La Revedere!!!!!!

La Revedere!!!!!! | Autor: cristinuca

Link direct la acest mesaj

Am sa imi La Revedere de la toti membrii acestui forum/de la cei care in momentele de fericire si suparare ati fost langa mine, de la cei care m-au incurajat de cand am postat primul mesaj pe acest forum (februarie - 2002),de la prietenele mele - Veronicai, Natty, Florenta..etc.
De la cei care in ultima vreme ma crita, desi nu ma cunosc, de la cei care imi trimit mesaje private in care pe la spate cei drept ma fac "mincinoasa"- (nice try- suna un mesaj),
In fine de la moderatorii acestui forum si de la ADMIN, care au fost altaturi de mine, tineti-o tot asa, ati facut un lucru foarte frumos din acest site/forum - multa bafta in continuare
Mi-ar fi placut sa fim impreuna pe 12 octombrie insa nu se poate........

Va doresc la toti noi veniti, parinti cu bebeii si parintii cu burtici,sa aveti parte numai de bucurii, sanatate.
Va iubesc si aveti grija de voi!!!!!

11 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

De ce iti iei jucariile si pleci? Daca unii te-au suparat, nu in seamna ca toti sunt de vina.S-ar putea sa te manance degetele mai incolo....Mai gandeste-te!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Madalina, cred ca ai inteles gresit ideile noastre..parerile noastre...eu cred ca nu merita sa renunti doar ptr ca unii de aici nu au aceleasi idei cu tine..si ca altii te cred mincinoasa..e treaba lor ce cred..la fel..sunt ideile lor..de care nu ar trebui sa te intereseze...mai gandeste-te..eu am invatat demult sa nu mai iau hotarari la nervi (nu e cazul tau) sau la suparare..merita pretul? eu zic ca nu...

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Asa e, ma aliez si eu celorlalti.... Eu cand am citit "La revedere" am crezut ca pleci in vreo calatorie si ca pe urma revii la noi!

Nu stii ca exista si flori si spini? Trebuie sa invatam sa traim si cu una si cu alta. Hai, considera ca ai calatorit in "Tara supararii vesnice" si ca nu ti-a placut deloc acolo asa ca ia un taxi virtual si vino sa stam la o cafea imaginara, asa intre prieteni!Uite deja cata lume iti face cu mana sa te intorci!

Nu prea ma bag eu in discutii, dar uite ca te simt ranita si iti trimit acest biletel, pe care sper ca il vei citii!

Hai, pun de-o cafea?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Eu nu ti-am raspuns niciodata dar am citit ce ai scris si vreau sa-ti spun ca ari fi pacat sa pleci cum a spus si SAMSARA nu exista florii fara spinii,asa ca mai gandestete eu zic ca ar fi pacat sa nu mai fi cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

madalino,
eu tin sa cred ca suntem oameni maturi aici, nu niste copilasi de 3 ani care se supara si isi iau jucariile si pleaca acasa. de ce sa te superi? aici toti suntem anonimi si avem curajul sa ne dezvaluim multe lucruri intime. mai gindeste-te ca tu pierzi si ai sa te intorci cu coditza intre picioare.
,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Si eu cred ca gresesti amarnic, nu e normal sa reactionezi asa, niciodata n-o sa gasesti numai sustinatori, dealtfel e si firesc, nu putem fi la fel si gandi la fel pentru ca atunci am fi un fel de ...turma.Asadar, mai gandeste-te, incearca sa-i intelegi cumva si pe cei care n-au aceiasi parere cu tine, da-le dreptul la opinie, iar pe cei care(daca)ti-au trimis mesaje obraznice, ignora-i.Oricum noi te asteptam sa iei decizia buna!adica sa ramai cu noi si sa vii pe 12.Ai inteles?Astept un "da, sa traiti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Imi pare rau ca sa ajuns aici,dar suntem oameni,si gresim cu totii,puterea de a ierta sta in noi,iarta,uita si arata celor care te-au facut sa suferi,ca totusi esti o persoana cu suflet si cu o mare putere de a ierta greselile aproapelui tau.
Sper ca esti bine,bb la fel,si lupta-te cat poti tu sa-i ajuti sa treaca cu bine de toate problemele care le intampina cu micutul.
Te pup si mai vorbim,Nati.

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rs-143 spune:

Cristinuca te rog sa nu pleci ...ptr prieteniile tale vechi si bineinteles ptr cei noi asa ca mine ...de ce ne privezi de sansa de a te cunoaste
Te pup si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Imi pare rau ca s-a ajuns aici dar eu cred ca merita sa te gandesti la decizia ta.. Aman-o si poate nu ai sa regreti. Printre toate persoanele care sunt inregistrate aici eu cred ca ai si multi prieteni nu numai oameni care sa te jicneasca sa te raneasca si sa nu te inteleaga. As vrea sa cred ca te mai gandesti si ca in final decizia va fi aceea de a ramane o membra a familiei Despre Copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Madalina draga, nu cred ca ar trebui sa ne parasesti. Stai si gandestete bine.

Mergi la inceput