Ce sa fac?
Raspunsuri - Pagina 5
Kiara spune:
nu stiu daca sotului tau i-ar conveni ca sa te sune si pe tine "colegi" de servici pentru vreo reteta de mancare sau cum se face apretul la camasi si asta la ore extrem de nepotrivite, iar tu sa iei toata povestea in glume, asa cum face el...
sunt convinsa ca la un moment dat ar reactiona si el, cum ar face-o orice om normal, zic eu!
sa se gandeasca si la treaba asta!!
dar eu chiar nu inteleg cat ii poate fi de greu sa-i spuna, auzi fata, acasa sunt acasa cu familia si nu vreau sa mai am de a face cu "colege" de servici, de ajuns ca te vad la servici!
El trebuie sa puna piciorul in prag, ca tipa e clar ca e supernesimtita.
casandra spune:
Intr-adevra, colega asta e cam nesimtita, dar nu cred ca sotul a calcat stramb, daca ar fi ceva intre ei, cred ca ar fi mai discreti, nu l-ar suna acasa, in miez de noapte.
Catalin spune:
quote:
Originally posted by casandra
Intr-adevra, colega asta e cam nesimtita, dar nu cred ca sotul a calcat stramb, daca ar fi ceva intre ei, cred ca ar fi mai discreti, nu l-ar suna acasa, in miez de noapte.
...da, dar stiti cum cele mai mari minciuni se spun in fata, asa ca nu trebuie sa credem in regula asta.
Hanna, de ce nu il pui pe sotul tau in fata unei situatii inverse? Cum a reactiona daca te-ar chema un coleg (fireste ca rogi pe cineva!) in miez de noapte sa-l ajuti sa plimbe mausul pe ecran, asa cum a spus si Kiara?
Au mai fost idei bune scrise si cred ca vei gasi cateva prin care sa-ti aduci sotul pe drumul cel bun.
Suntem alaturi de tine!
Bafta multa si rabdare!
Catalin
Think pink!
Adriana Radu spune:
quote:
Cum sa ma lupt cu o colega de serviciu care-i solicita sotului meu ajutorul, in probleme particulare, nu de servici, noaptea dupa orele 24, la ea acasa? Sotul meu este omul care atunci cand poate ajuta pe cineva nu stie sa zica "nu"
Hanna
Draga Hanna,
Cred ca nu numai eu am priceput din acest mesaj ca sotul tau si-a creat o obisnuinta de a merge noaptea dupa orele 24 la ea acasa ,solicitat fiind prin telefon.
in schimb din urmatoarele tale mesaje am dedus ca nu a mers la ea decat intr-o seara pentru ca avea nu stiu ce problema urgenta cu bilanturile.Am inteles bine?
In concluzie draga Hanna eu cred ca tu iti creezi singura probleme, ar trebui sa fii mandra ca ai un sot saritor(bun la suflet)pentru ca asemenea oamenii gasesti destul de rar,si probabil ca e si un bun profesionist din moment ce tocmai pe el l-a gasit sa-l sune.
Probabil ca nu s-a intamplat nimic,insa cu atitudinea ta s-ar putea sa-l faci sa se gandeasca la faptul ca ar fi posibil....Cred ca in prima faza l-a amuzat si poate a fost putin si bucuros de gelozia sotiei lui, insa ce e prea mult strica.
Eu in locul tau l-as mai tachina din cand in cand insa nu cu rautate.
In ceea ce priveste intentia colegei ,asta nu stiu ce sa zic, s-ar putea sa nu fie prea onorabila,asa ca ai grija cu ea.Adica ar fi indicat ca fenomenul sa nu se mai repete si daca tot suna fa ce au zis fetele inaintea mea, mergi si tu cu el.
Radu-Tud citind raspunsul tau pur si simplu mi-ai schimbat ziua.Toata ziua am ras aducandu-mi aminte de liliecii si paianjenul la care faceai referire:))))))
Roossa spune:
Inventeaza si tu ceva.. spune-i de ex. la fel,te duci si tu sa-ti ajuti un (nou)coleg.Chiar daca suna penibil,asta e...coincidenta!Sa vedem lui ii convine?ai grija de tine!
