut ca ai raspuns. O sa merg si eu pe acolo si o sa va scriu ca am gasit.
Pupici la burtici,
Ioana si bb
Coryydo spune:
Cris, multumesc pt. raspuns. Voi trece si eu prin P-ta Marasti, mai ales ca stau prin zona. de sapt viitoare vreau sa vin si eu la cursuri! Stabilim si ne intalnim!
-ici pe burtici!
Corina si bb Bogdan de 22 sapt si 4 zile.
Crisnemes spune:
Ok. Corina eu merg luni oricum si mi-ar face placere sa ne intalnim.
Vede-ti ca in P-ta Marasti sunt mai multe magazine cu lucrusoare , acolo era singurul loc unde am gasit la pretul ala. In rest erau la 3.500.000 lei
O zi minunata
Cris
ad_risnov spune:
Dragelor,
Abia acum am reusit sa intru pe forum pt. ca m-au terorizat niste pene de curent . Sper sa nu-mi dispara mesajul.
Haideti, ca s-au deschis o multime de subiecte interesante!
Andra si pt. mine e o dilema unde tin copilutul: in camera noastra sau la el in camera? Cred insa ca cel mai sanatos pt. bb este sa aiba camera lui, unde isi are toate lucrusoarele, unde e patutul lui. In plus un baby phone poate ajuta f. mult. Si eu m-am gandit la o canapea sau un pat de o persoana (care va ramane pt. el cand va creste) in camera lui pt. a putea sta sa-l alaptez si chiar pt. a dormi eu la nevoie. Accept ideea de a sta cu el cel mult 4 luni, dupa care sigur va putea dormi singurel, cu supraveghere fonica (am o prietena care a facut chestia asta si ii este f. bine copilului si parintilor).
Cat priveste patutul noi nu ne-am hotarat inca. Cred ca ambele variante au si avantaje si dezavantaje. Stiu ca se gasesc f. multe firme pt. bebelusi in Prisma. Cel putin la Baby Expo asa le-am auzit pe majoritatea ca au standuri in Prisma. Cred ca o sa dam intr-o sambata o tura sa ne clatim ochii si poate ne si decidem.
Ne-am hotarat sa incepem sa cumparam incet lucrusoarele lui bb pt. a nu ne aglomera in ianuarie cu toate. Deja eu am primit de ziua mea cateva bebelusenii.
Fetelor, ce este PROVITA? Unde se gaseste si ce se face acolo? Cele care ati fost poate ne dati mai multe detalii. Eu nu stiu daca acum, din cauza contractiilor am voie, dar ma intereseaza pt. viitor.
In rest noi doi suntem bine, ne odihnim, vorbim. Rares este din ce in ce mai vioi si ma distreaza la culme cum salta in toate partile . N-am ajuns insa sa ma trezesc noaptea din cauza lui.
Draga Crisnemes, are Andruska un subiect despre carcei deschis deja. Poate il cauti si vezi ce scriu alte gravidute acolo. Eu am patit-o doar o sg. data, dar mi se intampla rar si inainte de a ramane graviduta.
Va urez tuturor un week-end placut, sa va odihniti mult si sa ne intalnim sanatoase luni la taclale .
Pupici pe burtici .
Adrianain 22 de saptamani
Crisnemes spune:
Draga Adriana PROVITA MAMA SI COPILUL este o clinica in CLUJ (nu stiu daca in alte localitati ii spune asa sau daca este asa ceva) daca pot sa-i spun asa unde se intalnresc si se fac exercitii pentru inatrirea musculaturii in vederea ducerii cu bine la capăt a sarcinii si pentru a trece mai usor peste travaliu. Se fac si cursuri care te invata cum sa te descurci cu bb-ica dupa ce ajungi acasa din maternitate si tot ce trebuie sa stii despre un nou nascut.
"Gimnastica" care se face este foarte usoara si nu e ca la aerobic.
Eu cred ca pentru inceput o sa pun patutul cu noi in dormitor si abia dupa 3-4 luni o sa-i pregatesc camera lui. Eu cred ca asa i-mi va fi mai usor.
