despre forum
Am o rugaminte la forumiste,
mamici,
burtici,
viitoare,
doritoare,etc
S-ar putea ca atunci cand
postati un subiect nou
sa precizati inca din titlu
despre natura subiectului?
sau macar un indiciu, ceva...
curiozitatea feminina din mine
face ca timpul meu pretios
sa se iroseasca
si in loc sa dau raspunsuri utile
acolo unde trebuie,
pierd vremea citind subiecte
la care nu pot da raspuns, sau nu pot ajuta cu nimic.
Cred ca asta este o problema
care nu ma priveste numai pe mine...
Va multumesc,
Irina si Sofia cea jucausa
Raspunsuri
ruxij spune:
Ei, da, ai dreptate tu... Dar nu avem si noi mereu inspiratzie. Cred ca fiecare pune un titlu atat de bun cat il duce si pe el/ea capul. Eu sunt cam un dezastru in domeniul asta de regula, imi recunosc greseala, am mari probleme cu acest titlu si de regula nu prea da indicii. Imi fac autocritica si imi iau angajamentul sa imi imbunatatzesc partea asta.... si dupa aia tot cum vreau eu fac...:-) Glumeam.. E o observatie buna.
Numai bine!
ruxij
Otilia spune:
DESPRE CAUTARE
Haideti sa va spun cum puteti cauta cu google aici pe site.
Aveti doua posibilitati:
1. Instalati Google Toolbar (la barre d'outils Google) pe calculatorul vostru, astfel aveti acces la "cautare" in orice moment doriti, doar apasind butonul "cautare web" sau "cautare site". Cind sunteti pe DC si vreti sa cautati ceva tot pe DC, apasati "cautare site".
2. Nu instalati Google Toolbar, dar mergeti pe www.google.com (sau .fr etc.) si cautati:
site:www.desprecopii.com + cuvintul cheie
(daca este o expresie puneti "")
Succes! 
Otilia&LaAdelita
adda spune:
Smart move, Otilia!
Chiar la cautare cu google pe forum, nu m-am gandit...si cateodata imi crapa maseaua sa gasesc nu-stiu-ce chestie si n-am cum ![]()
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
ralucami spune:
Irina asta nu e doar rugamintea ta ci si a moderatorilor(si nu numai). Dar asa cum spunea si Ruxij:cand ai pana de inspiratie, chef,timp sau mai-stiu-eu-ce, pui un titlu care tie ti se pare destul de sugestiv in timp ce pe altcineva "il baga in ceatza" si pana nu il "deschide" nu intzelege ce vrea sa spuna autorul. Dar cum raspunsurile nu sunt cotate cu norma zilnica, eu sunt multumita si asa si prefer sa imi pierd timpul meu pretios oricand se poate, pe acest site![]()
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Otilia spune:
quote:
Originally posted by adda
Smart move, Otilia!Chiar la cautare cu google pe forum, nu m-am gandit...si cateodata imi crapa maseaua sa gasesc nu-stiu-ce chestie si n-am cum

...si daca vreti sa cautati ceva NUMAI pe forum, nu in tot site-ul, printre cuvintele cheie adaugati si cuvintul magic... forum.

Otilia&LaAdelita
ancadm spune:
Otilia multumesc!
Am incercat sa caut cite una-alta pe site in ultimele saptamani si se pare ca e dezactivata cautarea...Minunata ideea ta!
Anca
liliana csaki spune:
E buna ideea dar e si mai bine ca exista forumul, eu de cand l-am descoperit ma instalez seara in fata calculatorului si din cauza voastra!!!!!!!!sic, ma prinde 2-3 si uneori chiar 4 dimineata.
pupici tuturor