a piele de copil mirosea spinarea lui....

a piele de copil mirosea spinarea lui.... | Autor: descintec

Link direct la acest mesaj

Stefan a inceput de doua saptamini aproape clasa intai. Cu e sensibilitate si o inclinatie aparte pentru tot ce inseamna dragalasenia unei fetite, are o noua..iubita. Asta inseamna pentru el emotia fiecarei dimineti, bucuria fiecarei pauze, dezolarea sfarsiturilor de saptamina, care il tin departe de ea. Ieri dimineata m-a rugat sa-l las sa se dea cu parfumul lui tati. Am fost neinduplecata, stiind ca asta inseamna o orgie de miorsuri plutind in jurul lui, in fiecare dimineata. Pe drum inspre autobuz l-am vazut ca scoate o bucatica de hartie din buzunar si isi freaca insistent si sitematic gitutul cu ea si imi da sa miros "mami, se simte?" Aveam acasa un catalog de la AVON si rupsese toate colturile cu mostre de parfumuri, din acelea pe care trebuie sa iti freci incheietura. Le indesase pe toate in buzunar si tot drumul pina la scoala (facem vreo 40 de minute) a trebuit sa ma aplec, sa amushin si sa il asigur ca se simte si ca miroase minunat.

D.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Moama, daca afla Ancuta ca a fost tradata, io cred ca tre' sa va asteptati sa va treziti cu ea pe cap....

Tradare, tradare, de 3 ori tradare!!!!

PS: printre suspine, ... hic hic....cu cine o sa-si mai miroasa ea talpile in masina???

Desk, sa-i faci o poza la Stef indragostit, pliiiiiizzzz!!
Pupici multi si vezi cum faci, ca asta-i abia inceputul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Crina, io zic sa pazesti bine sticluta aia de parfum!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Ce dragut!

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

uuuf, descintec, m-ai emotionat asa de tare... ce duuuulce poate fi! daca si-ar pastra dragalasenia si sensibilitatea asta cand va fi mare, va fi barbatul-fatal. duuuulce de tot! mai povesteste despre puiutzul tau, ca tare frumos povestesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Vilma, de ce atita suparare?? Intr-o inima mare pot sa incapa atitea iubiri :)

Lorelei, din pacate, doar citeva din traznaile lui Stef se pot da pe post :). Nu stiu daca as vrea neaparat sa isi pastreze inocenta, dar as vrea sa pot pastra eu fiecare din zilele pe care le petrecem impreuna. Aproape fiecare zi are valoare initiatica. Cred ca cel mai frumos lucru la un copil e ca e-o carte nescrisa.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

asa e, ai dreptate. pastreaza ca intr-un sipet fermecat toate nazdravaniile si amintirile frumoase ale lui stefan. si bucura-te de fiecare clipa pe care o traiti impreuna. sa-ti traiasca printisorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

bey dioki, seamana cu mama lui

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Descintec, fiu-tau e un drag de baietzel si pataniile lui mi-amintesc de partea cea mai buna in a fi mama, aceea de a avea sansa sa mai cresti odata cu ei.
Intrebare: La gel are dezlegare sau si ala-i rationalizat?

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Din povestea asta sa inteleg ca trebuie sa ma astept asa curand la pazit una bucata baiat? Mi se parea mie ca la 4 luni e cam devreme sa le surada el tuturor prezentatoarelor TV. E clar de ce. In clasa I...
Sa iti traiasca scolarelul amorezat. Bafta la ...scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

hehehehee, Andrada, gelul de par nu a uitat sa il ia cu el nici macar la pescuit, in pustia aia unde eram numai noi :) Tone de gel a consumat in vara asta, mii de milioane de tuburi cu gel!!!!!!!

D.

Mergi la inceput