Aliada spune:
Hanna,lamureste-ma!A fost vorba de o singura data sau treaba se repeta?Daca a fost chestie de-o seara atunci i-ti faci griji degeaba daca nu ,nu e a buna!
camelia-daniela spune:
Dragä Hanna,
citind toate räspunsurile, am tras concluzia cä nu ai motive sä-ti faci griji!!!
Din räspunsurile date de sotul täu, am inteles cä el a gäsit ceea ce a cäutat, dar poate ar trebui sä-i faci cit de cit mai clar faptul cä pe tine te deranjeazä o situatie de genul ästa, egal cit de drägut si de säritor ar fi el!!!...pune-l in postura inversä si intreabä-l dacä lui i-ar place sä-l ajuti si tu pe un coleg, in timpul täu privat si la ore nepotrivite!!
Poate asa va intelege punctul täu de vedere!!!...asta nu este o problemä de suspiciune, sau gelozie, ci este ceva fff normal intr-o cäsnicie...eu as intelege dacä ar primi bani pentru astfel de ajutoare, de exemplu.
Iar pe colega, care refuzä sä-ti vorbeascä la telefon, prinde-o intre 4 ochi si fä-i clar cä modul la care a decurs situatia este lipsit de bun simt, mai ales cind bärbatul este insurat!!...s-a gindit vreodata cä la astfel de ore poate sä producä certuri si situatii nepläcute intr-o familie???...sau a fost numai egoistä si färä scrupule si a durut-o undeva de altii???
Spune-i clar, cä trebuie sä invete un singur lucru: sä separe timpul liber, de cel in care esti la servici.
Dacä are intrebäri, poate sä i le punä in timpul serviciului si nu in timpul lui liber, care este destinat familiei!!!
Sint cazuri speciale, cind cineva are nevoie urgent de vre-un ajutor, dar in cazuri de genul ästa sint prieteni de familie, ceea ce la ea nu este cazul atita timp cit a "särit" peste tine!!!...este o desconsiderare totalä!!!....fä-i clar cä sotul täu este un tip fff bine crescut si cä ii este penibil sä-i spunä toate ästea, asa cä ai luat tu problema in minä!!!
Cred cä asa nu vor mai fi probleme...iar dacä face ceva extra, trebuie sä fie si in stare sä ducä la bun sfirsit si singurä treaba pe care o are de fäcut si sä nu se bazeze pe altii!!!...asa ar fi fost corect fatä de toatä lumea!!!
Te pup, Cami.
hanna spune:
Cami, multumesc pentru sfat; intr-adevar sotul meu este un tip care nu poate sa refuze cand este vorba de probleme profesionale;
Tipa este o femeie singura, fara barbat, pe care n-o intereseaza problemele celorlalti si care din cauza asta cred ca nu realizeaza problemele pe care poate sa le ridice prin comportamentul ei; eu am incredere in sotul meu, am avut cale de 25 de ani, nu este vorba de gelozie, el mi-a spus ca ma intelege foarte bine si a incercat sa nu-i mai raspunda decat strict la servici, dar si aici foarte rar.
Sper ca lucrurile au inceput sa o ia pe un fagas normal, asa cum au fost si pana acum.
Pupici multi la toti si mii de multumiri pentru incurajari si sfaturi,
Hanna
camelia-daniela spune:
Dragä Hanna,
in legäturä cu sotul täu eram convinsä cä nu ai de ce te teme, dar eu imi sustin in continuare pärerea sä-i dai o lectie de moralä colegei tale si sä-i spui clar care este pärerea ta despre comportarea ei antecedentä!! Acestor persoane, trebuie sä le räspunzi cu aceesi monedä, poate chiar mai dur decit au fäcut-o ele!! De regulä sint speculante si dacä vad cä nu zice nimeni nimic, mai incearcä si altä datä!!!...si de ce sä-ti risti tu certuri cu sotul din cauza ei???..cä dacä il mai intreabä odatä, s-ar putea sä plece iar de acasä s-o ajute!!...asta din motivul, cä nu are tupeu sä-i spunä in fatä sä-l lase in pace!! Ajutä-l tu un pic!!
Pupici de la Cami.