Cris
Ioana Co. spune:
Astazi mergem mai repede spre casuca ca e WEEK END!!!!!!!!!!!
Chiar ma gandeam Cristina si Corina ca mi-ar placea sa va insotesc la PROVITA, dar ar trebui cred mai intai sa ii cer permisiunea d-rei dr....nu prea am voie sa fac efort.....dar daca tu Cristina zici ca nu e cine stie ce efort.....poate???.........chiar mi-ar face placere. Marti o sa merg la control si va anunt.
Toate cele bune si un week-end minunat, la Cluj e o vreme superba de toamna.......numai buna de o plimbarica.......
Pupici,
Ioana si bb
ad_risnov spune:
Multumesc, Cristina!
Ar fi o idee sa vin pana la cluj o data pe saptamana pt. gimnastica .
Adevarul este ca pretul dat de tine este minuscul pe langa scorurile din Bucuresti .
Si pe la noi este o toamna frumoasa, frumoasa! Imi aduce aminte de inceputul faculatatii, of . Ce pofta imi este!
Pupici pe burtici!
Adriana in 22 de saptamani
georgy spune:
Dragele mele,
E asa de frumos sa discutam despre BB-ii nostrii! Parca trece timpul mai repede, nu? Noi, vrem sa va spunem week-end placut, sa fiti cuminti si sanatoase si multi, multi, multi puici BB-ilor!!!
Pupici,
Georgy (26 saptamani)
TatianaG spune:
Buna seara Burticutzelor!
Ma alatur voua acum, dar va urmaresc de vreo trei saptamani iar sfaturile voastre sunt de mare folos.
Eu una n-am avut probleme deosebite de-a lungul sarcinii. O luna jumate am avut varsaturi in fiecare seara, asa ca masa de seara o mancam degeaba (ajung acasa pe la ora 18-19 si la aceasta ora servesc si pranzul si cina). Atunci am luat zece zile Prenatal la recomandarea medicului de familie. Pe langa Prenatal, am mai luat acid folic, iar in prezent iau iodura de potasiu, doua pe saptamana.
In rest ma simt bine, ma bucur ca n-am luat prea mult in greutate - 5 kg si am ajuns la 60kg - dar si pe acestea le simt destul de rau. Am inceput sa obosesc in mers.
Suntem in saptamana 22 mai exact s. 21 si 3 zile, bebele meu se misca foarte vioi in diferite perioade ale zilei - dimineata, un pic, la pranz mai mult (cand mamica e cam ocupata si nu-i poate da atentia pe care si-ar dori, si seara, cand imi place cel mai mult, doarece il pot mangaia, ii pot vorbi si-mi pot urmari burtica miscandu-se. Cateodata miscarile sint la suprafata, alteori sunt spre interior si mai nimereste si "puncte sensibile". Noaptea inca nu ma trezeste, in schimb ma trezesc singura pe la ora 4 si nu mai pot dormi. Dr-ta de familie mi-a zis sa fac bine si sa dorm pentru ca la ora 4 se va trezi si bebe-ul. Si mi-a recomandat sa ma culc cat mai devreme - pe la ora 20-21.
Inca nu stim daca e baietel sau fetita, dar saptamana viitoare mergem la ecograf si sper sa putem afla. Doctorita mea este d-ra Fulga Florescu si o sa nasc la Stanca - pentru fetele din Cluj.
Am avut parte de o intamplare ciudata. Pe cand eram in luna a doua, am intalnit o doamna (atunci o cunoscusem) care mi-a zis fara sa fi stiut ca sunt gravida "tu o sa nasti un baiat!". Vorbele ei mi s-au parut socante, mai ales ca atunci nici nu constientizam bine ca o sa am un bebe. Pentru mine nu conteaza ce este, important e sa fie sanatos.
Si pe mine ma intereseaza cursurile pentru mamici - citind de Provita, voi trece si eu pe acolo sa vad cum este. Am auzit ca aceste cursuri te ajuta foarte mult, atat pentru nastere, cat si pentru ingrijirea bebe-ului.
Va doresc o seara placuta si un sfarsit de saptamana odihnitor!
Va pupam, Tatiana si bb