Cum va luati temperatura?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ariciu, da este cat se poate de normal.
Mel, se pare ca noi avem temperaturi identice, iar inainte sa ma dereglez ovulam exact ca si tine, si imi crestea temp exact in ziua in care spui tu ca iti creste.Sunt curioasa cand imi voi reveni.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Crinuta de la ce te-ai dereglat?

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu spune:

Si eu care credeam ca e temp. constanta pt ca urmez un tratament cu clostilbegyt...m-am linistit!

Mel, crinuta s-a dereglat dupa cum a tot spus, de la ticturi.

spera si nu renunta!

Mergi la inceput

Mie mi se reglase ciclul de l cura de argila - 31 zile fix nici mai devreme nici mai tarziu. Cum am intrerupt-o a inceput sa creasca nr de zile asa ca acum am cand 33 cand 32 cand 31 - sper sa nu mai creasca in continuare

Pupici
Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mel, nu imi vine sa cred.Parca suntem una si aceeasi persoana. Si al mine ciclul era pana acum 1 an de 31 de zile, apoi s-a stabilit la 33, iar dupa ce am facut prostia sa iau tincturi a ajuns foarte rau. In prima luna la 45, a doua la 39, iar azi sunt in a 38-a zi ( a 12-a de temp ridicata) si inca nu a venit, desi am crampe, sanii sunt tare umflati. Banuiesc ca am avut totusi ovulatie, deoarece nu creste altfel temperatura si sa se mentina asa ridicata pt atat de multe zile, insa, sunt doarte suparata ca m-am dereglat.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta dar tu ai fost la doctor? Ai vreo problema anume? Eu astept luna asta sa vad care este treba si daca vin rushii (pe 12) asept sa pleca si ma duc la Poiana sa vad ce parere are

Pupici

Mel

Mergi la inceput