Durere reumatica

Durere reumatica | Autor: mirelam

Link direct la acest mesaj

Stie careva dintre voi vreun remediu pentru o durere (junghi) care nu mai cedeaza de vreo luna de zile?
Este vorba de tatal meu care are un junghi atat de pacatos la omoplatul stang de nici nu poate dormi noaptea. I-a Piafen si-l mai lasa un pic dar apoi durerea revine.
A incercat mama mea sa-i puna foi de varza, l-a uns cu diferite unguente de prin farmacii dar degeaba.

(5 ani si 6 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Mama mea a avut o problema de genul asta si a rezolvat cu Boicil. Este un unguent nu prea scump. Trebuie frectionat cu niste spirt inainte si apoi uns locul respectiv cu Boicil.
Sper sa il ajute! Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Daca este sigur ca "junghiul" nu are legatura cu inima sau cu plaminii, atunci problema tatalui tau este ca nu a folosit nici un antiinflamator, deci cum sa-i treaca?!?
Asadar, da-i sa ia Nurofen pe gura, cite 2-3 pe zi, numai dupa masa sau cu Dicarbocalm inainte si fa-i masaj local, ushor, cu unguent cu Diclofenac. Si asa, s-ar putea sa dureze vreo 2 sapt. pina sa-i treaca...
Multa sanatate!

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Multumesc mult de raspunsuri.
Intradevar antiinflamator nu a luat.
Siminaf
E posibil sa fie de la inima acest junghi atat de sacaitor si dureros? Chiar sa nu-i treaca de aproape 3 saptamani?
Si inca ceva. Mi-a spus mama la tefelon ca acum il cam doare si mana stanga, spre cot.

(5 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mai bine mergeti la spital sa va lamuriti!!!
Altfel, eu stiam ca aspirina face minuni la reumatism.. (inghitita..)

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu zic sa il duci mai intai la cardiolog... si pe urma da-i antiinflamatoriile. Durerile astea pe stanga (si mai ales daca i-a luat si mana in jos) la barbati trecuti de 40 de ani sunt niste semne clare. Daca a mai si fumat la viata lui, mergeti repede pana nu va face vreo surpriza, Doamne fereste.
Sanatate multa,
Mamamariana

Mergi la inceput