cosmetica....si alte tipuri si tertipuri

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Multumesc, Lilach...Probabil ori este prost facut, ori intr-adevar am eu ochii prea sensibili...Pe el scrie doar ulei de ricin Dar cine stie ce o mai avea in el...
[/quote][/size=1]
Asa stiu si eu ca este bun...dar nu pot spune ca este prea eficace.Eu am folosit in uma cu 20 de ani insa nu am remarcat vreo diferenta.
Uleiul de ricin nu ar trebui sa usture...poate tu ai alergie la acest ulei sau poate are in compozitia lui si alte chestii...

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Dana P, nu mi-a dat nici un alt fel de reflexHai sa vezi, mai bine.....

Uleiul de ricin stiu si eu ca e bun pt. gene (par, in general). Eu mi-am cumparat toate tipurile de masti de par ( de la Clinique la L'Oreal) si pana la urma tot una naturista mi-a rezolvat problema:
- o parte ulei ricin
- o parte gaz (petrol lampant)
- o parte rom sau coniac
Se amesteca bine (iese o emulsie galbuie) si se tamponeaza cu putina vata pe piele capului, se sta asa de pe o zi pe alta ( e mai usor s-o faceti in week-end), se spala, si gata. Eu fac tratamentul asta o data la cateva luni, si sunt f. multumita.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

M-am uitat si eu pe Internet si intr-adevar, scrie ca este bun pentru gene, sprincene si par. Insa eu cred ca ce am eu ori nu e ulei de ricin, ori ochii mei nu suporta! Am citit din nou ca se poate folosi ca picaturi pentru ochi!
Si cite sperante imi facusem in legatura cu genele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Incearca sa pui ulei de ricin pe un bastonas de acela pt. urechi, scurge-l bine si da-te pe gene.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Draga scarmanus

Si eu am folosit masca de argila si aveam aceeasi senzatie ( ma pisca fata iar apoi mi se rosea cand o dadeam jos), iar aici in Canada am vrut sa cumpar tot argila pentru masca . Am gasit de doua feluri : alba si gri. Am intrebat care este dierenta si mi-a spus ca cea gri are actiune mai puternica decat cea alba. Cand i-am spus ca eu avem iritatii de la ea, m-a intrebat de care folosesc. Ceea pe care o foloseam eu avea o culoare gri. Mi-a recomandat sa o incerc pe cea alba , cea gri fiind prea puternica pentru tenul meu. Poate este aceeasi situatie si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Multumesc frumos, clau07. Interesant, nu m-am gandit la asa ceva, dar e bine ca m-ai avertizat. Masca pe care o folosesc eu (ca si demachiantul de altfel) este gata preparata, imi fac provizii Aslavital de fiecare data cand ma duc la Cluj (deh, bunatati pentru fata pe care le pastrez in frigider). Am sa ma interesez ce fel de argila se foloseste la mastile respective, ca mai mult decat ca e din muntii Piatra Craiului nu stiu. Poate-mi cumpar pliculete cu argila data viitoare, ca sa o incorporez in masti personalizate. Merci frumos.

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea30xi spune:

Produse L'oreal gasiti la adresa www.HyperMarket.ro..pt cine vrea sa cumpere. Parca scrisese cineva ca nu le gaseste pe net..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea30xi spune:

Am scris aiurea site-ul si nu se deschide nimic..scuze!

www.HyperMarket.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_t spune:

Lilach, nu folosesc decit uneori fondul de ten si nu adaug pudra, desi stiu ca asa este corect!Totusi, mi se pare ca mi-ar imbicsi si mai tare tenul...dar as putea folosi pudra fara fond de ten? Daca da, e mai buna una transparenta? Si ce marca, plizzzz!!! Revin cu pasarica mea si te intreb: nu mi-ar iesi mai multe cosulete negre sau albe utilizind-o...zilnic, de ex.?
Multumesc pt. rabdarea ta!
Pupice la frumoasele de pe forum!
Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Am crezut ca a disparut subiectul ca nu il mai gaseam si il cautasem pe ultimele 3 pagini. Multumesc mult de tot pt raspunsuri. Lilach am o alta intrebare. De data asta mai aparte. Am tras cu okiu` la profilul tau si am vazut ca esti make-up artist. Ce cursuri trebuie sa urmezi pt a deveni asa ceva? La noi in Ro se pot face/exista ceva de genul asta? Mersic mult

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput