cum sa procedez?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Ruxi, o sugestie...creeaza un subiect pe forum pentru mamicile din California..cine stie? e comunitate mare de romanoi acolo..daca mi-ai spune mai exact unde stai as putea sa intreb si eu cativa prieteni...pupici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

asculta ti instinctele materne.. fa ce crezi ca este mai bine pentru copilul tau, indiferent de ce crede soacra

noi, mamele vom simti intotdeauna ce este mai bun pentru puiuti.. si in plus motivele tale sint perfect intemeiate, cred ca a ta soacra este egoista si incearca sa traga spuza pe turta ei...

pupici grasuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Ruxi,

si eu sint de pärere sä-l tii pe bäietel lingä tine...numai ideea sä-l stii asa de departe de tine, mä infioarä!!!...chiar dacä este la mama ta...partea cu soacra o exclud din start ( si in cazul ästa, sotul ar trebui sä fie de partea ta ).
Fä tot posibilul sä gäsesti o "mamä" pt perioada cit esti tu la servici, pinä i se expirä viza soacrei tale!!!...mai ai ceva timp.
Pe aici sint astfel de "mame", controlate de stat, in ordine, unde ai putea sä-l duci pe micut pinä vii tu, sau sotul acasä. Si nu costä cine stie ce!!!...poti chiar sä-i lasi tu mincarea preferatä, cind il duci si asa nu mai are costuri suplimentare. Aceste femei sint si ele mame, in procent de 95%, asa cä se pricep la toate.
O solutie briliantä ai avut-o chiar tu!!!...asta este chiar ieftinä, deci, idealä in situatia voasträ!!!
Este in fond un schimb de servicii, deci, nu trebuie sä plätesti nimic, ba chiar poti primi si ceva bani, dacä tipa are 2 copii!!! Eu zic sä pui anunturi cu text si nr. de telefon ( il scrii de mai multe ori si tai fisii, pe care se aflä nr. täu de telefon, in asa fel incit fiecare sä poatä citi textul si sä-si rupä o fisie cu nr. täu de telefon ) in jurul casei tale. Eventual, poti sä lasi anuntul si la dr. de copii unde te duci tu cu äla mic( poate chiar ea te poate ajuta cu o mämicä idealä ), sau in magazine ( la intrare, sau pe tabla unde se pun anunturi ), sau in locuri care sint vizitate de mämici cu copii de o virstä respectivä ( cum crezi tu ): parcuri de joacä, sau ce existä in apropierea locuintei tale.
Iti spun sigur, cä asta este cea mai bunä solutie si vä va face fericiti si multumiti pe toti ( inclusiv restul familionului )

Pupici de la Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Fetelor, sunteti niste dragute, sunt sigura ca daca am sta prin apropiere unele de altele ar fi frumos si ne-am ajuta intre noi.
Garo, esti o dulce, mai-mai ca imi vine sa ma mut la U.C. San Diego :-)
Laura, iti multumesc, eu sunt f. bine "ancorata" in comunitatea romaneasca de aici. Problema este ca eu locuiesc in Davis, care este un orasel universitar cu 50.000 locuitori si majoriatatea romanilor sunt in Sacaramento, care este in apropiere. Pe astia din Davis ii numeri pe degete si nu e nimeni disponibil, nu tu mamica cu copil, nu tu nimic. Casele in Davis sunt extrem de scumpe si bietii romani nu sunt chiar asa bogati. Care sunt mai bogati oricum nu m-ar baga pe mine in seama, asa ca e un cerc vicios. Chiar si daca as gasi pe cineva in Sacramento, nu e o solutie practica sa il car pe Bogdan pe highway in fiecare dimineata si in fiecare seara, in orele de "rush". Dar ma rog, poate in disperare de cauza, dar cui i-o conveni sa ajung eu la ei sa il iau pe bogdan dupa ora 6pm si inainte de 7 nu am ajunge acasa. Am nevoie de cineva care sa stea cat de cat in apropiere, sa fie in Davis.
Cami, asa o sa fac, o sa caut o mamica, merci.

Va pup pe toate!

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

draga Ruxij,

banuiesc ca tu cu sotul sunteti amandoi studenti de aceea nu va permiteti sa puneti copilul in day care, dar ar mai putea fi o solutie! depinde in ce stat esti! s-ar putea ca salariile voastre (bursele) sa va faca eligibili pt Head Start (care ofera vouchers pt day care, plus ca ai putea gasi day care mai afordabil prin Starting Point), deasemenea ai putea aplica si pt bonuri de masa si pt asigurare de sanatate (cu acoperire f buna) pt copil gratuita! daca va calificati ca si familie in limitele lor de poverty poate merge si nu mai trebbuie sa-ti trimiti copilasul!

daca nu va calificati puteti face o hartie de separare (nu divort) si aplici ca si mamica singura (eu cred ca noi vom incerca si solutia asta daca va fi nevoie) daca voi va iubiti nu e o problema si hartiile se pot schimba oricand!

daca te pot ajuta cu mai multe informatii, trimite-mi un mesaj privat aici pe forum.

cu drag,

allya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Allya, ti-am trimis un mesaj pe privat, multumesc mult.

ruxij

Mergi la inceput